SmartThings Find

Find My Mobile tani ёshtё pjesё e SmartThings Find.

Keni humbur diçka? Gjeni telefonin tuaj Galaxy, tabletёn, orёn dhe pajisje tё tjera me SmartThings Find. Vecori dhe pёrmirёsime tё reja e bёjnё mё tё lehtё se kurrё pёr tё gjetur pajisjet tuaja.

Galaxy Book, Galaxy Tab dhe smartfoni Galaxy janё duke treguar ekranin SmartThings Find. Shfaqet vendndodhja e fundit e gjurmuar e pajisjes sё humbur, Galaxy S23 Ultra. Shfaqen SmartTag, Galaxy Buds dhe Galaxy Watch pёr tё treguar se gjithashtu mund tё pёrdoren pёr SmartThings Find. Galaxy Watch ёshtё duke treguar tekstin 'Find my phone' me njё ikonё tё ziles nё mes dhe njё buton 'Start' nё fund. Galaxy Book, Galaxy Tab dhe smartfoni Galaxy janё duke treguar ekranin SmartThings Find. Shfaqet vendndodhja e fundit e gjurmuar e pajisjes sё humbur, Galaxy S23 Ultra. Shfaqen SmartTag, Galaxy Buds dhe Galaxy Watch pёr tё treguar se gjithashtu mund tё pёrdoren pёr SmartThings Find. Galaxy Watch ёshtё duke treguar tekstin 'Find my phone' me njё ikonё tё ziles nё mes dhe njё buton 'Start' nё fund.

Çfarё tё bёj nёse humbas pajisjen?

Aksesoni faqen nё internet tё ‘SmartThings Find’ dhe gjeni ose kyçni pajisjen tuaj dhe arkivoni tё dhёnat. • * Pёr tё pёrdorur shёrbimin ‘SmartThings Find’,
  1) Konfiguroni Samsung account tuaj nё pajisjen tuaj.
  2) Aktivizoni Vendndodhjen nё Cilёsimet e pajisjes tuaj.
 • * Gjeni pajisjen time : Disponueshmёria mund tё ndryshojё nё varёsi tё pajisjes dhe/ose sistemit tuaj tё pёrdorimit.
 • * Arkivoni tё dhёna : Nёse pajisja juaj nuk ёshtё e lidhur me njё rrjet Wi-Fi, do tё lidhet me rrjetin tuaj celular dhe kjo mund tё rezultojё nё tarifa shtesё nё varёsi tё planit tuaj tё pagesёs.

Shkyç ekranin, edhe nëse ke
harruar fjalëkalimin

Edhe nёse keni harruar kodin e kyçjes sё ekranit pёr pajisjen tuaj
(p.sh., PIN, fjalёkalim, model, gjurma tё gishtave dhe iriset), nuk ka pse tё shqetёsoheni mё.
Mund tё ricilёsoni kyçjen e ekranit nga larg nga faqja nё internet e SmartThings Find. • * Duhet tё konfiguroni Samsung account tuaj nё pajisje. Kur aktivizoni kёtё veçori, tё dhёnat tuaja biometrike, si shenjat e gishtёrinjve e iriset, do tё fshihen nga pajisja.
 • * Nga variantet Android 9 e mё tё vona tё Sistemit operativ, pёr tё shkyçur pajisjen tuaj do tё duhet tё aktivizoni paraprakisht 'Shkyçja nga larg' nё menunё e cilёsimeve tё pajisjes.
Njё kompjuter portativ e smartfon janё duke shfaqur tё njёjtin ekran Find My Mobile, me njё dritare qё kёrcen 'Shkyç pajisjen time' pёr tё treguar funksionin qё mund tё aktivizohet pёrmes tё dyja pajisjeve. Njё kompjuter portativ e smartfon janё duke shfaqur tё njёjtin ekran Find My Mobile, me njё dritare qё kёrcen 'Shkyç pajisjen time' pёr tё treguar funksionin qё mund tё aktivizohet pёrmes tё dyja pajisjeve.

Si përdoret

Gjeni mёnyra tё lehta pёr tё pёrdorur 'SmartThings Find'

 

Galaxy S23 Ultra

Pamja e pasme dhe e përparme e një smartfoni Galaxy S23 Ultra. Pamja e pasme dhe e përparme e një smartfoni Galaxy S23 Ultra.
 

Aplikacione dhe Shërbime

Smartfoni Galaxy shfaq ikona të ndryshme të aplikacioneve dhe shërbimeve. Në të dy anët e smartfonit, individët mund të shihen duke përdorur pajisjet Galaxy dhe në poza të lidhura me aplikacionet dhe shërbimet Galaxy. Smartfoni Galaxy shfaq ikona të ndryshme të aplikacioneve dhe shërbimeve. Në të dy anët e smartfonit, individët mund të shihen duke përdorur pajisjet Galaxy dhe në poza të lidhura me aplikacionet dhe shërbimet Galaxy.

 
 • Imazhet e pajisjes dhe të ekranit të simuluara për qëllime ilustrimi.
 • Shërbimet e mbështetjes teknike mund të ndryshojnë sipas shtetit/rajonit/operatorit.
 • Pajisja të jetë e ndezur dhe identifikuar në Samsung account.
 • Gjetja jashtë internetit tashmë lejohet në smartfonët dhe tabletat Galaxy me të paktën Android 8, Galaxy Watch3, Galaxy Watch4, Galaxy Watch5, dhe Galaxy Buds Live, Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds2 e Galaxy Buds2 Pro dhe të gjitha llojet e serisë Galaxy SmartTag. Pajisje shtesë do të shtohen në të ardhmen.
 • Veçoria Gjetja jashtë internetit për Galaxy Watch dhe Buds tuaj mund të aktivizohet brenda app-it Galaxy Wearable. Cilësimet e Gjetja jashtë internetit të telefonit ose tabletës së lidhur do të përdoren gjiashtu për Galaxy Watch dhe Buds tuaj.
 • Pajisjet e humbura mund t'i gjeni edhe me funksionin SmartThings Find brenda aplikacionit SmartThings. Për të përdorur SmartThings Find, ‘Lejoni qё ky telefon tё gjendet’ në cilësimet e Find My Mobile duhet të jetë aktivizuar.
 • Për të regjistruar një pajisje si Nyje e gjetjes, duhet të pranoni të lejoni përdorimin e informacionit të vendndodhjes tuaj dhe Njoftimin e konfidencialitetit.
 • Pajisjet "Find Node" nuk tregojnë vendndodhjen e saktë të pajisjes së humbur.