Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Beveiligd door Knox

Nahaufnahme des Galaxy Note10+ im Querformat mit dem Text SECURITY auf dem Bildschirm, wobei das U durch das Samsung Knox-Logo ersetzt wird.

Beveiliging zit in ons DNA

Wanneer iets belangrijk voor je is, bescherm je dat koste wat kost. Voor Samsung neemt beveiliging een centrale plek in onze processen in en in wie we zijn. We hebben jarenlang gewerkt aan het beveiligen van ons Knox-beveilingsplatform om in een onveilige wereld waarin bedreigingen en beveiligingslekken op de loer liggen, privacy te bieden waarop je kunt vertrouwen. Onze mobiele apparaten zijn uitgerust met de ijzersterke beveiliging van het Knox-platform die vanaf de chip is ingebouwd, zodat je apparaat van meet af aan wordt beschermd, zodra je het aanzet.

Veiligheidsbedreigingen evolueren en dat doen wij ook. We innoveren continu zodat we opgewassen zijn tegen de uitdagingen van de toekomst. Want wat die ook voor jou in petto heeft, wij staan klaar om jouw digitale wereld te beschermen.

Beveilig je wachtwoorden met Samsung Pass

Jij bent uniek en wij zorgen ervoor dat je apparaten dat ook weten. Met onze innovatieve biometrische identificatietechnologie, inclusief gezichtsherkenning en Ultrasonic Fingerprint, is de toegang tot jouw gegevens beveiligd, zelfs bij verlies of diefstal van je apparaat.

Met Samsung Pass geven jouw individuele unieke kenmerken je gemakkelijk, snel en veilig toegang tot belangrijke gegevens, zoals je bank- of e-mailapps, en hoef je niet eindeloos veel gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden.

 • *Beschikbaarheid van biometrische identificatie kan verschillen per apparaat.
 • *De beschikbare functies, features en compatibele applicaties voor Samsung Pass kunnen per land variëren vanwege verschillen in wet- en regelgeving.
 • *Online inloggen is alleen beschikbaar in de Samsung Internet-app.

Ga naar Samsung Pass

Een hand die de Galaxy Note10+ vasthoudt met de interface van Samsung Pass op het scherm. De persoon ligt in bed en gebruikt zijn telefoon voor toegang tot zijn bankrekening. Samsung Pass slaat zijn wachtwoord veilig op zodat hij via biometrische identificatie kan inloggen

Samsung Pass configureren

Houd persoonlijke gegevens persoonlijk
met Secure Folder

Mobiele telefoons gebruiken we voor alles en nog wat - als portemonnee, telefoonboek, fotoalbum en als draagbare computer. Secure Folder zorgt voor een extra privacylaag met een aparte versleutelde ruimte op je telefoon, zodat gegarandeerd alleen jij daar toegang toe hebt.

 • *Beschikbaarheid van Secure Folder kan variëren afhankelijk van het toestel.
De Galaxy Note10+ met het scherm naar boven op een desktop met de interface van Secure Folder op het scherm die de Galerij-app toont met verschillende albums: Passport, With my son, Contracts en Sketches. Dit laat zien hoe iemand zijn gevoelige werkgegevens naast zijn persoonlijke bestanden kan opslaan.

Een Secure Folder aanmaken

Je gezondheidsgegevens afschermen

Ook je gezondheidsgegevens moeten veilig zijn. Met de Samsung Health-app kan je de gegevens over je persoonlijke gezondheid bijhouden en zo je dieet, trainingsprogramma, slaap, gewicht of algemene levensstijl in goede banen leiden. Knox beveiligt je persoonlijke gezondheidsgegevens, omdat je gezondheid alleen jou aangaat en niemand anders.

 • *Samsung Health-functies kunnen variëren per toestel en land.

Ga naar Samsung Health

De Galaxy Note10+ ligt op een handdoek met het scherm naar boven. Op het scherm is de interface van Samsung Health te zien. Er zijn ook een hoed en een zonnebril zichtbaar, wat laat zien hoe gemakkelijk het is om je gezondheidsgegevens bij te houden en te beveiligen op vakantie

Je verbindingen beveiligen

Bij het dagelijkse internetgebruik wordt door Secure Wi-Fi uitgaand internetverkeer versleuteld en tracking-apps en -websites uitgeschakeld. Zo kan je veilig surfen via openbare draadloze verbindingen zonder dat je bang hoeft te zijn voor beveiligingslekken.

 • *Beschikbaarheid van Secure Wi-Fi-functie kan variëren afhankelijk van land, provider of netwerkomgeving. Secure Wi-Fi wordt mogelijk niet ondersteund op alle mobiele toestellen van Samsung. Voor het gebruik van Secure Wi-Fi kunnen kosten in rekening worden gebracht.
Een hand die de Galaxy Note10+ vasthoudt met de interface van Secure Wi-Fi op het scherm. Op de achtergrond is een schaal met croissants, een schaal met macarons en een kop koffie te zien, wat weergeeft hoe gemakkelijk de beveiliging is die Knox biedt, zelfs bij een openbare Wi-Fi-verbinding in een café

Je Wi-Fi beveiligen

Houd je smartphone in het oog

Je smartphone is een essentieel onderdeel van je leven, maar je bent ook maar een mens. Bij verlies of diefstal kan je via de Find My Mobile-dienst op afstand je smartphone traceren, een back-up maken van gegevens die op het toestel staan naar Samsung Cloud en het scherm vergrendelen. Indien nodig kan je ook alle gegevens die opgeslagen zijn op je toestel verwijderen.

 • *Beschikbaarheid van de Find My Mobile-dienst kan variëren afhankelijk van het toestel en/of besturingssysteem.
 • *De Find My Mobile-dienst gebruiken:
 • 1) Installeer je Samsung-account op je toestel.
 • 2) Geef Google toestemming om jouw locatiegegevens te verzamelen en accepteer de voorwaarden voor het 'gebruik van draadloze netwerken'.

Ga naar Find My Mobile

Een laptop op een bureau naast een theekopje met de interface van Find My Mobile op het scherm. Deze toont de locatie van het toestel en hiermee wordt getoond hoe je je telefoon kunt vinden in geval van verlies of diefstal of om toegang tot je gegevens te beheren

Meerlaagse beveiliging voor optimale bescherming

Knox biedt meerlaagse beveiliging en integreert hardware met software die samen voor een hoog niveau van gegevensbeveiliging zorgen en je meest gevoelige informatie beschermen tegen malware en andere bedreigingen. Ontdek de vier hoofdonderdelen van ons Knox-beveiligingsplatform hieronder.

Ga naar Samsung Knox

Het woord 'Secure' met het Knox-logo in plaats van de letter 'u'
Gesimuleerde afbeelding van een printplaat met een chip in het midden en vier lagen blauw glas met het Knox-logo voorop, die de vijf beschermingslagen van Samsung Knox aangeven. De eerste laag is Hardware Root of Trust, daarna Samsung Verified Boot, dan TIMA, vervolgens SE for Android, en als laatste Knox Container
Perfectie tot in de kleinste chip
Samsung kan elke computerchip, elk stukje bedrading en elk hardware-onderdeel ontwerpen, maken en valideren voordat ze worden gebruikt om mobiele apparaten te maken in streng beveiligde fabrieken wereldwijd. De beheersing van ontwerp, productie en assemblage staat garant voor een veilige leveringsketen en een eindproduct waarop je volledig kunt vertrouwen.
Data-encryptie
Het Knox-platform versleutelt je gegevens zodat deze niet worden vrijgegeven of kwetsbaar zijn, zelfs in geval van diefstal of verlies. Je gegevens blijven versleuteld als je toestel is uitgeschakeld en worden niet gedecodeerd tenzij je je toestel ontgrendelt.
Data-isolatie
We hebben de mobiele apparaten van Samsung voorzien van data-isolatie die is geïntegreerd in elk onderdeel. Het gaat om een dubbele vergrendeling voor je gevoelige gegevens, waardoor zelfs als iemand je telefoon in handen krijgt, hij geen toegang krijgt. De enige die echt toegang heeft, ben jij.
Run-time bescherming
Run-time bescherming houdt in dat je mobiele apparaat van Samsung altijd beveiligd is tegen gegevensinbreuk of malware. Elke niet-geautoriseerde of onbedoelde poging om toegang te krijgen tot de kern van je telefoon of om die te wijzigen, wordt te allen tijde in realtime geblokkeerd.

Goedgekeurd door overheidsinstellingen en beveiligingsexperts wereldwijd

Het Knox-platform wordt aanbevolen door overheidsinstellingen die een hoge mate van beveiliging vereisen. Knox loopt voorop in de mobiele beveiligingsbranche en heeft beveiligingscertificaten van overheden wereldwijd.

“Strong”

Het Knox-platform kreeg “hoge” waarderingen in 27 van de 30 categorieën in het mei 2019-rapport van Gartner, “Mobiele besturingssystemen en beveiliging van apparaten: een vergelijking van platforms”.

Samsung werkt continu met interne regelgevende instanties om te voldoen aan een breed scala aan certificeringsvereisten die zijn ontworpen om nationale belangen, de algemene veiligheid en privacy van consumenten te beschermen.

Voor een breed aanbod van mobiele Samsung apparaten

Veel telefoons, tablets en wearables van Samsung worden gemaakt met het Samsung Knox-platform dat rechtstreeks in hun hardware is geïntegreerd, waardoor zowel consumenten van Samsung als bedrijfstoestellen worden beschermd.

Onze multilaagse beveiligingsoplossing draait zowel op Android- als Tizen-besturingssytemen, zodat elk toestel actief wordt beschermd vanaf het moment dat je het aanzet.

Galaxy Tab S6, Galaxy Note10 Plus, Galaxy S20 Ultra, Galaxy A80, Galaxy Z Flip en Galaxy Watch Active 2, alle liggend op hun achterzijde. De Galaxy Tab S6 heeft een abstracte afbeelding van blauwe, roze en paarse bubbels in beeld. De Galaxy Note10 Plus heeft een afbeelding van blauwe bubbels in beeld. De Galaxy S20 heeft een afbeelding van waterbubbels in beeld. Galaxy A80 heeft een roze, gele en blauwe afbeelding in beeld. De Galaxy Z Flip heeft een afbeelding van een paarse bloem in beeld, en de Galaxy Watch Active 2 heeft een afbeelding van een zwarte analoge horlogeplaat in beeld.

Onze prioriteit ligt bij het beschermen wat er echt toe doet.

Daarom breiden we de Knox-technologie uit naar een ecosysteem van beveiligingsoplossingen die verder reikt dan mobiele apparaten en ook netwerkverbindingen omvat zoals IoT-eindpunten en apparatuur.

We maken ons Knox-beveiligingsplatform ook intelligenter zodat het toekomstige bedreigingen kan voorspellen door te leren van huidig apparaat- en netwerkgebruik en automatisch configurators en incident rapporten aanmaakt en bedreigingen aanpakt. Uiteindelijk is ons doel om continu te evolueren en beveiligingsrisico's steeds een stap voor te zijn, zodat je gegevens veilig blijven in een wereld die altijd verbonden is.

 • Meld kwetsbaarheden in ons beveiligingsplatform en krijg rewards.

 • Ga voor meer informatie naar Samsungs Privacybeleid.