Hoe kan ik Picture in Picture (PIP) instellen op mijn monitor?

Op je Samsung monitor kun je de Picture in Picture functionaliteit gebruiken. Hiermee geef je tegelijkertijd op je monitor een tv-programma en een andere externe videobron weer.

Let op: Picture in Picture werkt niet in dezelfde modus, dus je dient twee verschillende bronnen toe te passen.

PIP instellen
Druk op de afstandsbediening op 'Menu' → 'Systeem' → 'PIP' → 'Enter'.

Aandachtspunten voor het instellen van PIP
- Raadpleeg voor het PIP-geluid de instructies voor 'Geluidskeuze' in de handleiding van je monitor.
- Als je de televisie uitschakelt op het moment dat je de PIP-functionaliteit gebruikt, verdwijnt het PIP-venster.
- Het beeld in het PIP-venster kan er wat onnatuurlijk uitzien als je het hoofdscherm gebruikt voor een videospel of karaoke.
- Als je de Smart Hub geactiveerd hebt op je televisie, kan de PIP-functie niet worden gebruikt.
- PIP is niet beschikbaar in 3D-modus.

Monitor Samsung

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: 10:00 - 16:00 uur