Hoe je apps kunt verwijderen en toevoegen in de Gaming Hub-app

Alle games worden automatisch toegevoegd aan Gaming Hub als ze uit de app-store gedownload worden. Games en apps die niet verplaatst zijn naar Gaming Hub kun je handmatig toevoegen met het menu "Mijn games". Je kunt ook games uit de app verwijderen.

Weergave van het scherm "Mijn games" in de Gaming Hub-app.

Hoe je apps kunt toevoegen in Gaming Hub

Ga naar het hoofdscherm van Gaming Hub en tik op de optie "Mijn games". Ga naar het hoofdscherm van Gaming Hub en tik op de optie "Mijn games".

Stap 1. Ga naar Gaming Hub en tik op "Mijn games".

Tik op de optie "Games toevoegen". Tik op de optie "Games toevoegen".

Stap 2. Tik op "Games toevoegen".

Selecteer de app die je wilt verwijderen en klik op het plus-teken (+) onderin het scherm. Selecteer de app die je wilt verwijderen en klik op het plus-teken (+) onderin het scherm.

Stap 3. Klik op de game of de app die je wilt toevoegen aan Gaming Hub en tik op + (plus-teken).

Hoe je apps kunt verwijderen uit Gaming Hub

Ga naar het hoofdscherm van Gaming Hub en tik op de optie "Mijn games". Ga naar het hoofdscherm van Gaming Hub en tik op de optie "Mijn games".

Stap 1. Ga naar Gaming Hub en tik op "Mijn games".

Tik op de app die je wilt verwijderen en selecteer "Verwijderen". Tik op de app die je wilt verwijderen en selecteer "Verwijderen".

Stap 2. Tik op de app die je wilt verwijderen en klik op de knop "Verwijderen".

Klik vervolgens op de optie "Verwijderen". Klik vervolgens op de optie "Verwijderen".

Stap 3. Selecteer "Verwijderen".

Let op: Als je op "Verwijderen" klikt, wordt de app niet alleen verwijderd uit Gaming Hub maar ook van het start/apps-scherm.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Smartphones.