Life Hacks

Kako uspješno raditi od kuće

Savjeti za rad na daljinu bez da nešto propustite.

Žena u stanu nagnuta preko stola nešto zapisuje na papir s podlogom Žena u stanu nagnuta preko stola nešto zapisuje na papir s podlogom

Rad od kuće može biti produktivan ako se ispravno obavlja. Bez obzira pridružujete li se mobilnoj radnoj snazi na duže ili se prilagođavate privremenom radu od kuće, evo nekoliko načina da maksimalno iskoristite svoj radni dan.

Pogled iz ptičje perspektive na ženu koja sjedi za stolom i opušteno radi na daljinu s pomoću Samsung aplikacije DeX za povezivanje mobilnog uređaja sa ekranom računala. Pogled iz ptičje perspektive na ženu koja sjedi za stolom i opušteno radi na daljinu s pomoću Samsung aplikacije DeX za povezivanje mobilnog uređaja sa ekranom računala.
SAVJET
Planirajte radno vrijeme i slobodno vrijeme i zatim ih se držite kao što bi ih se držao Vaš šef.
1

Budite mobilni i sposobni

Trebat će vam uređaj dovoljno snažan da vratite produktivnost koju inače imate u uredu. Priključite svoj Galaxy S20 na alat kao što je Samsung DeX** koji Vam daje doživljaj računara uz pomoć telefona.

Snimka preko ramena osobe koja zakazuje zadatke na uređaju Galaxy Note10 kako bi uspješno upravljala vremenom Snimka preko ramena osobe koja zakazuje zadatke na uređaju Galaxy Note10 kako bi uspješno upravljala vremenom
2

Držite se ciklusa

Kada radite na daljinu, dobro upravljanje vremenom je ključno. Pokušajte svoj dan podijeliti u cikluse produktivnosti: 15 minuta posla, zatim 5 minuta odmora. Ponovite to četiri puta, a zatim se odmarajte 20 minuta. Dodajte tomu i aplikaciju za vođenje bilješki kao što je Samsung Notes i napredujte kroz svoj popis obaveza polako i sigurno.

Žena u ružičastom topu sjedi za stolom i gleda u daljinu Žena u ružičastom topu sjedi za stolom i gleda u daljinu
3

Radite u cloud-u

Vrlo je važno da možete pristupiti svim svojim podacima, aplikacijama i projektima od kuće. Alat kao što je DeX može vam pomoći da vaš Samsung uređaj bude i telefon i računar, što znači da se ne morate brinuti o tome koja se verzija datoteke nalazi na kojem uređaju.

Žena se povezuje sa svojim timom putem videopoziva za udaljeni rad od kuće Žena se povezuje sa svojim timom putem videopoziva za udaljeni rad od kuće
4

Javite se svojem timu

Pošaljite šefu svoj napredak usred dana i komunicirajte s kolegama putem video chata kako biste bili sigurni da niste propustili rasprave koje mogu utjecati na vaše projekte. Uz to što ćete ostati povezani s poslom, također ćete imati interakciju licem u lice koja bi vam mogla nedostajati dok radite od kuće.

*Korisnički interfejs stvarnog proizvoda može biti drugačiji.
*Microsoft Office zahtijeva da korisnici kupe licence.
*Za upotrebu proizvoda Microsoft Excel potrebno je preuzimanje.
**Samsung DeX podržan na odabranim uređajima Galaxy, Note i Tab.

U velikom stilu čak i kod kuće

Prenesite svoj Galaxy S20 i Note10 na veliki ekran putem Samsung Dex aplikacije i obavljajte više zadataka odjednom kao profesionalac.

Pročitajte ove priče