Zo verbeter je de trilfunctie van jouw Galaxy S22-apparaat

De Galaxy S22-serie heeft een nieuwe functie toegevoegd om een virtueel geluid uit de luidspreker te laten klinken wanneer het apparaat een inkomend gesprek ontvangt in trilmodus.

Keuzescherm Geluiden en trillen.

Om het trilgeluid voor inkomende oproepen in te schakelen, volgt u de volgende stappen:

Stap 1. Scherm Instellingen. Selecteer de optie "Geluiden en trillingen". Stap 1. Scherm Instellingen. Selecteer de optie "Geluiden en trillingen".

Stap 1. Tik op Instellingen en selecteer vervolgens “Geluiden en trillingen”.

Stap 2. Selecteer de optie "Intensiteit trilsignaal". Stap 2. Selecteer de optie "Intensiteit trilsignaal".

Stap 2. Tik op “Intensiteit trilsignaal”.

Stap 3.Activeer “Trilgeluid voor inkomende gesprekken”. Stap 3.Activeer “Trilgeluid voor inkomende gesprekken”.

Stap 3. Activeer “Trilgeluid voor inkomende oproepen”.

Als je apparaat nog steeds niet voldoende trilt nadat je het trilgeluid voor inkomende gesprekken hebt ingeschakeld, kun je het volgende overwegen:

• ​Als het mobiele apparaat is aangesloten op andere apparaten zoals Watch/Buds/Headset/BT Speaker, zal de modus Trilgeluid niet werken.​
  • Trilgeluidmodus werkt op de gewone 'Samsung Phone app' maar niet voor meldingen of apps van derden.