TV-koopgids

Smart living
met een afstandsbediening voor de TV

Maak kennis met een afstandsbediening voor de TV met
verschillende handige functies, zodat jij
slimmer kunt leven. Lees verder voor meer informatie.

Snel naar je content

Met het wijdverspreide gebruik van Smart TV's kun je nu genieten van een groot aanbod van videocontent, van verschillende omroepen tot aan films, series, muziek, games, sport en zelfs streamingdiensten als Netflix en YouTube. Met dit grote aanbod van verschillende content op TV is het handig als je een afstandsbediening hebt waarmee je snel en gemakkelijk content kunt vinden.
Een optimale afstandsbediening moet aan aantal voorwaarden voldoen. Hij moet geen onhandige onnodige knoppen hebben en je moet er intuïtief mee kunnen navigeren. Stemherkenning is belangrijk, want dan kun je snel naar titels zoeken zonder ze eerst te typen en hij moet hotkeys hebben om met één druk op de knop bij de apps te komen die je veel gebruikt. Als aan al deze voorwaarden is voldaan, heb je een afstandsbediening die optimaal gebruiksvriendelijk is en waarmee je snel kunt zoeken.

Een vrouw gebruikt spraakbesturing. Ze geeft de One Remote Control van Samsung de opdracht \"Open the YouTube app'' en de Smart TV aan de muur opent de YouTube-app. Een vrouw gebruikt spraakbesturing. Ze geeft de One Remote Control van Samsung de opdracht \"Open the YouTube app'' en de Smart TV aan de muur opent de YouTube-app.

Alles onder controle met één afstandsbediening

Je kent het wel. Overschakelen van de ene naar de andere afstandsbediening om de verschillende apparaten die zijn aangesloten op je TV te gebruiken. Dit zou je kunnen oplossen met een universele afstandsbediening. Maar dan zit je met het gedoe dat je die niet alleen moet aansluiten op je TV, maar op elk ander apparaat dat je daarmee wilt bedienen.

Zou het niet handig zijn als je meerdere apparaten met één afstandsbediening kunt bedienen zonder ingewikkelde en onnodige aansluitingen? Met Samsung One Remote Control kan dit. Via Autodetectie bedien je alle externe apparaten die zijn aangesloten en hoef je zelf niets extra's in te stellen. Zoeken naar de goede afstandsbediening behoort tot het verleden en met één afstandsbediening voor de TV heb je snel toegang tot al je verbonden externe apparaten en content.

Je smartphone, de andere afstandsbediening

De nieuwste Smart TV's kun je ook bedienen via afstandsbedieningsapps die je op je mobiele telefoon kunt installeren. Dus als je lekker languit op de bank ligt met je telefoon in je hand, hoef je niet op te staan om de afstandsbediening te zoeken om de TV aan te zetten. Met de TV-afstandsbedieningsapp hoef je namelijk maar op de Aan-knop te drukken. En als de TV aan is, kun je met dezelfde app op je telefoon gemakkelijk naar een andere zender gaan, het volume aanpassen en nog veel meer.

  • * Voor het gebruiken van afstandsbedieningsapps moet een speciale app worden geïnstalleerd op de telefoon.
  • * De TV en de mobiele telefoon moeten op hetzelfde netwerk zitten.
  • * De TV en de mobiele telefoon moeten op hetzelfde netwerk zitten.
  • *Beschikbaarheid van deze functie kan verschillen per regio en/of model. Ga naar de pagina met productspecificaties van het model voor meer informatie.
Een Smart TV toont een scène van een live concert met een volumedisplay van het geluid op de TV die kan worden bediend door de afstandsbedieningsapp voor de Smart TV op een smartphone. Een Smart TV toont een scène van een live concert met een volumedisplay van het geluid op de TV die kan worden bediend door de afstandsbedieningsapp voor de Smart TV op een smartphone.

TV's zijn nu nog slimmer. Bekijk de nieuwste Smart TV-features