Vraag het Sam!

De virtuele assistent van Samsung.
Dag en nacht, snel en efficiënt antwoord op je vragen.

Wie ben ik?

Ik ben Sam, de chatbot van het Samsung Service-team. Ik weet veel over al het moois dat Samsung maakt en sta klaar om jouw vragen te beantwoorden. Maar hé, ik blijf een virtuele assistent en heb soms een beetje menselijke hulp nodig. Dus als ik het antwoord niet meteen weet, schakel ik één van mijn collega’s in.

Waarmee kan ik je helpen?

Ben je benieuwd naar onze nieuwste producten? Wil je weten hoe je batterij langer meegaat? Heb je hulp nodig bij het aanmelden van je promotie? Wat je vraag ook is, we lossen het samen op. Je kunt zelf je vraag typen in Facebook Messenger, of klikken op één van de onderwerpen die ik voorstel.

Mijn kennis wordt steeds uitgebreid, zodat je met de meest uiteenlopende vragen bij me terecht kunt!

En Bixby dan?

Ja, een virtuele assistent heeft Samsung al: Bixby is ingebouwd in de nieuwste Samsung smartphones en leert wat je graag doet. Bixby werkt samen met je favoriete apps en producten en kan zo je stemcommando’s uitvoeren, bijvoorbeeld “Bixby: Call mom”.

Ik zit dus niet in jouw Samsung smartphone, maar ben te vinden in Facebook Messenger. Daar help ik je graag met vragen over al je Samsung producten en onze services.

Samen zorgen Bixby & ik voor een optimale Samsung-ervaring.