Savjeti

Kako uspješno raditi od kuće

Savjeti za rad na daljinu bez da nešto propustite.

Rad od kuće može biti produktivan ako se ispravno obavlja. Bez obzira pridružujete li se mobilnoj radnoj snazi na duže ili se prilagođavate privremenom radu od kuće, evo nekoliko načina da maksimalno iskoristite svoj radni dan.

SAVJET
Planirajte radno vrijeme i slobodno vrijeme i zatim ih se držite kao što bi ih se držao Vaš šef.
1

Budite mobilni i sposobni

Trebat će vam uređaj dovoljno snažan da vratite produktivnost koju inače imate u uredu. Priključite svoj Galaxy S20 na alat kao što je Samsung DeX** koji Vam daje doživljaj računara uz pomoć telefona.

2

Držite se ciklusa

Kada radite na daljinu, dobro upravljanje vremenom je ključno. Pokušajte svoj dan podijeliti u cikluse produktivnosti: 15 minuta posla, zatim 5 minuta odmora. Ponovite to četiri puta, a zatim se odmarajte 20 minuta. Dodajte tomu i aplikaciju za vođenje bilješki kao što je Samsung Notes i napredujte kroz svoj popis obaveza polako i sigurno.

3

Radite u cloud-u

Vrlo je važno da možete pristupiti svim svojim podacima, aplikacijama i projektima od kuće. Alat kao što je DeX može vam pomoći da vaš Samsung uređaj bude i telefon i računar, što znači da se ne morate brinuti o tome koja se verzija datoteke nalazi na kojem uređaju.

4

Javite se svojem timu

Pošaljite šefu svoj napredak usred dana i komunicirajte s kolegama putem video chata kako biste bili sigurni da niste propustili rasprave koje mogu utjecati na vaše projekte. Uz to što ćete ostati povezani s poslom, također ćete imati interakciju licem u lice koja bi vam mogla nedostajati dok radite od kuće.

*Korisnički interfejs stvarnog proizvoda može biti drugačiji.
*Microsoft Office zahtijeva da korisnici kupe licence.
*Za upotrebu proizvoda Microsoft Excel potrebno je preuzimanje.
**Samsung DeX podržan na odabranim uređajima Galaxy, Note i Tab.

U velikom stilu čak i kod kuće

Prenesite svoj Galaxy S20 i Note10 na veliki ekran putem Samsung Dex aplikacije i obavljajte više zadataka odjednom kao profesionalac.

Pročitajte ove priče