Fotografija

Romantika
fotografije slabog osvjetljenja

Stvorite romantično raspoloženje uz naše omiljene fotografije siluete i druge
romantične snimke snimljene #withGalaxy.

Teško je navesti bolji par od slabog osvjetljenja i romantike koji savršeno idu zajedno. Ako želite slike pune bogatih tonova, emocija, karaktera i povezanosti, počnite snimati u slabom osvjetljenju. Stoga, stvorite romantično raspoloženje uz ove fotografije snimljene #withGalaxy i nadahnite se za stvaranje vlastitih.

Poigrajte se simetrijom i zabavnim pozama kako biste iskazali bliskost i dodali osjećaj povezanosti. Snimanjem u vrijeme zalaska sunca i hvatanjem kontrastnih tekstura također se postiže uzbudljivija fotografija koja potiče romantične vibracije.

Osvijetlite scenu
Savršene snimke slabog osvjetljenja uz noćni način rada na uređaju Galaxy S20 Ultra 5G.

Iskoristite pozadinu u svoju korist prilikom snimanja fotografija slabog osvjetljenja. Dobro osvijetljeni most može pružiti suptilno ambijentalno svjetlo koje će vam pomoći da ispričate dirljivu ljubavnu priču bez eksponiranja onoga što snimate. Možete također snimati uz Noćni režim za snimanje mračnog noćnog prizora uz minimalni šum i zamagljivanje (bez korištenja bljeskalice).

SAVJET
Povećajte zasićenost tokom naknadne obrade za veći intenzitet boje.

Iskoristite negativni prostor (plavo nebo u ovom slučaju) da zaista istaknete ono što snimate i privučete pažnju na dragocjeni trenutak. Također, topli tonovi daju ugodnu vibraciju, pa se pri uređivanju slika poigrajte nijansama.

Kamene ulice daju sjajnu reflektirajuću površinu koja vam pomaže da odbijete svjetlost na ono što snimate. Također, srca na zgradama dodaju zabavan element koji upotpunjuje ljubavne priče na sceni. Pazite na sitne detalje prilikom izviđanja lokacije.

Intimne trenutke najbolje je snimiti bez gužve, pa pronađite romantičnu lokaciju koja omogućava malo vremena nasamo. Da biste stvorili taj epski osjećaj, veći od života, snimajte iz niskog uglai eksperimentirajte s velikim kadriranjem.

Ikona Samsung Galaxy Ikona Samsung Galaxy

Podijelite i istražite

Vi ste na redu

Pogledajte naš Instagram za inspiraciju, a zatim podijelite svoje romantične fotografije slabog osvjetljenja #withGalaxy.

Snimite romantiku

Prigrlite mrak i podijelite ljubav s fotografijama slabog osvjetljenja koje će sve zadiviti.

Pročitajte ove priče