Life Hacks

Dobar savjet kod kuće zlata vrijedi

Najbolji savjeti kad ste kod kuće.

Vidimo ženu na kauču s malim psom Vidimo ženu na kauču s malim psom

Život nas katkad zna pomalo i iznenaditi, novim, efikasnim načinima obavljanja čak i najjednostavnijih zadataka koje svakodnevno usvajamo. Ovo je sada već postao trend, pa smo za to smislili čak i novo ime: life hack savjeti i trikovi. To su mali praktični savjeti o tome kako da poboljšate vlastitu produktivnost i efikasnost u svemu što radite. A najbolje kod Galaxy Note10 uređaja je to što je posebno dizajniran da unaprijedi ovaj dio Vašeg života, i kod kuće i na radnome mjestu. Zamislite ga kao svojega osobnog praktičnog savjetnika i pomoćnika. Zbog toga Vam u nastavku donosimo samo neke od trikova koji će Vam uštedjeti vrijeme, možete ih izvesti s pomoću Note10 uređaja, a isprobati ih možete odmah.

Muškarac na biciklu snima fotografiju svojim Note10 uređajem Muškarac na biciklu snima fotografiju svojim Note10 uređajem

S Pen olovku Note10 uređaja upotrijebite kao okidač za kameru

Jednostavnim pritiskom S Pen olovke izbjegnite akrobatske poze i nespretno istezanje ruke dok pokušavate snimiti selfie. Budući da je putem Bluetooth tehnologije povezana s Vašim uređajem, može raditi i kao daljinski okidač za kameru na čak do 10 metara udaljenosti.

To funkcionira na sljedeći način:

1. Telefon postavite na određenu udaljenost.

2. Pobrinite se da budete u kadru.

3. Pritisnite tipku na S Pen olovci jednom kako biste snimili fotografiju.

4. Pritisnite tipku na S Pen olovci dvaput kako biste odabrali snimanje prednjom ili stražnjom kamerom.

Samsung Frame televizor visi na zidu Samsung Frame televizor visi na zidu

Postanite egzibicionist uz Frame televizor

Uz Frame televizor i aplikaciju Trgovina umjetninama, ekran svojeg televizora možete pretvoriti u pravu umjetničku izložbu s najboljim svjetskim umjetničkim djelima i fotografijama, od klasika do djela savremene umjetnosti.
Uz kolekcije koje su posebno izabrali stručnjaci iz muzeja V&A and Tate Modern, Vaš će dnevni boravak postati pravo umjetničko djelo.

Note10 uređaj pokraj ekrana računara Note10 uređaj pokraj ekrana računara

Neka Note10 postane Vaš kućni ured

Da, Note10 možete upotrebljavati i kao kućni računar. Kada Vaš poslovni tablet zakaže usred sastanka, ili kada radite u pokretu, s pomoću Samsungova HDMI adaptera jednostavno povežite svoj telefon s monitorom i gledajte kako Vaš mobilni uređaj uz Samsung DeX funkcionalnost čarolijom postaje PC računar na kojem s lakoćom možete raditi čak i u prostorima zajedničkog rada.

Žena spava u krevetu Žena spava u krevetu

Bolje se naspavajte noću s pomoću pravila od 90 minuta

Dok spavate, Vaš mozak ciklički prolazi kroz različite faze, od kojih svaka traje po 90 minuta, a Vaš je mozak najodmorniji na kraju svakog 90-minutnog ciklusa.

Zato, počevši od vremena kada se želite probuditi, brojite unatrag u koracima od po 90 minuta kako biste izračunali kada biste trebali zaspati. Na primjer, ako želite ustati u 8:00, pokušajte zaspati negdje između 22:30 ili 23:00 sata.

Učinite život lakšim uz alate koji štede Vaše vrijeme

Svakodnevne obaveze obavljajte s lakoćom uz Frame televizor i Galaxy Note10.

Pročitajte ove priče