TV-koopgids

De TV met de beste beeldkwaliteit

Het nummer 1 TV-merk

Samsung schreef en schrijft nog steeds TV-geschiedenis. De ontwikkeling in beeldkwaliteit - door elk jaar onderzoek te doen naar innovatieve technologieën - is de reden waarom consumenten steeds voor Samsung als hun favoriete merk kiezen en waarom Samsung voorop blijft lopen in de TV-branche.

Ontdek hier de nieuwste innovaties van Samsung Neo QLED TV

Als het nummer 1 TV-merk biedt Samsung verschillende optimale kijkopties met uitstekende beeldkwaliteit dankzij de ongeëvenaarde technologieën die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld. Laten we onderstaande modellen eens van dichterbij bekijken.

  • * Het beste TV-merk ter wereld: Worldwide TV Market Share by Manufacturer - Op basis van jaarlijkse verkoopcijfers
  • * Bron: Omdia, januari 2023. De resultaten zijn niet door Samsung gecontroleerd. De betrouwbaarheid van deze resultaten is voor het risico van de derde partij.

De beste beeldinstellingen voor jou

Met het toenemende aantal consumenten dat kritisch kijkt naar de beeldkwaliteit, is het maken van geoptimaliseerde modi voor verschillende kijkomgevingen belangrijker dan ooit. Veel mensen geven geld uit om hun TV-instellingen te kalibreren of zoeken online naar de optimale aanbevolen instellingen voor hun kijkbehoeften.

De TV's van Samsung hebben echter verschillende vooraf geïnstalleerde kwaliteitsmodi, waarmee alle consumenten van een optimale beeldkwaliteit kunnen genieten, afgestemd op hun persoonlijke situatie. Laten we hieronder eens kijken naar de ideeën achter en het doel van elke kwaliteitsmodus die de Samsung-TV's bieden en hoe je daar het meeste uithaalt.

Dynamic Mode

Altijd levendig, zelfs bij daglicht of fel licht

Dynamic Mode is een beeldmodus waarmee gebruikers kunnen genieten van levendige en heldere content overdag of bij fel licht. Alle hardware- en softwaretechnologieën van de TV worden benut voor een helder en duidelijk beeld met spectaculaire kleuren, betere helderheid en meer scherpte.

Standard Mode

Uitgebalanceerd - altijd en overal

Standard Mode is de instelling die geschikt is voor de meeste binnenruimtes. Deze modus heeft een stabiele en nauwkeurige helderheid die voor de meeste situaties geschikt is, zowel overdag als 's avonds, en biedt optimale beeldkwaliteit voor je scherm.

Eco Mode

Maximale besparing, minimaal verbruik

De Eco Mode is speciaal ontworpen met het oog op een minimaal energieverbruik. Deze modus stelt energiebesparing voorop en zorgt voor een efficiënt gebruik van bronnen met behoud van een optimale beeldkwaliteit.

Movie Mode

Professionele modus voor filmfanaten

Movie Mode is een modus die de kwaliteitselementen zoals de contentmakers die hebben bedoeld, duidelijk weergeeft. Met Movie Mode waan je je echt in de bioscoop als je naar een film kijkt (zeker in een omgeving met gedempt licht).

Filmmaker Mode

Weergave van films en TV-programma's zoals de makers voor ogen hadden

In Filmmaker Mode krijg je films en TV-programma's te zien zoals de makers het voor ogen hadden. Op UHD TV's die deze nieuwe filmmodus ondersteunen, blijven alle kritische visuele elementen, zoals beeldverhouding, kleuren en beeldfrequentie, intact voor een authentieke bioscoopervaring.

Intelligent Mode