Savjeti

5 načina za sjajan
proljetni odmor kod kuće

Želite da se zabavljate (mnogo) više lokalno ove godine? Imamo ideje za odmor kod kuće koje vam trebaju.

Kome trebaju prepune zabave na plaži i super glasni klubovi? Tokom ovog proljetnog odmora možete iznova stvoriti sve najbolje tradicije i razveseliti se (ili opustiti) iz udobnosti vlastitog doma koliko želite. Potrebno je samo malo mašte i mala pomoć Galaxy S21.

DSP: Donesite svoju plažu

Lako je stvoriti vjetrovitu morsku atmosferu kod kuće. Ako imate bazen, spremni ste za polazak. Ako ne, mali plastični dječji bazen, baštenska prskalica ili spokojno jezero također će obaviti posao. Koristite svoj S21 za snimanje sunčanih selfija ili dovršavanje e-knjige. S21 je također vodootporan prema standardu IP68, tako da će izdržati većinu nezgoda na vodenim zabavama.¹

¹Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G su ocjenjeni kao IP68. Zasnovano na uslovima testa za potapanje u svježu vodu do 1,5 metara dubine u trajanju od 30 minuta. Ne preporučuje se za upotrebu na plaži, bazenu ili u sapunici.

Stvorite sopstvenu klupsku scenu

U ovom klubu nema dugog reda ili oznojenih stranaca, a vi ste DJ super zvijezda. Sadržaji se emituju sa vašeg telefona dok vježbate TikTok pokrete ili plešete porodičnu plesnu sesiju. Tražite li nešto intimnije? Organizujte vlastiti „pjena party“, tj. umirujuću kupku sa svijećama s mirisom kokosa i zanosnim tropskim melodijama.

Probajte lokalnu kuhinju

Da putujete, sigurno biste probali nove restorane i sve lokalne specijalitete. Zašto bi se to trebalo promijeniti tokom vašeg proljetnog odmora kod kuće? Eksperimentišite sa svježim receptima. Koristite svoj S21 da naručite dostavu s novog mjesta koje ste htjeli probati. Ili jednostavno pokupite svoje omiljeno jelo sa uobičajenog mjesta. Nije "dosadno;" to je 100% zagarantovano zadovoljstvo.

Zabava sa svrhom

Proljetni odmori ne služe samo za lijepi preplanuli ten. Namjensko službeno putovanje postalo je odlična alternativa tradicionalnim putovanjima. Čak i ako ne možete putovati, i dalje možete donirati sredstva grupama kojima su potrebna. Podesite ponavljajuće donacije na svom telefonu. Volontirajte u banci hrane. Ponekad je najbolji način da se zabavljamo pomaganjem drugima.

Uređivanje videozapisa
Dodajte prelaze, muziku, tekst i još više, sve sa svog Galaxy S21 Ultra.

Ponovo proživite prošla putovanja i radujte se sljedećim

Dok odmarate kod kuće, možda ćete vi i vaši prijatelji propustiti pravu stvar. U tom slučaju, okupite se na virtualnom druženju. Možete napraviti strašnu video kompilaciju svih svojih prošlih putničkih avantura koristeći funkcije za uređivanje video zapisa na Galaxy S21 Ultra. Neka uspomene i neugodne priče prolete - a vi započnite listu destinacija za proljetni odmor iz snova sljedeće godine. Bit će divlje.

Počnite se pakovati za svoje ‘putovanje’

Galaxy S21 je vaš ključ za nezaboravan proljetni odmor kod kuće.

Pročitajte ove priče