Nieuwe inrichting voor je etalage? Met een semi-outdoor display lok je meer klanten

Door Samsung België 11.07.2017

Als retailer stop je heel wat tijd en energie in je etalage. Je moet een bepaalde sfeer creëren, voorbijgangers inspireren, de juiste producten op het juiste moment in de spotlight zetten. En dat alles liefst op een vernieuwende manier, want in dit digitale era raken we blind voor statische beelden. Ontdek hoe je klanten aantrekt met digitale displays achter je uitstalraam.

“ Mensen naar binnen lokken in je winkel, behoort tot de grootste uitdagingen waar retailers vandaag voor staan ” , zegt Tom Nix, CEO van digital signage software-ontwikkelaar Scala, “ En klanten laten zich gemakkelijker verleiden door communicatie die ze te zien krijgen in de buurt van de etalage. ” 

De digitaal geletterde klant in de winkelstraat? Die spreek je aan zoals hij het gewoon is: via geavanceerde dynamische communicatie. Daarvoor bestaat gespecialiseerdewindow signage, die je content optimaal zichtbaar maakt in alle lichtomstandigheden. 

Stel je nu voor dat jij en je buurman-retailer beiden displays in de etalage plaatsen. Je buurman verhuisde een indoorscherm naar zijn uitstalraam. Jij daarentegen investeerde in een semi-outdoor display uit het premiumgamma. Waarom krijg jij meer klanten over de vloer en zie je je verkoopcijfers sneller toenemen? De volgende factoren zijn cruciaal.

Helderheid – Window displays winnen het van de zon

Semi-outdoor signage overwon alle barrières rond helderheid. De schermen hebben vandaag een lichtopbrengst die is opgewassen tegen de priemende zon: terwijl content op een gewone display bij fel zonlicht donker en onleesbaar wordt, blijft het beeld op een window display  goed zichtbaar. En dankzij hun kijkhoek van 178 ° kun je de content ook zien als je zijdelings komt aangewandeld. 

Contrast – Kleuren komen uitstekend tot hun recht

Behalve helder, is semi-outdoor signage ook erg contrastrijk. De technologie laat de content van je beeldscherm spatten. Dat maakt dat voorbijgangers je nauwelijks kunnen negeren en dat je beelden een blijvende indruk nalaten. De winkelier naast je, die zijn etalage aankleedde met een indoorscherm, krijgt dat niet voor elkaar.

Integratie – De beste signage past op twee manieren

Kies je voor neutrale, franjeloze displays? Dan zul je merken dat die naadloos opgaan in je etalage, hoe sober of uitbundig je die verder ook inricht. Een eenvoudig design met een dunne schermrand zorgt er trouwens voor dat de focus van klanten naar de content gaat in plaats van naar de hardware. Een geslaagde integratie betekent ook:

geen kluwen van kabels die de aandacht kunnen afleiden
een gepaste digitale integratie, zodat voorbijgangers de juiste boodschap te zien krijgen

Uithoudingsvermogen – Semi-outdoor signage draait de klok rond

De beste semi-outdoor-schermen zijn erop voorzien om 24 / 7 te draaien. Ze gaan zuinig om met energie, genereren geen onnodige hitte of lawaai en stemmen hun helderheid automatisch af op het buitenlicht. Die efficiëntie maakt dat je investering lange tijd blijft renderen, en dat klanten niet afhaken door te donkere of juist pijnlijk felle beelden.

Je weet nu welk soort scherm je nodig hebt. Maar wat ga je vertellen op je etalagedisplay? En hoe vergroot je je conversieratio? Ontdek het binnenkort op Evolve.

Sneller evolueren?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste evoluties in business en technologie? Exclusieve promoties rechtstreeks in je mailbox krijgen? Schrijf je dan nu in voor de Evolve nieuwsbrief.

INTERESSANT VOOR U

GERELATEERDE PRODUCTEN