Fotografie

In bad met Marco Rondas en de Galaxy A72

Tegen een stootje kunnen en pittige confessions

Wanneer we populaire TikTokker Marco Rondas vragen achter zijn smartphonegebruik, vallen de woorden “pittig” en “niet verschieten”. Na het checken van zijn Galaxy A72 bekent de content creator ook dat hij veel tijd – lees elf uur per dag - op z’n smartphone doorbrengt. “Thank God, dat mijn batterij twee dagen meegaat!” klinkt het nog. Marco gaat alvast goed op de awesome batterij van de Galaxy A72 en verder is hij ook hyped over de kwaliteit van zowel het scherm als de camera. Het moment dat Marco ontdekt dat hij ook met de smartphone in bad kan gaan, is hij sprakeloos. Marco Rondas sprakeloos? What’s going on…

Iets anders dan normaal

“Voor mijn nieuwe smartphone wou ik graag gaan voor iets anders dan normaal! Daarom koos ik ook voor de Galaxy A72 in ‘Awesome Blue’. Mijn vorige Samsung was zwart maar ik vind dat deze nieuwe A-kleuren de smartphone een heel cool effect geven. Marco bekent vervolgens ook kleur als het aankomt op de grootte van z’n scherm. “Ik vind het chill om met een groot scherm te werken. Zichtbaarheid is heel belangrijk voor mij *no surprise here*. Als ik dingen groter kan waarnemen, is dat gewoon ook veel leuker. Soms zet ik zelfs bij instellingen alles wat groter omdat dat gewoon handiger is. Maar dat is dus niet nodig bij de Galaxy A72!”

Niet meer zelf zoeken op je camerarol

“De camerakwaliteit van de Galaxy A72 is de max en Single Take is ook echt leuk! Super handig voor Instagram & TikTok, dat je met één klik meerdere opties hebt om uit kiezen. Ook zalig dat je niet meer zelf de beste shot moet zoeken tussen al je foto’s & video’s!”

Marco Rondas poseert met de Galaxy A72 Marco Rondas poseert met de Galaxy A72

Safe in bad

Buiten een vette camera en een awesome batterij is de Galaxy A72 ook nog eens bestand tegen spetters en spatwater. Marco kan z’n geluk niet op! “Ik kan E-I-N-D-E-L-I-J-K ook met mijn gsm in bad gaan! Maar ook als ik mors met iets, ben ik nu dus safe! Ik ben wel het type dat vaak z’n smartphone laat vallen of er op gaat zitten. Zo heb ik ook eens een pittig ongelukje gehad met één van mijn vorige telefoons omdat ik te fel aan het dansen was. Handig dus dat deze Galaxy A72 wel tegen een stootje kan!”

GA ALL THE WAY!

Maak je Galaxy A-ervaring next level awesome met de Galaxy Buds en Galaxy Watch.

Lees de volgende verhalen