Hoe kan ik mijn Galaxy S8 of S8+ starten in veilige modus?

Wat is veilige modus?

De functie ‘veilige modus’ is op alle Samsung smartphones beschikbaar. Met behulp van de veilige stand kun je je toestel opstarten zonder geïnstalleerde apps van derden. Het toestel zal dan uitsluitend standaard applicaties starten.

Dit zorgt ervoor dat je batterij minder snel leeg is. (klik hier voor meer tips de batterij van je Galaxy S8 te besparen) Tevens kan de veilige modus nuttig zijn als het toestel problemen heeft door applicaties van derden. Zo kan je makkelijk controleren of het toestel beter functioneert zonder zelf geïnstalleerde applicaties.

Let op: De iconen van geïnstalleerde apps kunnen een gewijzigde plaatsing hebben na het gebruik van veilige modus. Alle applicaties en instellingen blijven wel behouden.

Veilige modus starten op de Galaxy S8 of S8+

Met deze simpele stappen start je de Galaxy S8 of S8+ in de veilige modus op.

1 Zorg dat het toestel aanstaat in normale modus.
2 Houdt de aan/uit knop 5 seconden in.
Hoe kan ik mijn Galaxy S8 of S8+ starten in veilige modus
3 Houdt vervolgens je vinger 5 seconden op de knop ‘Uitschakelen’.
Hoe kan ik mijn Galaxy S8 of S8+ starten in veilige modus
4 Je kunt via dit menu de veilige modus starten door op de knop te tikken.
Hoe kan ik mijn Galaxy S8 of S8+ starten in veilige modus

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: 10:00 - 16:00 uur