Hoe plaats ik een SIM kaart of USIM kaart op de Galaxy S7?

Plaats de SIM- of USIM-kaart die door de serviceprovider van de mobiele telefoon is geleverd.

hoe-plaats-ik-een-sim-kaart-of-usim-kaart-op-de-galaxy-s7
1 Steek de pin voor uitwerpen in het gaatje op de lade om de lade te ontgrendelen.

Let op: De pin voor uitwerpen moet loodrecht op het gat staan. Anders kun je het apparaat beschadigen.

2 Trek de lade voorzichtig uit de sleuf van de lade.
3 Plaats de SIM- of USIM-kaart op de lade met de goudkleurige contactpunten naar beneden gericht.
4 Druk de SIM- of USIM-kaart voorzichtig in de lade om de kaart vast te zetten.
5 Schuif de lade terug in de sleuf van de lade.

Juiste plaatsing van de kaart

hoe-plaats-ik-een-sim-kaart-of-usim-kaart-op-de-galaxy-s7

Opmerking

Alleen Nano-SIM kaarten werken met het apparaat.Sommige LTE-diensten zijn wellicht niet beschikbaar afhankelijk van de serviceprovider.

Neem voor meer informatie over de beschikbaarheid van services contact op met je serviceprovider.

Je kunt een nano-SIM-kaart en een microSD-kaart niet tegelijkertijd in lade 2 plaatsen.