Leer hoe je gezichtsherkenning gebruikt om jouw Galaxy S9/S9+ te ontgrendelen?

1 Open 'Instellingen' en tik 'Scherm vergrendelen en beveiliging'.
2 Tik op 'Gezichtsherkenning'.
3 Voordat je gezichtsherkenning instelt, moet je een patroon, PIN of wachtwoord instellen.
4 Lees de disclaimer en volg de stapsgewijze instructies.
5 Plaats je gezicht in het midden van de cirkel op het scherm, tik vervolgens op 'Ok'.
Gezichtsherkenning Samsung
6 Wanneer een Gezichtsherkenning ontgrendelingsscherm verschijnt, tik je op 'Inschakelen' om met je gezicht het scherm te ontgrendelen.

Om gezichtsherkenning te verwijderen, volg je de volgende stappen:

1 Open 'Instellingen' en tik op 'Scherm vergrendelen en beveiliging'.
2 Tik op 'Gezichtsherkenning'.
3 Tik op 'Gezichtgegevens wissen' en tik op 'Verwijder'.