Hoe kan ik problemen met de automatische rotatie functie oplossen?

Android 4.0 en hoger

Draait het scherm niet meer automatisch op je toestel, probeer dan het volgende.

1 Schakel het toestel uit en en zet het vervolgens aan. Houd tijdens het opstarten de ‘volume omlaag’ knop ingedrukt. Links onderin het scherm verschijnt nu de melding ‘Veilige stand’. De rotatiefunctie kan nu weer werken. Schakel het toestel uit en weer aan om deze normaal te gebruiken.
2 Werkt dit niet? Zet je toestel terug naar de fabrieksinstellingen. Ga naar ‘Instellingen’ > Back-up maken en terugzetten > Standaardgegevens herstellen.

Android 2.0

Je lost problemen met de automatische rotatie functie vaak op door deze op je telefoon opnieuw te laten kalibreren. Volg hiervoor onderstaande stappen.

Rotatie functie opnieuw kalibreren

1 Selecteer Applicaties > Instellingen > Display.
hoe-kan-ik-problemen-met-de-automatische-rotatie-functie-oplossen
hoe-kan-ik-problemen-met-de-automatische-rotatie-functie-oplossen
hoe-kan-ik-problemen-met-de-automatische-rotatie-functie-oplossen
hoe-kan-ik-problemen-met-de-automatische-rotatie-functie-oplossen
hoe-kan-ik-problemen-met-de-automatische-rotatie-functie-oplossen

24/7 bereikbaar

WhatsApp

Stel je vraag via WhatsApp

24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Contact
24/7 bereikbaar

lokaal tarief

BE: 02 201 2418
LUX: 26 10 37 10