Ontdek de camerafuncties op de Galaxy Note20 | Note20 Ultra

Naast het premiumdesign is ook de camera op de Galaxy Note20 en Note20 Ultra enorm verbeterd ten opzichte van de voorganger. De Galaxy Note20 en Note20 Ultra zijn voorzien van geavanceerde camera's.

Camera-overzicht Galaxy Note20 en Note20 Ultra


De Galaxy Note20 en Note20 Ultra maakt professionele foto's zoals een DSLR. De Note20 Ultra is voorzien van een geavanceerde laser AF sensor voor snelle en nauwkeurige autofocus op het onderwerp. Met nieuwe functies zoals de Pro-Video-modus kun je vlogs opnemen zoals een film in 8K-resolutie of een afbeelding in een video toevoegen en beelden opslaan in superresolutie en opslaan als foto.

Vergelijking cameraspecificaties

Galaxy Note20

Galaxy Note20 Ultra

Ultra-Wide Camera

12 MP, 1.4µm, F2.2

12 MP, 1.4µm, F2.2

Wide Camera

12 MP, 1.8µm, F1.8

108 MP, 0.8µm, F1.8

Telephoto Camera

64 MP, 0.8µm, F2.0

12 MP, 1.0µm, F3.0

Zoom

3x Hybrid Optic Zoom,

30x Super Resolution Zoom

5x Optical Zoom, 50x Super Resolution Zoom

Front Camera

10 MP, 1.22㎛, F2.2

10 MP, 1.22㎛, F2.2

Depth

Geavanceerd met Laser AF

Geniet van de Geavanceerde Enkele opname-modus

Met Advanced AI kun je de beste foto's en video's in één keer maken. De Geavanceerde Enkele opname-modus is toegevoegd aan de Color Picking Portrait-functie om de persoon meer te laten opvallen. De opnametijd is verlengd tot 15 seconden om maximaal 14 verschillende soorten foto's en video's vast te leggen.

Zo kun je de Enkele opname-modus gebruiken
 

Stap 1. Open de camera-app. Tik in de menu-opties op ENKELE OPNAME.

Stap 2. Tik op de sluitertoets en draai rond om je beste opname te maken. De camera zal automatisch het beste beeld en de beste clips van elke scène vastleggen.

Stap 3. Als je klaar bent, tik je op de voorbeeldminiatuur. Je zult geoptimaliseerde resultaten zien voor de scène die je hebt genomen.
 

Om andere resultaten te bekijken, sleep je het pictogram naar boven. Om de resultaten individueel op te slaan, tik je op Selecteren en vink je de gewenste items aan, waarna je op het pictogram met de pijl omlaag tikt.

Hoe gebruik je de Enkele opname-modus

Beschikbare effecten met de Geavanceerde Enkele opname-modus


AI neemt min. 2 en max. 14 soorten foto's en videos (10 foto's en 4 video's) in een enkele opname. Geavanceerde Enkele opname-resultaten worden weergegeven in de Galerij. De effecten van de S20 zijn nog steeds beschikbaar, en Kleurportret en Filter met Mijn Filter zijn toegevoegd in de Geavanceerde Enkele opname-modus.

Let op: De resultaten zullen variëren op basis van de opnametijd en het object.

Gebruik de Super Hoge Resolutie

Maak levendige foto's en video's van hoge kwaliteit met Galaxy Note20 en Note20 Ultra. Ervaar de verbeterde HDR-modus en de ruisonderdrukkingstechnologie door de multi-framesamenstelling met hoge resolutie.
 

Foto's van hoge resolutie maken


Foto's van hoge resolutie maken. Je kunt de foto's met hoge resolutie bijsnijden door het gewenste gebied te vergroten en op te slaan als een bestand met hoge resolutie. Je kunt eenvoudig de hoge-resolutieverhouding kiezen uit de snelle instelling en foto's maken.

Zo maak je foto's in hoge resolutie

Video's van hoge resolutie maken.


Video's van hoge resolutie maken of pro-video's met een maximum resolutie van 8K. Kies de hoge-resolutieverhouding uit de snelle instellingen en neem een video op. Wanneer je klaar bent met het opnemen van een 8K video, speel je de video af in de Gallery-app. Wanneer je op het OPNEMEN-icoontje tikt op een kader dat je wilt, wordt het kader opgeslagen als een foto met hoge resolutie.

hoe kun je video's in hoge resolutie opnemen

Let op: De resolutie kan variëren afhankelijk van het model. 

Snelle en vlotte ruimte-zoom

Dankzij de verbetering van de zoomcapaciteit van de Galaxy Note20 en Note20 Ultra camera's is het niet nodig om dicht bij het onderwerp te komen voor een duidelijke foto. Verbeterde AI maakt een betere zoomkwaliteit mogelijk door gebruik te maken van multi-frame compositie.
 

  • Galaxy Note20: 30x Super Resolution Zoom met AI-gebaseerde Super Resolution en 3x Hybrid Optic Zoom
  • Galaxy Note20 Ultra: 50x Super Resolutie Zoom met AI-gebaseerde Super Resolutie en 5x Optisch Zoom

Let op: Wanneer je foto's of video's maakt met een hoge resolutie of een hoge zoomfactor, kan het zijn dat de focus niet duidelijk is als het onderwerp dichtbij is. Maak foto's of video's van een goede afstand.

Professionele opname met de Pro Video-modus

Met de Pro Video-modus op de Galaxy Note20 en Note20 Ultra kun je high-quality video gebruiken en professionele video's maken. Met de Pro Video-functie kun je verschillende opnamen maken door elke zoom en elk geluid aan te passen alsof je een professional bent.
 

Om de Pro Video-modus te gebruiken ga je naar de camera-instellingen, tik op MEER → PROFESSIONELE VIDEO.

Hoe maak je een Pro Video-opname?

Meer details over de camera vind je hier.

Let op: De schermafbeeldingen en het menu van het apparaat kunnen variëren, afhankelijk van het model en de softwareversie van het apparaat. 

Klik op de verzendknop hieronder om feedback met ons te delen. Bedankt voor je deelname.

Bedankt voor je feedback!