NV7000N Furrë elektrike me derë fleksibël

NV7000N Furrë elektrike me derë fleksibël

NV75N5671RS/OL

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :
 • Një derë fleksibël. Hapet në dy mënyra.
  Derë Fleksibël
 • Gatuaj më shumë gjellë në mënyrë shumë më efikase
  Dual Cook (Fleksibilitet)
 • Humbni më pak ngrohje duke hapur gjysmën e furrës
  Dual Cook (Efikasitet)

Një derë fleksibël. Hapet në dy mënyra.

Derë Fleksibël

Gëzoni fleksibilitetin e plotë për të gatuar vaktet e ndryshme me kapakun fleksibël. Hapni gjysmën e lartë për të përdorur zonën e sipërme për vakte më të vogla. Gjithashtu, hyni lehtësisht në zonën e sipërme gjatë gatimit të ushqimeve të ndryshme pa humbje të nxehtësisë në zonën më të ulët. Ose mund të hapni të gjithë kapakun kur përdorni të gjithë furrën.

Gatuaj më shumë gjellë në mënyrë shumë më efikase

Dual Cook Flex™

Mund të përdorni lehtësisht zonën e sipërme dhe zonën e poshtme në të njëjtën kohë me cilësime të ndryshme të temperaturës dhe kohës për të marë rezultate optimale të gatimit në të dyja zonat pa humbur ngrohje ose penguar gatimin në zonën më të ulët. Kështu që mund të përgatisni me efikasitet enët e ndryshme dhe të shijoni shijen më të mirë.

Gatuaj më shumë gjellë në mënyrë shumë më efikase

Dual Cook Flex™

Mund të përdorni lehtësisht zonën e sipërme dhe zonën e poshtme në të njëjtën kohë me cilësime të ndryshme të temperaturës dhe kohës për të marë rezultate optimale të gatimit në të dyja zonat pa humbur ngrohje ose penguar gatimin në zonën më të ulët. Kështu që mund të përgatisni me efikasitet enët e ndryshme dhe të shijoni shijen më të mirë.

Gatuaj më shumë gjellë në mënyrë shumë më efikase

Dual Cook Flex™

Mund të përdorni lehtësisht zonën e sipërme dhe zonën e poshtme në të njëjtën kohë me cilësime të ndryshme të temperaturës dhe kohës për të marë rezultate optimale të gatimit në të dyja zonat pa humbur ngrohje ose penguar gatimin në zonën më të ulët. Kështu që mund të përgatisni me efikasitet enët e ndryshme dhe të shijoni shijen më të mirë.

Gatuaj më shumë gjellë në mënyrë shumë më efikase

Dual Cook Flex™

Mund të përdorni lehtësisht zonën e sipërme dhe zonën e poshtme në të njëjtën kohë me cilësime të ndryshme të temperaturës dhe kohës për të marë rezultate optimale të gatimit në të dyja zonat pa humbur ngrohje ose penguar gatimin në zonën më të ulët. Kështu që mund të përgatisni me efikasitet enët e ndryshme dhe të shijoni shijen më të mirë.

Humbni më pak ngrohje duke hapur gjysmën e furrës

Dual Cook Flex™

Kurseni shumë kohë dhe energji duke përgatitur ushqimin tuaj. Vetëm duke përdorur zonën e gjysmës së sipërme do të thotë se mund të shkurtoni kohën e përgatitjes së ushqimit me 22% dhe përdorni deri në 20%* më pak energji në krahasim me ngrohjen e të gjithë furrës.

* Konsumi gjithsej i energjisë është zvogëluar me 20,8% dhe koha e gatimit është zvogëluar për 21,8% sipas rezultateve të analizës së brendshme mbështetur në protokollin IEC-60350 (ëmbëlsira të vogla, konveksioni 155 ℃, krahasuar me të tërë ndarjen). ** Kursimet aktuale do të ndryshojnë në varësi të artikullit të gatimit, përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Thjesht më me stil dhe pamje elegante

Finitura të zeza prej çelik inoksi

Një finiturë të zezë prej çeliku inoksi* me stil unik përmirëson dizajnin e furrës dhe rrit dekorin tuaj të kuzhinës bashkëkohore. Sipërfaqja e zbutur me zbukurime dhe ngjyra e zezë elegante shtojnë një prekje të shkëlqyer, duke u harmonizuar në mënyrë të përsosur me një gamë të gjerë elektroshtëpiakesh dhe stilesh të brendshme.

* Vetëm modeli NV75N5671RM.

Qëndron i pastër me shkëlqim - nuk ka gërvishtje

Pyrolytic Cleaning

Mbani furrën tuaj brenda të rregullt dhe të pastër pa humbur kohë dhe përpjekje për të pastruar ose duke përdorur produkte të kushtueshme të pastrimit. Një sistem Pastrimi Pirolitik nxit zgavrën që të djegë çdo yndyrë dhe mbetje të mbetura nga gatimi. Kudo është lënë krejtësisht pa njolla me vetëm pak hi për t’u fshirë.

* Vetëm modelet NV75N5671RM, NV75N5671RS, NV75N5671BS.** Imazhi i paraqitur mund të ndryshojë nga produkti aktual.

Gatuani më shumë & vakte më të mëdha

Kapacitet i Madh 75L

Krijoni volume më të mëdha me një furrë masive prej 75 litrash. Ajo hap më shumë mundësi gatimi në shtëpi. Mund të përgatisni shumë ushqime të ndryshme së bashku, si gjithçka që ju nevojitet për një festë. Ose mund të nxërë lehtësisht artikuj të mëdhenj, si një gjel gjigand, për një festë familjare.

Efikasiteti i lartë i energjisë kursen para

Efikasiteti i energjisë A+

Bëni shtëpinë tuaj me energji të efektshme dhe zvogëloni faturat e energjisë elektrike. Mund të përdorni të gjithë furrën dhe akoma të gëzoni efikasitet të jashtëzakonshëm të energjisë A+ të vlerësuar me mënyrën Eco. Por ende keni lehtësinë e një hapësire të furrës shumë të madhe dhe fleksibël.

* Energjia e zonës së sipërme/të poshtme e vlerësuar me A

E lehtë për të ngarkuar & shkarkuar enë

Grillë teleskopike

Fusni gjërat brenda dhe nxirrini jashtë furrës shumë më lehtë. Grilla Teleskopike rrëshqet brenda dhe jashtë lehtësisht pa sforco, edhe nëse përdorni enë të mëdha ose të rënda. Ajo krijon shumë pak fërkime, prandaj është shumë më e lehtë t’a ngarkosh dhe t’a shkarkosh. Dhe mund të marinoni, të rrotulloni dhe të ndani ushqimin tuaj pa ndonjë derdhje.

Më e leverdisshme. Rezultate profesionale.

 • * Imazhi i treguar mund të ndryshojë nga produkti aktual. ** Koha gjithsej e kërkuar për arritjen e 155K e pakësuar me 1 minutë dhe 30 sekonda në bazë të rezultateve të analizës së brendshme krahasuar me konveksionin e plotë. *** Kursimet aktuale do të ndryshojnë në varësi të përbërësve të gatimit, përdorimi dhe faktorë të tjerë.
 • * Imazhi i treguar mund të ndryshojë nga produkti aktual.
 • * Imazhi i treguar mund të ndryshojë nga produkti aktual.

Specifikimet

 • Konveksion 1200/1200 W
 • Kapaciteti i përdorshëm 75 L
 • Jashtë (GjxLxTh) 595x595x570mm
 • Pesha (neto) 47.2kg
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+ (I sipërm / I poshtëm A)

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.