Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD kaart?

Verplaats of kopieer eenvoudig foto’s of andere bestanden van je telefoon naar je SD-kaart zonder gebruik te maken van Samsung KIES.

Bestanden verplaatsen/kopiëren naar je SD-kaart

1 Ga naar 'Apps' > 'Mijn bestanden'.
2 Kies één van de opties vanwaar jij een bestand wil verplaatsen of kopiëren, bijv. 'Afbeeldingen'.
3 Ga naar 'Opties' (drie streepjes) > Kies 'Selecteren' > 'Kopiëren' > 'SD-kaart' > Kies waar je het bestand naartoe wilt verplaatsen/kopiëren.
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?

Bestanden verplaatsen/kopiëren naar je SD-kaart met een ouder Samsung apparaat

1 Ga naar 'Apps' > 'Mijn bestanden'.
2 Klik op de map DCIM. In deze map worden door jou gemaakte foto’s automatisch opgeslagen.
3 Klik op de optieknop linksonder op je telefoon en kies voor 'Meer' > 'Kopiëren'.
4 Selecteer de bestanden die je wilt verplaatsen en kies voor 'Kopiëren'.
5 Selecteer nu de plaats waar je de foto’s naartoe wilt verplaatsen of kopiëren. Voor de SD-kaart kies je 'External sd'. De externe SD-kaart kan ook direct onder de map ‘Storage’ (zie bovenin) staan. Hiervoor klik je op de ‘terug’ knop totdat je de map ‘extSdCard’ ziet. Deze selecteer je vervolgens.
6 Als je in de map zit waar de foto’s naartoe moeten worden verplaatst, kies je voor ‘Hier kopiëren’.
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?