Povezani 100%.
Zaista besprekorno.„Internet stvari (IoT) može da transformiše naše društvo, ekonomiju i način na koji živimo svoje živote. Naš zadatak je da se udružimo – kao industrija, i u različitim sektorima – kako bismo ostvarili obećanje Interneta stvari (IoT).“ - potpredsednik kompanije Samsung Electronics, BK Jun, 2015.

Naša misija da svi naši uređaji budu spremni za IoT do 2020. godine već je u fazi realizacije. Do 2018. godine, naš cilj je da povežemo oko 200 miliona Samsung uređaja. Sada imamo pune ruke posla da kreiramo ekosistem u kojem će ovi uređaji moći da komuniciraju bez problema.

100% Connected. Truly Seamless.

Jedan oblak. Beskrajno mnogo mogućnosti.Osnova ovog povezanog ekosistema jeste objedinjen, moćan oblak koji će biti dostupan preko aplikacije SmartThings. Naš SmartThings oblak je otvorena platforma koja može da bude kompatibilna sa vašim mobilnim uređajima, uređajima u domaćinstvu, televizorima i senzorima za jedno besprekorno iskustvo.

One cloud. Endless possibilities.

Pametna pomoć. Bilo gde. Bilo kada.U njegovom jezgru je Bixby 2.0 - inteligentni pomoćnik koji vas vrlo jednostavno povezuje sa vašim Samsung uređajima, u vašem domu i van njega. Bixby 2.0 je središte našeg IoT ekosistema koji evoluira kako bi vas bolje razumeo i predvideo vaše potrebe.

Intelligent assistance. Wherever. Whenever.

Svakodnevni život u jednostavnijem izdanju.

Uživajte u slobodi slanja instant novosti vašim prijateljima, u puštanju muzike iz prostorije u prostoriju, kao i u brzom završavanju zadataka uz pomoć pametnijeg virtuelnog pomoćnika Bixby. Donesite udobnost u svoj svakodnevni život sa ekosistemom kompanije Samsung.

 • * Dostupnost prikazanih karakteristika u sledećim scenarijima može da se razlikuje u zavisnosti od postavke proizvoda i rasporeda uvođenja po zemljama.
 • * Neke opcije zahtevaju vezu sa oblakom ili drugim uređajima, preko Bluetooth, Wi-Fi tehnologije ili mreže operatera. Mogu da važe naknade za korišćenje mobilnih podataka.
 • * Dostupnost usluge može da se razlikuje u zavisnosti od korisničkog okruženja.

Podelite trenutke u tren oka

Transformišite način kako održavate vezu sa voljenima, čak i na daljinu. Sa uređajima kompanije Samsung, možete da podelite trenutke u bilo koje vreme, na bilo kom mestu.

 • Animirani prikaz čoveka koji pravi video-snimak jelena i pejzaža na svom telefonu. Animirani prikaz čoveka koji pravi video-snimak jelena i pejzaža na svom telefonu.
  Animirani scenario prikazuje kako možete da pravite fotografije i video-snimke na otvorenom pomoću svog pametnog telefona, da ih pošaljete na oblak i podelite sa prijateljima i porodicom preko njihovog televizora kod kuće.
  Vau! Julija bi bila
  oduševljena da ovo vidi.
  Animirani scenario prikazuje kako možete da pravite fotografije i video-snimke na otvorenom pomoću svog pametnog telefona, da ih pošaljete na oblak i podelite sa prijateljima i porodicom preko njihovog televizora kod kuće.
 • Animirani prikaz obaveštenja koje se pojavljuje na televizoru koje obaveštava ženu da je fotografija podeljena sa oblaka.
  Animacija prelazi iz otvorenog prostora u dnevnu sobu, gde se nalazi žena koja gleda televiziju u dnevnoj sobi. Pojavljuje se obaveštenje koje kaže da je fotografija muškarca podeljena na televizor sa oblaka, nakon čega žena pritiska DA na daljinskom upravljaču.
  Džon vam je poslao video-snimak.
  Da li želite da ga vidite
  na televizoru?
 • Animirani prikaz žene koja gleda televiziju u dnevnoj sobi.
  Animacija prikazuje fotografiju muškarca prikazanu na televizoru i ženu kojoj se dopada fotografija. Ona poziva Bixby da pošalje odgovor muškarcu: „Odličan snimak! Sviđa mi se jelen.“
  Oh vau,
  taj jelen je baš divan.
  Bixby! Pošalji Džonu
  poruku koja kaže:
  „Odličan snimak! Sviđa mi se jelen.“
  Naravno.
  Odmah ću poslati.
 • * Sekvence interakcije sa uređajem su skraćene u video-snimku.

Muzika bez prestanka

Bez problema prebacite muziku između uređaja pomoću povezanog ekosistema kompanije Samsung. Od slušalica do zvučnika, puštajte muziku po ceo dan, gde god da idete.

 • Animirani scenario prikazuje kako možete da koristite Bixby kako biste nastavili da slušate muziku koju ste puštali izvan kuće na televizoru ili zvučnicima nakon što se vratite kući. Animirani scenario prikazuje kako možete da koristite Bixby kako biste nastavili da slušate muziku koju ste puštali izvan kuće na televizoru ili zvučnicima nakon što se vratite kući.
  Animirani scenario prikazuje kako možete da koristite Bixby kako biste nastavili da slušate muziku koju ste puštali izvan kuće na televizoru ili zvučnicima nakon što se vratite kući.
  Da li želite da nastavite
  da slušate sa televizora?
  Da!
 • Animirana scena prelazi iz dnevne sobe u spavaću sobu. Žena traži od Bixby da pusti pesmu na zvučnik i pesma počinje da svira čim je Bixby poveže.
  Animirana scena prelazi iz dnevne sobe u spavaću sobu. Žena traži od Bixby da pusti pesmu na zvučnik i pesma počinje da svira čim je Bixby poveže.
  Bixby! Pusti ovu pesmu
  na zvučnik.
 • * Sekvence interakcije sa uređajem su skraćene u video-snimku.

Živite pametnije

Pravite pametnije izbore sa Bixby na svojoj strani. Inteligentni pomoćnik je spreman da vam pomogne u svakom trenutku, bilo gde, i dovoljno je pametan da razumete kada govorite prirodno.

 • Animirani prikaz čoveka koji sedi na sofi u dnevnoj sobi i razgovara sa svojom devojkom dok gleda televizor. Animirani prikaz čoveka koji sedi na sofi u dnevnoj sobi i razgovara sa svojom devojkom dok gleda televizor.
  Animirani scenario prikazuje kako možete da koristite Bixby da biste prikazali sadržaj svog frižidera na televizoru kako biste proverili šta imate, da pređete u kuhinju i da zamolite Bixby da preporuči recepte.
  Julija Baš sam gladna.
  Šta ima za večeru?
  Hajde da vidimo šta imamo. Bixby! Pokaži mi
  šta ima u frižideru.
  Pripremiću lososa!
 • Animirani prikaz muškarca koji gleda u monitor na frižideru na kojem je prikazan recept za pripremu lososa koji je Bixby preporučio.
  Animirana scena prelazi iz dnevne sobe u kuhinju, gde muškarac traži od Bixby da nađe recepte za pripremu lososa i da ih prikaže na monitoru na frižideru. Otvara vrata frižidera kako bi počeo sa pripremom jela.
  Bixby! Pokaži mi
  neke recepte za pripremu lososa.
  Odlično!
  Vreme je da počnemo sa kuvanjem.
 • * Sekvence interakcije sa uređajem su skraćene u video-snimku.
 • *Simulirana slika ekrana.
 • * Opcije će biti dostupne na vodećim novim modelima proizvoda počevši od 2018. godine. Spisak dostupnih proizvoda i zemalja biće posebno objavljen.
 • * Funkcija kontinuiranog puštanja muzike na televizoru može da se omogući kada je televizor u izabranom režimu.