Smart living met slechts 1 afstandsbediening

Smart living
met slechts 1 afstandsbediening

Richt je leven slimmer in met de
Samsung One Remote Control.
Lees verder voor meer informatie.
Een TV aan de muur toont verschillende Smart TV-apps voor streamen, zoals Amazon Prime Video, Netflix en YouTube, die worden bediend met Samsung One Remote Control.

Snelle gebruikservaring

Met je Smart TV kun je genieten van een groot scala videocontent. Met de One Remote Control kan je supersnel en makkelijk switchen van films, naar muziek, naar sport. En vanuit je favoriete streamingdiensten zoals YouTube en Netflix schakel je in een fractie van een seconde door naar de beste games. De Samsung One Remote Control is de optimale afstandsbediening zonder onhandige en onnodige knoppen. Slimme techniek maakt je leven een stuk makkelijker!

Een vrouw gebruikt spraakbesturing. Ze geeft de Samsung One Remote Control de opdracht "Open the YouTube app'' en de Smart TV aan de muur opent de YouTube-app.
Om te laten zien hoe gemakkelijk en snel de afstandsbediening van de Samsung-TV content doorzoekt, spreekt een vrouw "Open the YouTube app'' in op de afstandsbediening van de Samsung Smart TV. De Smart TV aan de muur opent vervolgens meteen de YouTube-app.

Alles onder controle met één afstandsbediening

Zou het niet handig zijn als je meerdere apparaten met één afstandsbediening kunt bedienen? Zonder ingewikkelde en onnodige aansluitingen? Met de Samsung One Remote Control is dit een fluitje van een cent. Via Autodetectie bedien je alle externe apparaten die zijn aangesloten en hoef je zelf niets extra's in te stellen. Zoeken naar de goede afstandsbediening behoort tot het verleden en met één afstandsbediening voor de TV heb je snel toegang tot al je verbonden externe apparaten en content.

Een Samsung One Remote Control staat in het midden opgesteld in een rij met andere afstandsbedieningen. Pijlen wijzen naar de One Remote Control om te laten zien hoe je met een universele afstandsbediening al je Smart Home-apparaten kunt bedienen.

Gebruik je smartphone er gewoon naast

De nieuwste Smart TV's kun je ook bedienen via je smartphone. Dus als je lekker languit op de bank ligt met je telefoon in de hand, dan hoef je niet op te staan om je afstandsbediening te zoeken. Met de TV-afstandsbedieningsapp hoef je namelijk allen maar op de 'Aan-knop' te drukken en je bent volledig in control. Eenvoudiger kunnen we het niet maken.

* Voor het gebruiken van afstandsbedieningsapps moet een speciale app worden geïnstalleerd op de telefoon.
* De TV en de mobiele telefoon moeten op hetzelfde netwerk zitten.
* Voor Samsung-TV's installeer je de ''SmartThings-app''. Deze ondersteunt verschillende functies, zoals het delen van foto's, TV kijken op de telefoon en Mirror Screen (Smart View).
* Beschikbaarheid van deze functie kan verschillen per regio en/of model. Ga naar de pagina met productspecificaties van het model voor meer informatie.
Een Smart TV toont een scène van een live concert met een volumedisplay van het geluid op de TV die kan worden bediend door de afstandsbedieningsapp voor de Smart TV op een smartphone.
Een afstandsbedieningsapp op een smartphone zet het volume hoger van een Samsung Smart TV die aan de muur hangt en waarop een live concert te zien is. Dit laat duidelijk zien dat je de afstandsbediening niet nodig hebt en gewoon de afstandsbedieningsapp voor de Samsung TV kunt gebruiken.

Kies jouw TV

Lees verder en ontdek meer