Mijn smartphone heeft een één of meerdere lijnen in het beeld. Hoe los ik dat op?

Het kan voorkomen dat het scherm defect is. In dit geval kun je het toestel ter reparatie aanmelden via één van onze reparatieservices.

Om na te gaan of je scherm een defect heeft, controleer je met Samsung Members of het display naar behoren werkt.

Samsung Members is een app die alle heeft wat je nodig hebt voor je Galaxy toestel. De app bevat een snelle diagnostische test op je telefoon om te controleren of alles normaal werkt.

1 Open ‘Samsung Members’ deze staat vanaf Android 7.0 Nougat standaard op je telefoon geïnstalleerd. Ook kun je de app downloaden uit de Play store of Galaxy Apps.
2 Kies in het menu voor ‘Diagnoses’.
Diagnoses menu voor Samsung members
3 Tik vervolgens op ‘Aanraakscherm’ om deze te testen.
4 Kleur alle vierkantjes door met je vinger eroverheen te vegen. Controleer de uitslagen, deze moeten 'Goed' zijn. Zo weet je zeker dat het scherm reageert op aanrakingen.

Reparatie

Heb je alsnog een streep in je scherm? Bekijk dan de reparatie mogelijkheden. Samsung repareert altijd met originele onderdelen, en behoud van fabrieksgarantie.

Let op: Op mobiele reparaties zijn de garantievoorwaarden van toepassing.

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: 10:00 - 16:00 uur