Hoe verander ik de achtergrond van mijn toestel?

Je kunt zowel de achtergrond van je startscherm en vergrendelscherm wijzigen.

Achtergrond startscherm wijzigen

1 Tik op je scherm en houd je vinger 3 seconden op het scherm.
2 Tik nu onderin op 'Achtergrond' en vervolgens op 'Startscherm'.
3 Hier zie je een overzicht van de achtergronden die standaard op je telefoon staan. Daarnaast kun je tikken op 'meer afbeeldingen' om een afbeelding uit je galerij als achtergrond in te stellen.
Hoe verander ik de achtergrond van mijn toestel?
Hoe verander ik de achtergrond van mijn toestel?

Achtergrond vergrendelscherm wijzigen

1 Tik op je scherm en houd je vinger 3 seconden op het scherm.
2 Tik nu onderin op 'Achtergrond' en vervolgens op 'Vergrendelscherm'.
3 Hier zie je een overzicht van de achtergronden die standaard op je telefoon staan. Daarnaast kun je tikken op 'meer afbeeldingen' om een afbeelding uit je galerij als achtergrond in te stellen.
Hoe verander ik de achtergrond van mijn toestel?
Hoe verander ik de achtergrond van mijn toestel?