NZ6000K Induksioni SMART me teknologjinë Virtual Flame™

NZ6000K Induksioni SMART me teknologjinë Virtual Flame™

NZ64N9777BK/E2

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Pothuajse më e lehtë, kontroll më intuiv

Teknologjia Virtual Flame™

Teknologjia Virtual Flame™ ju lejon të shijoni kontrollin vizual intuitiv të flakëve. Ndriçimi LED përpara vatrave shkëlqen si një flakë e gaztë dhe tregon nivelin e nxehtësisë për një mënyrë më intuitive për të gatuar. Gjithashtu, tregon qartë nëse vatrat janë të ndezura ose jo, duke ju qetësuar.

Pothuajse më e lehtë, kontroll më intuiv Pothuajse më e lehtë, kontroll më intuiv

Përgatisni në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku

Zona Fleks Plus

Gatuani në mënyrë të lehtë vaktet e mëdha ose të shumëfishta në zonën Flex Zone Plus. Kjo zonë e gjerë dhe e hapur ofron fleksibilitet dhe efikasitet shumë më të madh. Ajo mund të nxërë shumë përmasa të ndryshme enësh. Gjithashtu zbulon numrin, madhësinë dhe formën e tyre. Pra, çdo gjë është gatuar në mënyrë të barabartë duke përdorur energji minimale, pa “zona të vdekura”.

Përgatisni në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku Përgatisni në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku

Përgatisni në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku

Zona Fleks Plus

Gatuani në mënyrë të lehtë vaktet e mëdha ose të shumëfishta në zonën Flex Zone Plus. Kjo zonë e gjerë dhe e hapur ofron fleksibilitet dhe efikasitet shumë më të madh. Ajo mund të nxëjë shumë përmasa të ndryshme enësh. Gjithashtu zbulon numrin, madhësinë dhe formën e tyre. Pra, çdo gjë është gatuar në mënyrë të barabartë duke përdorur energji minimale, pa “zona të vdekura”.

Përgatisni në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku Përgatisni në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku

Përgatisni në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku

Zona Fleks Plus

Gatuani në mënyrë të lehtë vaktet e mëdha ose të shumëfishta në zonën Flex Zone Plus. Kjo zonë e gjerë dhe e hapur ofron fleksibilitet dhe efikasitet shumë më të madh. Ajo mund të nxëjë shumë përmasa të ndryshme enësh. Gjithashtu zbulon numrin, madhësinë dhe formën e tyre. Pra, çdo gjë është gatuar në mënyrë të barabartë duke përdorur energji minimale, pa “zona të vdekura”.

Përgatisni në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku Përgatisni në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku

Përgatisni në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku

Zona Fleks Plus

Gatuani në mënyrë të lehtë vaktet e mëdha ose të shumëfishta në zonën Flex Zone Plus. Kjo zonë e gjerë dhe e hapur ofron fleksibilitet dhe efikasitet shumë më të madh. Ajo mund të nxëjë shumë përmasa të ndryshme enësh. Gjithashtu zbulon numrin, madhësinë dhe formën e tyre. Pra, çdo gjë është gatuar në mënyrë të barabartë duke përdorur energji minimale, pa “zona të vdekura”.

Përgatisni në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku Përgatisni në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku

Kontroll temperature intuitiv dhe i lehtë

Kontrolli me rrëshqitje

Gëzoni një mënyrë shumë më të lehtë për të gatuar me nxehtësinë e duhur. Paneli i Kontrollit të Rrëshqitjes mundëson kontroll të shpejtë dhe të saktë të temperaturës tuaj të gatimit. Thjesht rrëshqitni gishtin nëpër ekranin LED për të rregulluar nivelin e nxehtësisë me një lëvizje të lehtë. Dhe gjerësia e saj shtesë do të thotë që mund të jeni i saktë me cilësimet.

Kontroll temperature intuitiv dhe i lehtë Kontroll temperature intuitiv dhe i lehtë

Bëjeni sobën tuaj të sigurtë për fëmijët

Kyçi i sigurisë për fëmijën

Mbani fëmijët tuaj të sigurt me një shtypje gishti! Kyçi i Sigurisë për Fëmijën parandalon edhe fëmijët më të vendosur nga aktivizimi i sipërfaqes së gatimit. Paneli i kontrollit mund të mbyllet plotësisht me një prekje të thjeshtë të një butoni. Kjo e bën të pamundur ndezjen e vatrës në mënyrë të rastësishme ose të qëllimshme, kështu që duart e vogla nuk do të digjen.

Bëjeni sobën tuaj të sigurtë për fëmijët Bëjeni sobën tuaj të sigurtë për fëmijët

Automatikisht të sigurtë kur jeni të zënë

Fikja e sigurisë

Mos u shqetësoni se enët e pambuluara mund të jenë duke u zier së tepërmi. Funksioni Fikja e Sigurisë ju jep qetësi. Fiket automatikisht çdo zonë gatimi nëse gjërat janë lënë në to për një kohë të gjatë gatimi. Ose nëse nuk ka asnjë veprim pasi ka kaluar një periudhë e caktuar.

Automatikisht të sigurtë kur jeni të zënë Automatikisht të sigurtë kur jeni të zënë

Përdorni ngrohjen e mbetur në mënyrë të sigurtë dhe efikase

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Kurseni energji dhe para duke përdorur nxehtësinë e mbetur në planin e punës. Një Indikator i Nxehtësisë 2 ju lejon të përdorni në mënyrë efikase çdo nxehtësi të mbetur. Tregon në mënyrë të qartë një ‘h’ nëse një zonë gatimi është më e nxehtë se 45°C ose një ‘H’ nëse shkon mbi 60°C, por fiket kur është e ftohtë dhe e sigurtë për t’u prekur.

Përdorni ngrohjen e mbetur në mënyrë të sigurtë dhe efikase Përdorni ngrohjen e mbetur në mënyrë të sigurtë dhe efikase

Specifikimet

  • Numri i bekut 4 secila
  • Neto (GjxLxTh) 600 X 56 X 520 mm

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

    {{summary.altText}} {{summary.altText}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.