Savjeti

Kako izaći iz kreativne kolotečine

Odgovor bi mogla biti zajednica digitalnih umjetnika.

Svaki digitalni umjetnik nađe se u strašnom kreativnom sušnom razdoblju, ali s nešto lekcija crtanja, izazova crtanja i zajednicom umjetnika koja daje podršku možete se izvući iz kolotečine i ponovno početi stvarati umjetnička djela.

Malo razmetanja

Jedan od najboljih načina da potaknete kreativni motor koji malo zastajkuje jest da podijelite svoje radove s online zajednicom umjetnika kao što je aplikacija PENUP iz Samsunga. Kada objavite svoje umjetničke radove, pitajte ostale što misle o njima. Ako dobijete kreativne povratne informacije i vidite svoj rad očima drugih, to Vam može otvoriti nove puteve za istraživanje svojih umjetničkih radova ili Vam pomoći da uvidite koliko su Vaši radovi zapravo dobri.

Galaxy Note9 S Pen
S 4.096 razina pritiska, Galaxy Note9 S Pen može biti bilo koji alat koji Vam treba za stvaranje umjetničkih djela.

Ako ste suočeni s ogromnom kreativnom blokadom, pokušajte naučiti nešto novo.

Uvijek možete naučiti još više

Mnogi ljudi žele biti najbolji u svojem polju, ali dosljedno dobri umjetnici su oni koji nikada ne prestaju pokušavati biti još bolji. Potražite lokalne ateljee koji nude kurseve, pratite internetski kurs ili istražite zajednicu digitalnih umjetnika kao što je PENUP. Možete se povezati s kolegama umjetnicima, sudjelovati u dvosedmičnim izazovima i pohađati lekcije u raznim tehnikama.

Samo to izbacite iz sebe

Ne brinite se o tome hoće li Vaše umjetničko djelo biti savršeno, ne brinite se ni hoće li biti dobro. Samo prenesite ideju na ekran i radite na njoj gdje god da idete uz pomoć ovih alata.

Pročitajte ove priče