One Giant Leap For Reality

Het maanoppervlak met op de achtergrond een zonnevlam en de combinatie 8K op een achtergrond van sterren. En rechtsboven het 'QLED 8K'-logo.

Al tientallen jaren kunnen mensen samen voor de televisie baanbrekende momenten beleven. Nu, 50 jaar na de landing op de maan, schrijft de TV opnieuw geschiedenis met de ongekende resolutie van QLED 8K.

1969 Eerste maanlanding
Astronaut staat op de maan, zijn voetafdrukken zijn zichtbaar op het maanoppervlak.

Wereldwijde sportuitzendingen op de eerste Samsung TV’s

Kort na de maanlanding bracht Samsung haar eerste TV-toestellen op de markt. De belangrijkste bokswedstrijden en andere sportevenementen waren overal ter wereld in huiskamers te zien waardoor kijkers opeens toegang kregen tot verschillende delen van de wereld.

Achtergrond van een opgeheven hand met handschoen van een bokser, ter viering van zijn overwinning, naast een TV-scherm uit de jaren '70 met een zwart-wit bokswedstrijd.
Internationale concerten op
kleuren-TV's

Kijkers konden, door de grote populariteit van kleurentelevisies, steeds vaker en in schitterende kleuren geschiedenis waarnemen. Hierdoor zagen ze hun favoriete muzikanten tijdens concerten maar konden ze zich ook verenigen bij grote verschuivingen in het politieke landschap.

Achtergrond van een concertpubliek met de handen in de lucht, naast een televisie uit de jaren '80 met een gitarist die op een podium speelt.
Spaceshuttle 'Discovery' op
digitale TV’s

Terwijl het nieuwe millennium naderde, zorgde de lancering van de spaceshuttle Discovery voor een nieuw tijdperk van ruimtevaart. Kijkers zagen de lancering met verbluffende helderheid door de introductie van nieuwe digitale TV-technologieën en raakten geïnspireerd om over grotere mogelijkheden voor de toekomst na te denken.

Achtergrond van een opstijgende spaceshuttle, naast een televisie uit de jaren '90 met de Discovery in een baan om de aarde, weergegeven met geopend luik.
Wereldwijde sportevenementen
op LCD-TV’s

Het publiek voor wereldwijde sportevenementen bleef groeien en met de hogere definitie van de LCD TV kon men de ongelooflijke prestaties van hun favoriete atleten volgen.

Achtergrond van een gymnast op een evenwichtsbalk, naast een televisie uit het begin van de 21e eeuw, met een juichende menigte tijdens een sportevenement.
Go-spel op gebogen
schermen

Zien hoe artificiële intelligentie het in een Go-spel opneemt tegen de mensheid? Gebogen schermen gaven kijkers toegang tot een volledige, meeslepende, baanbrekende, live Go-wedstrijd. Huishoudens van over de hele wereld konden elk moment van de game beleven.

Achtergrond van een robothand die Go speelt naast een televisie uit het begin van de 21e eeuw, met een gebogen televisiescherm waarbij een hand over een go-spelbord hangt om de volgende zet te doen.

QLED 8K 2019
Close-up van een astronaut in de ruimte, weergegeven in kleur op een QLED 8K-scherm, terwijl het beeld buiten het scherm uitloopt om aan te tonen hoe realistisch de afbeeldingen zijn met een 8K-definitie.
Nu, 50 jaar na de eerste maanlanding, kan deze gebeurtenis opnieuw beleefd worden met scherpe details en levendige kleuren, allemaal dankzij de QLED 8K. Wist je dat er al een nieuwe maanlanding gepland is voor 2024? Een baanbrekende menselijke prestatie die we in 8K zullen kunnen ervaren!
Een skyline van de stad zoals afgebeeld op een QLED 8K-scherm.

Levensechte 8K-resolutie

De prachtige diepte van de details dompelt je volledig onder.

Het beeld van een bergtop loopt buiten het QLED 8K-scherm, om aan te tonen hoe realistisch de beelden zijn op dit hoogwaardige scherm.

8K AI Upscaling

Verbetert automatisch je content naar een hogere resolutie die helder en scherp is.

Afbeelding van een Samsung Quantum Processor.

Quantum Processor 8K

De nieuwe generatie processor biedt je de ultieme audiovisuele en interactieve ervaring.

Afbeelding van mensen die tijdens de schemering met vuurwerkstokjes op het strand spelen.

Quantum HDR 24X

Zie de wereld als nooit tevoren met verbluffende cinematografische duidelijkheid.

Afbeelding van een QLED 8K met een kleurrijk landschapsbeeld op het scherm in een hoge resolutie.

QLED 8K

Lees de volgende verhalen