Hur ställer jag in automatiskt torkläge efter tvätt?

Tvättmaskin, automatiskt torkläge, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, torkprogram

Tvätta och torka direkt

Tvättmaskinens torkfunktion minskar eller eliminerar torkningstiden genom att värma upp tvättmaskinens insida. Standardprogrammet väljs automatiskt och programmet kan inte ändras när det väl har startats.

Steg 1. Tryck på strömknappen för att slå på tvättmaskinen.

Steg 2. Välj önskat program genom att vrida på programväljaren.

Steg 3. Tryck på knappen ”Dry”.

Steg 4. Tillsätt tvätt- och sköljmedel efter mängden tvätt.

Steg 5. Tryck på knappen ”Starta/Pausa” för att påbörja din tvätt- och torkcykel.

állíts be a mosást és szárítást egy időben a kezelőpanelen

Notera:

• Undvik att tvätta plagg som inte kan torkas då de även kan förvrängas vid låga temperaturer.
  • Eftersom damm kan ansamlas i gummitätningen under tvätt och särskilt torkning, ska du rengöra den efter torkning.
  • Under torkning är maskinens innertemperatur hög och luckan kommer att släppa ut het luft när den öppnas halvvägs eller efter avslutat torkprogram. Dörren bör öppnas 30–45 minuter efter avslutad torkning.
  • Om du får en uppmaning om att det är hett i tvättmaskinen, betyder det att maskinen överhettar. Låt maskinen stå i 30 minuter och öppna sedan luckan när standby-enheten har svalnat.
  • Var även uppmärksam på att metalldelar på tvättade kläder kan vara heta.