Hoe verwijder ik de geheugenkaart op mijn Galaxy S7?

Voordat je de geheugenkaart verwijdert, ontkoppel je deze eerst via onderstaande uitleg.

Ga vanuit het startscherm naar Apps→ Instellingen→ Opslaan→ SD-kaart→ Ontkoppelen

geheugenkaart

SD-kaart verwijderen

1. Steek de pin voor uitwerpen in het gaatje op de SD-kaartlade om de lade te ontgrendelen. Je hoort een lichte klik als de lade naar buiten komt.

memory 2

2. Trek de SIM-kaartlade voorzichtig uit de sleuf van de kaartlade.

memory

3. Verwijder de SD-kaart.

4. Stop de lade weer terug in het slot.

Klik op de verzendknop hieronder om uw feedback toe te passen. Dank u voor uw deelname.