Samsung Global Goals

Ndryshojmë botën së bashku deri më 2030

Në shtator 2015, udhëheqësit botërorë në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara u zotuan të transformojnë botën në mënyrë drastike deri më 2030. Synimet për Zhvillimin e Qëndrueshëm, i njohur si Synimet Botërore, është një plan për të zhdukur urinë, për të luftuar pabarazinë dhe për të pastruar planetin.
Samsung është duke bashkëpunuar me këtë lëvizje, dhe duam që edhe ju të bashkoheni me ne për të bërë ndryshimin.

Një telefon inteligjent Galaxy me një ndërfaqe të simuluar të aplikacionit Samsung Global Goals është para një rrjeti të imazheve të kolazhuara që përfaqësojnë Qëllimet e Kombeve të Bashkuara për Zhvillimin e Qëndrueshëm. Samsung ka partnerizuar me KB për të fuqizuar përdoruesit për të bërë një të ardhme më të ndritshme për të gjithë.

Ndikimi i fuqishëm i një aplikacioni

Aplikacioni Samsung Global Goals i nxit të gjithë që t’i kontribuojnë një të ardhmeje më të shndritshme. Mësoni më shumë rreth secilit prej 17 synimeve dhe për mënyrën se si ato ndikojnë te komunitetet e ndryshme nëpër botë. Çdo reklamë që shihni brenda aplikacionit bën të mundur mbledhjen e fondeve që mund të vihen në dispozicion për një synim që zgjidhni ju. Së bashku, mund të krijojmë një botë më të shëndetshme e më të qëndrueshme.

Tre fëmijë janë duke përdorur punë ekipore për të mbjellë së bashku një pemë të re. Aplikacioni Samsung Global Goals lejon të gjithëve të marrin pjesë në krijimin e një të ardhme të ndritshme.

Ndiqni statistikat dhe progresin e Synimeve Botërore

Mbështetni një kauzë të veçantë

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për ujin e pastër, arsimin për të gjithë, ose një shoqëri paqësore, duam që të jeni kampion i një kauze tek e cila besoni. Çdo herë që dërgoni fonde, zgjidhni synimin ku doni që të çohen ato fonde. Kontributi juaj do të përdoret për ta vënë në veprim atë synim. Më pas, aplikacioni do të vazhdojë t’ju mbajë të përditësuar lidhur me projektet që kanë nxjerrë dobi nga ndihma juaj.

Ndërfaqja Samsung Global Goals zmadhon një kampion të simuluar në reklama.

Shiko reklamat dhe fito

Aplikacioni Samsung Global Goals i vë të ardhurat nga reklamat në duart tuaja. Me anë të çdo reklame që shihni brenda aplikacionit fitohen para për t’u dhuruar.

Ndërfaqja e Samsung Global Goals zmadhon mjetin e pultit dhe dhuron butonin në qendër. Pulti tregon përmbledhjen e tanishme të bilancit aktual dhe të historisë së dhurimeve.

Kurseni të ardhura

Eksploroni aplikacionin dhe veçoritë e tij për të fituar para donacioni për Synimet Botërore. Tabela ju tregon se sa keni grumbulluar.

Ndërfaqja Samsung Global Goals zmadhon një grafik shiritash të mostrave që përfaqëson pjesën e dhurimeve që secili qëllim individual ka marrë.

Dhuroni për të synim

Çdo herë që dhuroni, keni mundësinë të zgjidhni se ku shkojnë ato para. Zgjidhni në çdo rast një synim të ndryshëm, ose vazhdoni të mbështetni një synim të preferuar.

Fitoni para me reklamat, ose dhuroni drejtpërdrejt


Aplikacioni Samsung Global Goals është falas. Thjesht duke parë reklamat brenda aplikacionit, mund të mblidhni fonde që mund të dhurohen për çfarëdo synimi që zgjidhni ju. Por nuk jeni të detyruar që të prisni të grumbullohen paratë. Thejsht filloni progresin drejt një synimi në çfarëdo kohe me pagesa direkte.

Një palë duar mban një smartphone smartphone Galaxy që tregon aplikacionin Samsung Global Goals . Gishti tregues i njërës dorë po prek një kartë duke promovuar dhurime të drejtpërdrejta për qëllimet. Përveç rritjes së të ardhurave nga reklamat si dhurim, përdoruesit mund të dërgojnë donacionet e tyre direkt në synime.

Jepini energji ekranit të kyçur

Bëjeni ekranin e telefonit të shfaqë një tabelë të madhe reklame. Aktivizoni veçorinë e ekranit të kyçur dhe aplikacioni Global Goals do të shfaqë një mesazh të ri nxitës nga udhëheqësit më me influencë të historisë çdo herë që merrni telefonin.

Një grua buzëqesh teksa i tregon një burri ekranin e smartphone-it të saj Galaxy shfaq një ndërfaqe të simuluar të ekranit të bllokuar të Samsung Global Goals . Ky ekran i bllokimit të mostrës është i gjelbër i thellë me një mesazh frymëzues të shkruar me dorë. Ekranet e bllokuara ndihmojnë në rritjen e ndërgjegjësimit në lidhje me Qëllimet Global të KB.

Përfshihuni në një lëvizje botërore

Shkarkoni aplikacionin për të filluar mbështetjen e një kauze sot.

* Imazhet e pajisjes dhe ekranit janë simuluar për qëllime ilustruese.
* Disponueshmëria e shërbimit mund të ndryshojë në varësi të shtetit/ofruesit të shërbimit/gjuhës/modelit të pajisjes/versionit të OS.
* Ndërfaqja e përdoruesit dhe reklamat brenda aplikacionit mund të ndryshojnë sipas pajisjes.