Fotografija

Zabljesnite neonski

Razvedrite svoj sažetak sadržaja pomoću ovih savjeta za super neonske slike.

Od Hong Konga do Lollapalooze, trend neonskih svjetala gori jarkim svjetlom i nema naznake da će uskoro izblijedjeti. Neonska svjetla nisu samo umjetnost koja mami poglede, već mogu biti i neodoljiv način da se šepurite sa svojim fotografijama s putovanja ili mogu elektrificirati Vaš sljedeći portret. U nastavku slijede naši glavni savjeti za snimanje neonske fotografije.

Savjet
Fotografija izgleda pomalo mračno? Snimajte u Pro načinu rada kako biste smanjili ISO za svjetlije fotografije.
1

Obavijte se sjajem

Bilo da želite više pozornosti na Tinderu ili LinkedInu, portret s neonskim sjajem upravo je ono što Vam treba. Namjestite se tako da svjetlost reklamnog znaka bude ili direktni pored Vas ili iza Vas, ovisno o tome koliko svjetla želite snimiti. Dok većina profesionalnih kamera zahtijeva dosta petljanja s otvorom i brzinom blende za pravilno snimanje pri slabom osvjetljenju, dvostruki otvor kamere na uređaju Samsung Galaxy S9+ automatski će se prilagoditi. Sve što trebate učiniti jest usmjeriti i okinuti.

2

Radite s uglovima

Fotografija neonskih svjetala profesionalne razine svodi se na snimanje najboljeg ugla i dopuštanja svjetlu da samostalno svijetli. Budite odvažni s uglovima—probajte nisko čučnuti ili stanite na stolac kako biste vidjeli neon u sasvim novom svjetlu.

3

Oslonite se na maglovitost

Neonska svjetla odlična su za portrete s prirodnim bokeh efektom. Najvažnija stvar koju trebate zapamtiti jest to da što ste bliže svojem subjektu to će bolji biti bokeh efekt koji ćete dobiti.

Šta Vam je potrebno kako biste zasjali

Bilo da ste novi na Instagramu ili ste istinska Insta zvijezda, kamera Vašeg telefona može utjecati na to koliko će Vaš sažetak sadržaja biti uspješan. Dvostruki otvor na uređajima Samsung Galaxy pomaže da se Vaše fotografije na slabom svjetlu ističu i budu sjajne.

Pročitajte ove priče