RH7000JC FSR uz 
Foodshowcase, 555 L

RH7000JC FSR uz Foodshowcase, 555 L

RH56J6917SL

Преземете го Прирачникот

Спецификации

RH7000JC FSR uz Foodshowcase, 555 L (RH56J6917SL)

Капацитет
 • Нето за замрзнувач (литри) 179 
 • Нето вкупно (литри) 555 
 • Бруто Вкупно (литри) 583 
 • Нето за фрижидер (литри) 376 
Физичка спецификација
 • 20/40/40H (контејнер) 18 / 36 / 36
 • Нето висина на куќиштето со шарка (cm) 1.794 
 • Нето висина на куќиштето без шарка (cm) 1.794 
 • Нето длабочина со рачка на вратата (cm) 732 
 • Нето длабочина без рачка на вратата (cm) 712 
 • Нето длабочина без врата (cm) 600 
 • Нето тежина (кг) 133 
 • Нето ширина (cm) 912 
 • Длабочина на пакувањето (cm) 770 
 • Висина на пакувањето (см) 1.910 
 • Тежина на пакувањето (кг) 137 
 • Ширина на пакувањето (cm) 960 
Карактеристики на ладење
 • Повеќекратен проток на воздух Da
 • No Frost Da
 • Тип на ладење Twin Cooling +
Надворешни карактеристики
 • Боја ALF (Lako čisteći čelik)
 • Дозер со филтер за вода Da
 • Display & Control (фрижидер и замрзнувач) Ledeno-plave digitalne LED lampice
 • Рачка на вратите Skrivene (ukrasne)
Каракатеритики на фрижидер
 • Внатрешно LED светло Da
 • Број на прегради во вратите 5 EA
 • Број на полици (Вкупно) 5 EA
 • Број на фиоки за овошје и зеленчук 2 EA
 • Материјал за полица Tvrdo staklo
 • Оддел за јајца (Сад за јајца) Da
Карактеристики на замрзнувачот
 • создавач на мраз ClearView (Unutrašnji)
 • Внатрешно LED светло Da
 • Број на прегради во вратите 3 EA
 • Број на полици (Вкупно) 4 EA
 • Број на фиоки 2 EA
Општи карактеристики
 • Средство за ладење R-600a
 • Аларм на вратите Da
 • Изолација од циклопентан PF-5056 [GWP > 150] korišćen
 • Компресор Kompresor sa digitalnim invertorom
Перформанси
 • Климатска класа SN, N, ST, T
 • Капацитет на замрзнување 12 kg/24hr
 • Потрошувачка на енергија 452 kWh/year
 • Класа на енергетска ефикасност A+
 • Ниво на бучава 42 dBA
Категорија
 • Тип на фрижидер FSR
 • Конструкција Samostojeći
 • Длабочина Dubina pulta

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.