Savjeti

Dobar savjet kod kuće zlata vrijedi

Najbolji savjeti kad ste kod kuće.

Život nas katkad zna pomalo i iznenaditi, novim, efikasnim načinima obavljanja čak i najjednostavnijih zadataka koje svakodnevno usvajamo. Ovo je sada već postao trend, pa smo za to smislili čak i novo ime: life hack savjeti i trikovi. To su mali praktični savjeti o tome kako da poboljšate vlastitu produktivnost i efikasnost u svemu što radite. A najbolje kod Galaxy Note10 uređaja je to što je posebno dizajniran da unaprijedi ovaj dio Vašeg života, i kod kuće i na radnome mjestu. Zamislite ga kao svojega osobnog praktičnog savjetnika i pomoćnika. Zbog toga Vam u nastavku donosimo samo neke od trikova koji će Vam uštedjeti vrijeme, možete ih izvesti s pomoću Note10 uređaja, a isprobati ih možete odmah.

S Pen olovku Note10 uređaja upotrijebite kao okidač za kameru

Jednostavnim pritiskom S Pen olovke izbjegnite akrobatske poze i nespretno istezanje ruke dok pokušavate snimiti selfie. Budući da je putem Bluetooth tehnologije povezana s Vašim uređajem, može raditi i kao daljinski okidač za kameru na čak do 10 metara udaljenosti.

To funkcionira na sljedeći način:

1. Telefon postavite na određenu udaljenost.

2. Pobrinite se da budete u kadru.

3. Pritisnite tipku na S Pen olovci jednom kako biste snimili fotografiju.

4. Pritisnite tipku na S Pen olovci dvaput kako biste odabrali snimanje prednjom ili stražnjom kamerom.

Postanite egzibicionist uz Frame televizor

Uz Frame televizor i aplikaciju Trgovina umjetninama, ekran svojeg televizora možete pretvoriti u pravu umjetničku izložbu s najboljim svjetskim umjetničkim djelima i fotografijama, od klasika do djela savremene umjetnosti.
Uz kolekcije koje su posebno izabrali stručnjaci iz muzeja V&A and Tate Modern, Vaš će dnevni boravak postati pravo umjetničko djelo.

Neka Note10 postane Vaš kućni ured

Da, Note10 možete upotrebljavati i kao kućni računar. Kada Vaš poslovni tablet zakaže usred sastanka, ili kada radite u pokretu, s pomoću Samsungova HDMI adaptera jednostavno povežite svoj telefon s monitorom i gledajte kako Vaš mobilni uređaj uz Samsung DeX funkcionalnost čarolijom postaje PC računar na kojem s lakoćom možete raditi čak i u prostorima zajedničkog rada.

Bolje se naspavajte noću s pomoću pravila od 90 minuta

Dok spavate, Vaš mozak ciklički prolazi kroz različite faze, od kojih svaka traje po 90 minuta, a Vaš je mozak najodmorniji na kraju svakog 90-minutnog ciklusa.

Zato, počevši od vremena kada se želite probuditi, brojite unatrag u koracima od po 90 minuta kako biste izračunali kada biste trebali zaspati. Na primjer, ako želite ustati u 8:00, pokušajte zaspati negdje između 22:30 ili 23:00 sata.

Učinite život lakšim uz alate koji štede Vaše vrijeme

Svakodnevne obaveze obavljajte s lakoćom uz Frame televizor i Galaxy Note10.

Pročitajte ove priče