HM12 RS4000K frižider sa dvostrukim hlađenjem, 535 ℓ

HM12 RS4000K frižider sa dvostrukim hlađenjem, 535 ℓ

RS53K4400SA

Преземете го Прирачникот

Спецификации

HM12 RS4000K frižider sa dvostrukim hlađenjem, 535 ℓ (RS53K4400SA)

Капацитет
 • Нето вкупно (литри) 535 ℓ
 • Нето за замрзнувач (литри) 174 ℓ
 • Нето за фрижидер (литри) 361 ℓ
Физичка спецификација
 • Нето ширина (cm) 912 mm
 • Нето висина на куќиштето со шарка (cm) 1789 mm
 • Нето висина на куќиштето без шарка (cm) 1789 mm
 • Нето длабочина со рачка на вратата (cm) 747 mm
 • Нето длабочина без рачка на вратата (cm) 692 mm
 • Нето длабочина без врата (cm) 605 mm
 • Ширина на пакувањето (cm) 960 mm
 • Висина на пакувањето (см) 1909 mm
 • Длабочина на пакувањето (cm) 810 mm
 • Нето тежина (кг) 115 kg
 • Тежина на пакувањето (кг) 125 kg
 • 20/40/40H (контејнер) 14/28/28
Карактеристики на ладење
 • No Frost Da
 • Повеќекратен проток на воздух Da
 • Тип на ладење Dvostruko hlađenje
Каракатеритики на фрижидер
 • Тип на отстранувач на мирис Da
 • Број на полици (Вкупно) 4 EA
 • Контрола на влажноста (само фиока) Ne
 • Решетка за вино Ne
 • Број на прегради во вратите 4 EA
 • Оддел за јајца (Сад за јајца) Da
 • Внатрешно LED светло Da
 • Материјал за полица Kaljeno staklo
 • Број на фиоки за овошје и зеленчук 2 EA
Карактеристики на замрзнувачот
 • Број на полици (Вкупно) 3 EA
 • Број на прегради во вратите 3 EA
 • Број на фиоки (зеленчук и овошје) 2 EA
 • создавач на мраз Normalno
 • Внатрешно LED светло LED
Општи карактеристики
 • Аларм на вратите Da
 • Средство за ладење R-600a
 • Изолација од циклопентан Da
 • Компресор Kompresor sa digitalnim inverterom
Надворешни карактеристики
 • Дозер со филтер за вода Da
 • Display & Control (фрижидер и замрзнувач) Digitalni plavi LED displej
 • Рачка на вратите Polušipka (okrugla)
 • Боја Metalik grafitna
Перформанси
 • Класа на енергетска ефикасност A+
 • Ниво на бучава 39 dBA
 • Климатска класа SN, N, ST, T
 • Капацитет на замрзнување (kg / 24h) 12 kg/24hr
 • Потрошувачка на енергија 420 kWh/year

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.