Fotografija

Noć u novom svjetlu:

Proslavljamo Samsung Galaxy S22 Ultra Nightography kameru

Proslavljamo umjetnost koja oživljava tek kada padne mrak. A uz inovativnu Galaxy S22 Ultra Nightography kameru možemo zabilježiti njezinu nedostižnu ljepotu.

Gledajte kako će grad oživjeti kada padne mrak i nevjerovatni umjetnik Fat Cap Sprays izađe na ulice Londona da bude dio događaja „Noć u novom svjetlu”. Budite svjedok svijetlećim umjetničkim djelima koja sijaju u noći, koristeći nevjerovatnu Galaxy S22 Ultra Nightography kameru.

Noć u novom svjetlu

Samsung Galaxy S22 Ultra X Fat Cap Sprays prikazuje kreativnost - kada padne mrak.

Ulična umjetnost se često pojavljuje preko noći - što znači da nastaje kada padne mrak. Ali možete zaviriti u sjenke i vidjeti kako umjetnost koju stvara Fat Cap Sprays raste iz sjemena ideje do potpunog umjetničkog djela na zidu u istočnom Londonu. Noćna kreativnost nikada nije izgledala ovako dobro - samo uz Galaxy S22 Ultra Nightography kameru.

Obožavatelji na svakom uglu

Zahvaljujući kameri Samsung Galaxy S22 Ultra, ulični umjetnik Fat Cap Sprays dopire do obožavatelja nadaleko i naširoko

Ulična umjetnost je uvijek bila mnogo više od pukih grafita. Nezaboravni murali i živopisne slike mogu predstavljati podkulture unutar zajednica. Uz izuzetno jasne slike dobijene kamerom Galaxy S22 Ultra, Fat Cap Sprays dijeli pozitivan uticaj koji njegova umjetnost ima u svakom kvartu grada.

Od prolaznog do trajnog

Galaxy S22 Ultra će zabilježiti noćnu umjetnost u njezinom najboljem svjetlu

Ulična umjetnost nije uvijek trajna i ako se prefarba, može se izgubiti zauvijek. Ali uz mogućnosti kamere Galaxy S22 Ultra koja radi u uslovima slabe osvijetljenosti, možete zabilježiti umjetnička djela koja su zaokupila Vašu maštu i zauvijek ih sačuvati od zaborava.

Slike koje zauvijek traju

Putovanje u digitalnu inovaciju moguće je samo zahvaljujući Galaxy S22 Ultra.

Od snimanja ulične umjetnosti noću do vlastitog života online, Galaxy S22 Ultra ostvario je partnerstvo sa Fat Cap Sprays u novim i kreativnim oblicima. Napredna tehnologija kamere Galaxy S22 Ultra omogućava da se prolazno umjetničko djelo podijeli i sačuva online i u svom najboljem izdanju

Nadležne lokalne vlasti su obezbijedile sve potrebne dozvole i dopuštenja za snimanje ovih video sadržaja.

Personalizujte svoj telefon
sa dodacima