Baza për fëmijët e Samsung-ut


Hapat e parë të fëmijëve drejt botës dixhitale me Samsung Kids


Samsung Kids lejon të krijosh një ambient të sigurt në mënyrë që fëmija yt të mund të eksplorojë i lumtur dhe të lidhet me botën. Me aktivitete të përshtatshme për familjen për t'i argëtuar fëmijët, si dhe për t'i nxitur ata për të mësuar, për t'u zhvilluar dhe rritur, Samsung Kids ndihmon fëmijën të shijojë mbretërinë dixhitale në kushte të sigurta.

GUI 1 tregon aplikacione të ndryshme të Samsung Kids dhe GUI 2 tregon Samsung Kids në panelin e shpejtë me personazhe të ilustruar përgjatë tij.

Hapet lehtë

Fëmija yt mund të udhëtojë brenda pak sekondave. Thjesht trokit mbi Samsung Kids në panelin e shpejtë dhe përdor të njëjtin PIN ose biometrika të vendosura për pajisjen për të hyrë dhe dalë nga aplikacioni. Nuk ke nevojë të mbash mend edhe një fjalëkalim tjetër. Nëse të duhet të rregullosh cilësimet, shtyp gjatë butonin e Samsung Kids.

Imazh i simuluar i një gruaje me fëmijën e saj në dhomën e tyre të jetesës. Gruaja po mban një telefon inteligjent dhe ka një mbivendosje të simuluar të ekranit të saj me ikonën e Samsung Kids zgjeruar, duke treguar se si mund të hyni lehtë Samsung Kids në panelin e shpejtë.

Qetëso mendjen

Ndihmo fëmijën të zhvillojë zakonet e duhura dixhitale me Samsung Kids. Kufizo kohën e lojës, si dhe jep akses për kontakte dhe aplikacione specifike. Ndiq raportet e përdorimit për të parë se çfarë bën fëmija ose për t'u siguruar se ai shikon vetëm gjëra të përshtatshme. Samsung Kids është një mjedis i sigurt ku fëmija mund të mësojë dhe të luajë.

Një GUI tregon ekranin e kyçur me PIN të Samsung Kids me një mesazh për të futur PIN tuaj dhe një buton të telefonatës së urgjencës nën tastierë.

Bllokim me kodin PIN

Një GUI tregon tabelën e përdorimit të Samsung Kids me përdorimin gjithsej të përditshëm dhe një ndarje të kohës së shpenzuar për çdo veprimtari.

Tabela e përdorimit nga fëmijët

Një GUI tregon një Samsung Kids Usage Report me një grafik të kohës së përdorimit të përditshëm për 1 javë dhe një ndarje të kohës së shpenzuar për çdo veprimtari.

Raporti i përdorimit

Një GUI tregon cilësimet e qëllimeve të kohës në ekran të Samsung Kids, ku mund të cilësoni një qëllim të ndryshëm të kohës në ekran për çdo ditë.

Caktoni kohën e përditshëm të lojës

Një GUI tregon ekranin e Samsung Kids me krijimet e fëmijës tuaj dhe kontrollet e prindit për Apps, Contacts, Media dhe Music.

Leje për aplikacionet/
kontaktet/median

Njihu me grupin

Lëre fëmijën të shprehë krijimtarinë me miqtë e tij të rinj. I pajisur me kamera të përshtatshme për fëmijë dhe internet, fëmija mund të ndjekë Crokro-n elegant, kuzhinierin ambicioz Cooki, të apasionuarën pas muzikës Lisa-n, si dhe ndërtuesin Bobby në një argëtim të pafund në Samsung Kids.

Imazhi i simuluar i Crocro krokodilit nga fshati Samsung Kids me ikonën për Crocro's Friends Village .

Crocro

Përshëndet udhëheqësin e grupit, i dhënë pas modës dhe projektimit! I vogli yt mund ta ndihmojë Crocro-n dhe miqtë e tij që të krijojnë shtëpinë e tyre në Fshati i miqve të Crocro-s.

Imazhi i simuluar i Cooki përtacë nga fshati Samsung Kids me ikonën për aplikacionin Cooki's Video .

Cooki

Cooki është shumë i dhënë pas gatimit, i gatshëm për të ngrënë dhe për të bërë një sy gjumë në çdo kohë. Mendo se si ta ushqesh atë për një dietë të shëndetshme. (por petullat janë ushqimi i tij i preferuar.)

Imazhi i simuluar i Lisa zogut nga fshati Samsung Kids me ikonën për aplikacionin Lisa's Music Band .

Lisa

Je gati për të kënduar dhe për të kërcyer? Atëherë të duhet vetëm Lisa. Këndo dhe regjistro këngë me zërin e të gjithë miqve, madje mund të luash edhe me instrumente të ndryshme.

Imazhi i simuluar i Bobby kastor nga fshati Samsung Kids me ikonën për aplikimin Bobby's Canvas .

Bobby

Artisti i grupit! Bobby adhuron të krijojë kryevepra në kanavace të ndryshme, pavarësisht nëse punon në rërë apo në letër. Është hobi i tij i preferuar.

Zbuloni më shumë botë me faqen Përmbajtja

Fëmija juaj mund të zbulojë sfida të mëtejshme me një sërë lojërash të reja drejt e në pajisjen tuaj. Rrëshqiteni për djathtas dhe lëruani imagjinatën të lirë. Përmes një larmie argëtimi me tematikë sipas përmbajtjes, fëmija juaj mund të përftojë, krijojë e ushtrojë aftësi të reja me projekte të përshtatshme për moshën që do t'i japin kënaqësi mendore dhe do t'i mësojnë shkencë e matematikë.

Një tabletë mbi tryezë rrethuar nga fletë letre dhe pjesë formuese LEGO. Duart e një fëmijë ndodhen pranë dhe dora e tij e djathtë prek ekranin e tabletës. Në ekran shfaqet ndërfaqja e aplikacionit "LEGO", ku tregohen lloje të ndryshme mënyrash argëtimi që ofrohen për fëmijën tënd.
* Ofrimi i përmbajtjeve mund të ndryshojë në varësi të vendit, pajisjes dhe mirëmbajtjes së vazhduar.

Si të konfigurohet Samsung Kids

Imazhi i simuluar i një ekrani që tregon se si të hapni Quick panel.

Hapi 1.
Prezantim i Panelit të shpejtë

Zvarrit poshtë për të hapur Panelin e shpejtë.

Imazhi i simuluar i ekranit të panelit të shpejtë që tregon se ku mund të hyni në Samsung Kids .

Hapi 2.
Paneli i shpejtë

Hap Samsung Kids nga Paneli i shpejtë.


* Rrëshqit poshtë për të hapur panelin e shpejtë. Vendndodhja e butonit të Samsung Kids mund të rregullohet përmes cilësimeve të panelit të shpejtë në këndin lart djathtas.

Imazhi i simuluar i GUI të ekranit të mirëpritjes të Samsung Kids me një mesazh dhe një buton Next për të kaluar tek hapi tjetër.

Hapi 3.
Mirë se vjen në Samsung Kids

Trokit "Tjetër" në faqen e mirëseardhjes të Samsung Kids.


* Mund të shtoni ikonën e Samsung Kids në faqen e mirëseardhjes ose te cilësimet e Kontrollit prindëror.

Imazhi i simuluar i GUI të ekranit e Samsung Kids Security që ju kërkon të vendosni një PIN me 4 shifra.

Hapi 4.
Siguria

Konfiguro kodin PIN dhe konfirmoje atë. Më pas, mund të hapësh Samsung Kids.


* Nuk do të të kërkohet të konfigurosh kodin PIN nëse ke vendosur bllokimin e pajisjes. Mënyra ekzistuese e bllokimit do të përdoret për akses në Samsung Kids.

Imazhi i simuluar i GUI të ekranit fillestar të Samsung Kids për të takuar butonin e menusë në cepin djathtas për të përdorur cilësimet e kontrollit Parental.

Hapi 5.
Cilësimet prindërore

Trokit butonin e menusë lart djathtas për të caktuar kufijtë për kohën e lojës ditore, si dhe aplikacionet dhe kontaktet që fëmija mund të përdorë - dhe je plotësisht gati.

Pyetje të shpeshta rreth Samsung Kids

  • Pyetjet e tua më të shpeshta kanë marrë përgjigje.

Shikoni programin e përditësimit për Samsung Kids te pjesa Njoftime (Njoftime për përditësime të P OS) në aplikacionin Samsung Members.
Mudn ta shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Samsung Members nga Galaxy Store.

Samsung Members

Galaxy Store

* Disponueshmëria e funksioneve të Samsung Kids mund të ndryshojë në varësi të shtetit, pajisjes dhe vazhdimësisë së mirëmbajtjes.
** Kërkohet Android 9.0 ose më i lartë për të hapur Samsung Kids nga Paneli i shpejtë.
*** Për pajisjet me version më të ulët të Android 9.0, mund të hapni veçori të ngjashme që janë të disponueshme në “Baza për fëmijët” të cilat mund të shkarkohen ose përditësohen nëpërmjet Galaxy Store.
**** Imazhet e pajisjes dhe ekranit janë simuluar për qëllime ilustruese.