Waarom laadt mijn batterij niet op terwijl deze aan de lader ligt?

Dit hoeft niet direct te liggen aan het toestel. Misschien werkt de lader niet goed of wellicht het stopcontact.

Zit de lader goed?
De lader moet goed in het toestel zijn geplaatst om te werken. Anders lukt opladen niet. Haal de lader uit het apparaat en plaats het vervolgens weer terug.

Werkt het stopcontact?
Probeer de lader eens op een ander stopcontact. Doet de lader het dan wel, ligt het probleem aan het stopcontact.

Werkt de lader niet?
Sluit de lader aan op een ander toestel. Laadt dat toestel niet op? Dan kun je de lader binnen de garantieperiode van 6 maanden gratis vervangen. Raadpleeg hiervoor de garantievoorwaarden

Valt de lader buiten de garantieperiode of is er sprake van een gebruikersfout, dan dien je een nieuwe lader te kopen. Dit kan via de Samsung Store

Werkt de lader wel?
Als je toestel met andere laders ook niet oplaadt, raden wij aan het toestel te laten controleren door een van de reparatiecenters. Of maak gebruik van de Ophaalservice. Bekijk alle reparatie mogelijkheden.