Fotografija

Ponovo stvorite Trenutak
u kojem ste se zaljubili

Za Dan zaljubljenih zabilježite fotografije o svojoj ljubavnoj priči #saGalaxy.

Da li se ikada prisjetite onog trenutka kad su Vam oči srele? Bilo da je taj romantični trenutak izazvao emotikone sa srcolikim očima ili postepenu vezu koja je brzinski rasla s vremenom, želimo vidjeti da oživite svoju pravu ljubavnu priču sa svježe zabilježenim fotografijama.

Kako bismo podstakli inspiraciju, pozvali smo dva para da ožive svoje simpatične, nespretne dane udvaranja i napretka veze koristeći Galaxy S21. Nemate bolju polovinu? Budite bez brige. Razmislite o vremenu kada ste upoznali svoju bolju polovinu (najboljeg prijatelja, ljubimca ili nekog drugog) i ponovo stvorite svoju pravu ljubavnu priču #saGalaxy.

Walis i Fletcher

Walis i Fletcher su se prirodno okupili kroz zajedničku ljubav za crnim uskim farmerkama, visokim Chelsea čizmama i fotografiji. Iako je njihova veza započela nakon dužeg nekonvencionalnog putovanja kao radne kolege koje su postale prijatelji pa od prijatelja ljubavnici, njihov nivo komfora i blesavosti je ostao nepromijenjen. Zavirite iza kulisa i pogledajte kako su oni snimili svoje rane zajedničke uspomene i provjerite njihove savjete kako da napravite nevjerovatno dobar snimak.

4

Camille i Darnell

Camille i Darnellu nije trebalo dugo prije nego što su se sprijateljili u stvarnom životu nakon zajedničkog smijeha o njihovim online profilima za upoznavanje. Ono što je počelo kao doručak s vaflima se pretvorilo u 16-satnu seansu povezanosti oko umjetnosti, više hrane, plesa, promatranja lumpovanja i smijanja dok ih obrazi ne zabole. Provjerite kako su oni dokumentirali svoje početke i pronađite još bonus savjeta kako da snimite vlastite fotografije ljubavne priče.

4

Zabilježite to i bolje nego što pamtite

Na ovaj Dan zaljubljenih, ponovo posjetite ta epska sjećanja i ponovo ih stvorite u super visokoj rezoluciji na novom Galaxy S21.

Pročitajte ove priče