One Connect Box en One Connect Mini

Home > Samsung Televisie > One Connect Box en One Connect Mini

Samsung televisie TV

Iedereen wil graag alle randapparatuur op z’n TV aansluiten. Maar zeg nou zelf: al die losse kabels in al die aansluitingen achter in je TV of aan de zijkant van je TV, dat ziet er niet uit. Gelukkig is er de One Connect Box van Samsung, waarmee je afrekent met al die lelijke kabels rond je smart-TV. Eén kabel verbindt de TV met de One Connect Box. Deze ‘slimme box’ bevat zelf een groot aantal aansluitingen om je randapparatuur op aan te sluiten. Zo kun je alles gemakkelijk buiten het zicht houden en hoef je nooit achter de TV te kruipen om een apparaat aan te sluiten.

Samsung One Connect Box

De Samsung One Connect Box is een handig hulpje voor een opgeruimd huishouden. In de buurt van je Samsung TV , wel te verstaan. In deze slimme box zitten alle aansluitingen die ook op je TV zitten.

Je sluit 'm met één kabel aan op één aansluiting van je TV. Het is gedaan met die kabelbundel aan de achterkant van de TV. Dat is bijzonder prettig als je jouw TV aan de muur hebt hangen. Ook makkelijk is het dat je niet meer bij de achterkant van de TV hoeft te zijn. Als je iets aan je aansluitingen wilt veranderen, doe je dat gemakkelijk op je One Connect Box.

Vrijwel alles wat je rechtstreeks op je TV aan moet sluiten, kun je nu op de One Connect Box aansluiten. Audio-apparatuur, een Blu-ray-speler, een spelcomputer, een mediabox… Wat je maar wilt. De One Connect Box wordt bij alle nieuwe 4K-TV's vanaf de Samsung 7-serie geleverd.

One Connect Optical

Wil je ook dat die ene kabel van je TV naar je One Connect Box (praktisch) niet meer zichtbaar is? Kies dan voor de One Connect Optical. Een speciale versie van de One Connect Box, waarmee je slechts één dunne en bijna onzichtbare optische kabel gebruikt. Deze optische kabel verbindt al je apparatuur via de One Connect Box met jouw smart-TV.

Hoe sluit je de One Connect Optical aan?

Het aansluiten van je One Connect Box op je QLED-TV of andere smart-TV is heel makkelijk. Steek een netsnoer in een stopcontact en sluit dat achter op je One Connect Box (of One Connect Mini) aan. De optische kabel sluit je aan op de achterkant van je One Connect Box in de daarvoor bestemde poort. De andere kant van de optische kabel gaat in de speciaal daarvoor bestemde aansluiting aan de achterkant van je Samsung smart-TV. Nu hoeft je alleen nog maar de andere apparatuur in de achterkant van je One Connect Box in te pluggen.

INTERESSANT VOOR JOU

verschillen in resolutie beeldscherm

Smart TV vergelijken

Qled TV

Wat is Samsung QLED TV?