Fotografie

De Galaxy A72, een lifesaver voor Elisa Bruart

I like big phones & I cannot lie

TikTokster Elisa Bruart spendeert gemiddeld dertien uur per dag op haar smartphone. Ze is on the daily actief op socials om stories te posten en TikTok-video’s te maken. Tussen de challenges & vlogs door beantwoordt ze ook nog eens al haar e-mails en berichten. De nieuwe Galaxy A72 is met z’n awesome camera en long lasting battery dan ook een lifesaver voor Elisa. Dat de nieuwe A-series smartphone ook nog eens bestendig tegen spatwater is, vindt ze al helemaal de WAANZIN! Ontdek alle Galaxy A72-functies die Elisa Bruart awesome vindt hier!

Awesome violet & awesome battery

Schoonheid mag dan volgens sommigen vanbinnen zitten, TikTokster Elisa Bruart is helemaal hooked aan het coole design van de nieuwe Galaxy A72! “Ik hou van hele grote telefoons! Een grotere telefoon is fijn om vast te houden en alles ziet er ook gewoon beter uit op een groot scherm. Daarnaast is ook de kleur van mijn smartphone echt belangrijk voor mij. Ik ben enorm fan van pastelkleurtjes, de Galaxy A72 in ‘Awesome Violet’ is dan ook mijn favoriet!” Niet onbelangrijk wanneer je net zoals Elisa vaak op je telefoon zit! “Vandaag heb ik al acht uur op mijn Galaxy gespendeerd, maar gemiddeld is dit meestal toch zo’n dertien uur per dag” Een awesome batterij zoals die van de Galaxy A72 - die tot wel twee dagen meegaat - is dan ook een must voor de jonge content creator!

One shot is all *a single take* takes

“De Single Take-functie is echt super handig omdat ik in het algemeen veel foto’s neem. Dat de Galaxy A72 in één klik een reeks foto's maakt, vanuit verschillende hoeken en met verschillende filters is Z-A-L-I-G!”

Elisa Bruart poseert met de Galaxy A72 Elisa Bruart poseert met de Galaxy A72

All fun & games

Wat de Galaxy A72 helemaal afmaakt volgens Elisa? Dat de nieuwe Samsung ook nog eens bestand is tegen (spat)water! Zo kunnen enkele druppels in de douche geen kwaad en kan je tijdens een regenbui gewoon verder scrollen.

“Ik maak soms video's in de douche, dus deze smartphone is perfect voor mij. Ook als ik op reis foto’s neem aan het zwembad, is het leuk om te weten dat mijn smartphone tegen wat water kan.”

GA ALL THE WAY!

Maak je Galaxy A-ervaring next level awesome met de Galaxy Buds en Galaxy Watch.

Lees de volgende verhalen