Savjeti

Savjeti o organizaciji rasporeda
Uz pomoć tableta

Kraljica vođenja dnevnika s natuknicama Amanda Rach Lee pokazat će Vam kako organizirati život i podići učenje na viši nivo.

Vođenje dnevnika s natuknicama u posljednjih nekoliko godina postalo je vrlo popularno na internetu te se taj trend nastavlja, neka Vam zavide. Ali to Vam ne mora oduzimati mnogo vremena. #TeamGalaxy članica i BuJo guru Amanda Rach Lee pokazat će Vam kako pojednostavniti dnevnik s natuknicama tako da ga digitalizirate kako biste u svojem rasporedu napokon oslobodili mjesta da naučite nešto novo.

Način rada za obavljanje više zadataka odjednom
Upotrijebite podijeljeni ekran kako biste zapisivali bilješke dok gledate videopredavanje ili slušate podcast na usluzi Spotify.*

Stvorite poster koji odražava Vaše prioritete

Ali prije svega, što je to dnevnik s natuknicama? Možete ga zamisliti kao spoj planera i dnevnika koji Vam pomaže razviti produktivnije navike. Sastavite popis svojih nadolazećih tjednih ili mjesečnih planova i smislite raspored kojim ćete krenuti u njihovo ostvarivanje. Amanda predlaže da se zapitate, „Šta trebam učiniti ove sedmice i kako mi ovaj poster može pomoći u tome?” a zatim ga u skladu s time dizajnirajte na tablet-računaru poput Galaxy Tab S6 Lite. „Mjesečni će Vam poster pružiti sjajan pregled Vaših mjesečnih aktivnosti, prikazujući sve događaje, ispite i posebne datume koje ste naznačili”, kaže Amanda, dok je, „tjedni poster savršen za Vaš svakodnevni popis obaveza.” Još bolje, upotrijebite ih zajedno i postanite još efikasniji.

Pogledajte i naučite
Svojom S Pen olovkom označite tekst kako biste u ugrađenom rječniku potražili značenja nepoznatih Vam riječi.

Tehničkim mogućnostima prepolovite vrijeme potrebno za dizajniranje

Pronašli ste poster koji Vam odgovara? Spremite ga kao vlastiti predložak i umnožavajte ga iz sedmice u sedmicu s pomoću Amandine omiljene aplikacije, Samsung Notes. Osim toga, aplikacija Vam na izbor nudi cijeli niz kistova s pomoću kojih S Pen olovkom u trenu možete prilagoditi svoje postere dnevnika s natuknicama čak i kada ste u pokretu. Amandine omiljene postavke za S Pen olovku? Kaže da je to „Definitivno kist za akvarel, koji služi za dodavanje zgodnih dekoracija“. „Volim odabrati neku pastelnu boju i neku relativno veću debljinu kista. Za uobičajeno pisanje ili zapisivanje bilješki, volim upotrebljavati naliv-pero kojim se piše u crnoj boji.“

Uzmite više vremena za sebe

Nadogradite svoj Dnevnik s natuknicama alatima koji će Vam uštedjeti vrijeme poput Galaxy Tab S6 Lite uređaja.

Fotografija Amande Rach Lee u srednje krupnom planu na kojoj je odjevena u traper-jaknu ispod koje se nazire siva dolčevita. Uz desni obraz drži ružičasti marker i smiješeći se gleda udesno. Fotografija Amande Rach Lee u srednje krupnom planu na kojoj je odjevena u traper-jaknu ispod koje se nazire siva dolčevita. Uz desni obraz drži ružičasti marker i smiješeći se gleda udesno.

UZ SUDJELOVANJE

Amanda Rach Lee

Umjetnice i kreatorice digitalnih sadržaja koja živi i radi u Torontu.

Pročitajte ove priče