Hoe haal ik de gegevens van een back up op?

De manier waarop je gegevens opvraagt, is afhankelijk van de manier waarop je gegevens geback-upt hebt. Lees op de back-up pagina hoe je een back-up maakt van de gegevens op je toestel.

Samsung Smart Switch

1 Start Smart Switch en sluit je toestel met de USB-kabel aan op de computer.
2 Zodra je toestel wordt herkend, klik je op Herstellen.
3 Smart Switch zal nu de back-up gegevens herstellen. De duur van de overdracht is afhankelijk van de hoeveelheid data.
4 De back-upgegevens zijn hersteld op je apparaat. Klik op ‘Bevest..’ om back-up terugzetten af te ronden.
5 Je hebt de back-up weer op je apparaat.

Samsung & Google Account (Contacten & agenda)

Als je een back-up hebt gemaakt in je Samsung en Google Account kun je die gegevens eenvoudig weer opvragen.

1 Tik op Apps > instellingen > Accounts.
2 2A. Als je account al toegevoegd is, tik dan op het account en ga verder bij stap 4. 2B. Tik nu op '+ Account toevoegen' en kies voor Samsung / Google account.
3 Vul je emailaccounten wachtwoordin, tik vervolgens op 'volgende', selecteer wat je wilt synchroniseren en ga verder.
4 Om de synchronisatie-instellingen van je account te wijzigen, ga je opnieuw naar 'Accounts' en tik je op het betreffende account. Tik nu op de accountnaam. In het scherm dat vervolgens verschijnt, stel je in welke gegevens je wilt synchroniseren (zie screenshots hieronder).
Hoe haal ik de gegevens van een back-up op?
Hoe haal ik de gegevens van een back-up op?
Hoe haal ik de gegevens van een back-up op?

Samsung Kies

1 Open Samsung Kies op je computer.
2 Verbind je toestel via de USB-kabel aan je computer of laptop en selecteer je toestel in Samsung KIES.
3 In het notificatiemenu op je smartphone of tablet zie je na het verbinden van je telefoon ‘Aangesloten als media-apparaat’. Ontgrendel je toestel.
4 Klik in Samsung KIES bovenin op het tabje 'Back-up/herstellen'. Tik vervolgens op 'Herstellen'.
5 Selecteer nu welke back-up je wilt terugzetten en tik op volgende. Selecteer hier welke inhoud je wilt importeren op je toestel, tik volgende. De back-up wordt nu uitgevoerd.

Google Foto's

1 Tik op je smartphone of tablet op 'Apps' en open 'Foto's'. (indien 'Foto's' niet aanwezig is op je smartphone of tablet kun je Google+ hier downloaden (of via de Google Play Store en zoek op 'Google +'. Na het installeren van deze app staat Foto's ook tussen je apps.).

Zodra je Foto's opent, zie je de foto's die je hebt gesynchroniseerd hier staan. Zorg er wel voor dat 'Google+ Foto's synchroniseren' aangevinkt staat in je Gmail account onder accounts (zie de uitleg boven de screenshots).

Dropbox

1 Open de Google Play Store op je smartphone of tablet en zoek op 'Dropbox'. Download en installeer Dropbox.
2 Open Drobox en log in met hetzelfde account als waarmee je de back-up hebt gemaakt.
3 Vervolgens zie je in dropbox de map staan: 'Camera uploads'. Hier vind je je foto's terug.