LST7T The Terrace Outdoor TV 2020

LST7T The Terrace Outdoor TV 2020

QE65LST7TCUXXH

  • Cilësi figure ultra e ndritshme
  • Smart TV i integruar
  • I ndritshëm dhe i shkëlqyeshëm - 4K QLED Outdoor TV

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni madhësinë tuaj

Përvoja e Samsung QLED, tani në ambiente të jashtme

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i shfaqur. Ju lutemi shikoni galerinë e produkteve tona.* Imazhet dhe videot janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. * The Terrace është projektuar për vendosje dhe përdorim në ambiente të jashtme me hije. Televizori mund të ekspozohet pjesërisht ndaj ambientit/rrezeve jo të drejtpërdrejta të diellit, por rrezet e drejtpërdrejta të diellit duhet të shmangen.

Marka Nr.1 në botë për televizorët për 14 vjet me radhë

* Samsung renditet marka Nr.1 e televizorëve për 14 vjet.* Burimi - Omdia, Jan-2020. Renditja për sa u përket dërgesave. Rezultatet nuk janë një miratim nga Samsung. Çdo mbështetje në këto rezultate bëhet duke marrë vetë përsipër rrezikun pala e tretë.

I ndritshëm dhe i shkëlqyeshëm - Televizor i jashtëm me teknologjinë 4K QLED

Cilësi figure ultra e ndritshme

Kur bëhet fjalë për cilësinë e figurës në televizorët për ambiente të brendshme, ju nuk prisni tjetër gjë përveç më të mirës nga Samsung. Me 4K QLED dhe aftësinë për të dhënë nivele ndriçimi deri në 2000 nit, tani mund të përjetoni cilësi superiore të figurës dhe shikueshmëri të optimizuar nga zonat tuaja të preferuara të banimit në ambiente të jashtme.

* Ndriçimi tipik i bazuar në standardet e brendshme të testimit dhe mund të ndryshojë në përputhje me mjedisin e shikimit ose kushtet specifike.

Më shumë mënyra për të shijuar TV

Me Smart TV të integruar (Disponueshmëria e funksionit mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit).

The Terrace është mënyra më e lehtë, e mençur për të shijuar gjithçka që ju pëlqen të shikoni. Kontrollojeni televizorin tuaj vetëm me zërin tuaj dhe zhytuni në një botë me përmbajtje vetëm me një klikim. The Terrace është e mbushur me mënyra për t’ju dhënë një përvojë më të thjeshtë, më argëtuese të shikimit.

*Shërbimet Smart dhe GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) mund të variojnë sipas rajonit, gjuhës, pajisjeve celulare ose produktit të televizorit.* Kërkohet një llogari Samsung për të konfiguruar televizorin.* Përvoja aktuale e përdoruesit mund të ndryshojë.* Disa veçori dhe funksione që ofrohen nga pajisjet e lidhura mund të mos mbështeten ose kanë përdorim të kufizuar.* Mbështetja e veçorisë Turn-on TV mund të ndryshojë sipas

Televizori që është bërë për të jetuar jashtë

Qëndrueshmëri rezistente ndaj motit (vlerësuar me IP55)

The Terrace është zgjidhja juaj gjatë gjithë vitit për argëtim në ambiente të jashtme. Pavarësisht sezonit, vlerësimi i tij për rezistencë ndaj kushteve të motit IP55 ofron performancë të plotë dhe mbrojtje nga elementët e jashtëm, duke përfshirë lagështinë, pluhurin dhe nxehtësinë. Falë The Terrace, moti nuk është arsye për t’u shqetësuar.

* Ofron mbrojtje nga uji dhe pluhuri bazuar në standardin IP55 (vlerësimi i mbrojtjes International) dhe funksionon normalisht në temperatura midis -31 deri 50℃.* Vlerësimi IP55 (vlerësimi i mbrojtjes Ingress): Shkallët e mbrojtjes janë të siguruara nga mbylljet (IEC 60529).

Mënyra ultra e butë për të përjetuar 4K QLED

QLED 4K MR240

The Terrace përmban teknologji Color Volume 100% që ofron cilësi të pasur dhe të saktë të ngjyrave 4K QLED në çdo skenë, madje edhe në dritën e diellit. Një shpejtësi mbresëlënëse dhe e lartë e lëvizjes heq turbullirën midis imazheve me ritëm të shpejtë për një përvojë shikimi ultra të butë për lojëra ose kur shikoni sport, filma dhe më shumë.

* 100% Color Volume matet në Movie Mode dhe hapësirën me ngjyra DCI-P3, të certifikuar nga VDE.* Motion Rate Index merr parasysh të tre faktorët që kontribuojnë në teknologjinë e lëvizjes: shpejtësinë e rifreskimit të panelit, shpejtësinë e procesorit të imazhit dhe teknologjinë e ndriçimit të sfondit.

Më shumë shikueshmëri, më pak reflektim

Anti-Reflection

Terrace përmban teknologji mbresëlënëse anti-reflektim, që reduktojnë shumë reflektimin dhe shkëlqimin e dritës së televizorit ndërsa rrit gjithashtu nivelet e kontrastit të figurës. Ditët me diell tani janë ditë perfekte për të shijuar përmbajtjen tuaj të preferuar në ambiente të jashtme.

* Dramatizim.* The Terrace është projektuar për vendosje dhe përdorim në ambiente të jashtme me hije. Televizori mund të ekspozohet pjesërisht ndaj ambientit/rrezeve jo të drejtpërdrejta të diellit, por rrezet e drejtpërdrejta të diellit duhet të shmangen.

* Dramatizim.* The Terrace është projektuar për vendosje dhe përdorim në ambiente të jashtme me hije. Televizori mund të ekspozohet pjesërisht ndaj ambientit/rrezeve jo të drejtpërdrejta të diellit, por rrezet e drejtpërdrejta të diellit duhet të shmangen.

Zbuloni detajet në kontraste të theksuara

Direct Full Array 16x

Ndriçimi i sfondit i kontrolluar me saktësi rregullohet në mënyrë inteligjente për të dhënë ngjyra të zeza më të plota. Bëhuni gati për detaje të freskëta me një kontrast të pashembullt.

* Direct Full Array Numerical Index bazohet në ndriçimin e sfondit, teknologjitë e antireflektimit dhe përmirësimit të kontrastit.

* Direct Full Array Numerical Index bazohet në ndriçimin e sfondit, teknologjitë e antireflektimit dhe përmirësimit të kontrastit.

Përmirësojeni atë që ju pëlqen në 4K Përmirësojeni atë që ju pëlqen në 4K

Përmirësojeni atë që ju pëlqen në 4K

4K AI Upscaling

4K AI Upscaling përdor procesorin e fuqishëm Quantum të Samsung, që analizon burimin e hyrjes për të zvogëluar mizat e figurës, për të rikthyer detajet e humbura dhe për të definuar skajet rreth objekteve dhe tekstit. Tani mund të merrni tinguj dhe imazhe me rezolucion 4K, pavarësisht nga burimi.

* Përvoja e shikimit mund të variojë sipas llojeve të përmbajtjes dhe formatit.
Ambienti rrotull ndryshon, figura mbetet e përsosur Ambienti rrotull ndryshon, figura mbetet e përsosur

Ambienti rrotull ndryshon, figura mbetet

Adaptive Picture

Përshtatuni në mënyrë aktive me mjedisin e shikimit duke rregulluar automatikisht ndriçimin. Përjetoni figurë perfekte, pavarësisht nga përmbajtja që shihni.

Figura më e mirë Samsung HDR, nga ngjyra e shkëlqyeshme deri te detajet më të errëta

HDR 32x

Quantum HDR 32x përcakton standardin e ri për detaje dhe ndriçim të pabesueshëm. Shijoni ngjyra të plota, të sakta dhe kontrast më të thellë me detaje të freskëta. Dynamic Tone Mapping i HDR10+ i zhvendos ngjyrat dhe kontrastin skenë pas skene, duke ju lejuar të vlerësoni edhe nuancat më të lehta.

Figura më e mirë Samsung HDR, nga ngjyra e shkëlqyeshme deri te detajet më të errëta Figura më e mirë Samsung HDR, nga ngjyra e shkëlqyeshme deri te detajet më të errëta

* Gama e Quantum HDR deklaron ndriçim bazuar në standardet e brendshme të testimit dhe mund të ndryshojë në përputhje me mjedisin e shikimit ose kushtet specifike.

Shkyçni më shumë mundësi me celularin tuaj

* Mbështet Android OS dhe smartfon të bazuar në iOS.

Thjesht trokitni për ta pasqyruar

Tap View

Pasqyrimi i filmave ose muzikës nga smartfoni juaj në televizor është aq i thjeshtë sa një trokitje e lehtë. Kur prekni televizorin me smartfonin, televizori e dallon trokitjen dhe pasqyron automatikisht. Kështu që është e shpejtë dhe e lehtë të kaloni në televizor dhe të vazhdoni të shijoni përmbajtjen tuaj të preferuar.

* Vetëm pajisjet e përputhshme.* Kur përdorni NFC në televizor, Bluetooth-i në celularin tuaj do të aktivizohet automatikisht.* Ky shërbim funksionon vetëm kur televizori dhe celulari janë ndezur.* Tap View do të jetë i disponueshëm nga tremujori i dytë i vitit 2020.* Sigurohuni që të trokitni lehtë larg nga ekrani i televizorit dhe qoshet e kornizës. Mund të gërvishtet ose thyhet në ekranin e televizorit ose pajisjes celulare. * Rekomandoni të përdorni pajisjen tuaj celulare me kapakun në vend dhe trokitni lehtë atë në çdo skaj të jashtëm të televizorit.

* Vetëm pajisjet e përputhshme.* Kur përdorni NFC në televizor, Bluetooth-i në celularin tuaj do të aktivizohet automatikisht.* Ky shërbim funksionon vetëm kur televizori dhe celulari janë ndezur.* Tap View do të jetë i disponueshëm nga tremujori i dytë i vitit 2020.* Sigurohuni që të trokitni lehtë larg nga ekrani i televizorit dhe qoshet e kornizës. Mund të gërvishtet ose thyhet në ekranin e televizorit ose pajisjes celulare. * Rekomandoni të përdorni pajisjen tuaj celulare me kapakun në vend dhe trokitni lehtë atë në çdo skaj të jashtëm të televizorit.

Shihni përmbajtje të shumëfishtë në të njëjtën kohë

Multi View

Multi View e ndan ekranin e televizorit tuaj në dy pjesë, duke vendosur përmbajtjen që shihni në njërën anë dhe duke pasqyruar ekranin e celularit tuaj në anën tjetër. Kjo do të thotë që ju nuk duhet të largoni shikimin nga ekrani i televizorit për të parë telefonin tuaj.

* Teknologjia e disponueshme, funksionet, GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) dhe veçoritë smart mund të variojnë sipas rajonit, ofruesit të shërbimit, ambientit të rrjetit, pajisjeve celulare ose produktit, dhe janë subjekt ndryshimi pa njoftim paraprak.* Përvoja aktuale e përdoruesit mund të ndryshojë.* Vetëm pajisjet e përputhshme.

* Teknologjia e disponueshme, funksionet, GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) dhe veçoritë smart mund të variojnë sipas rajonit, ofruesit të shërbimit, ambientit të rrjetit, pajisjeve celulare ose produktit, dhe janë subjekt ndryshimi pa njoftim paraprak.* Përvoja aktuale e përdoruesit mund të ndryshojë.* Vetëm pajisjet e përputhshme.

Pasqyrimi i ekranit, sipas mënyrës suaj

Pasqyrimi në celular

AirPlay 2 AirPlay 2

AirPlay 2

Me AirPlay 2 të integruar, mund të luani pa u munduar filmat, shfaqjet, muzikën, fotot në The Terrace direkt nga iPhone, iPad ose Mac.

* Funksioni i AirPlay 2 është i disponueshëm në të gjithë televizorët smart Samsung 2020 dhe të mëvonshëm.* AirPlay 2 kërkon iOS 12.3 ose version më të ri ose macOS 10.14.5 ose version më të ri.
SmartThings SmartThings

SmartThings

Filloni një film në smartfonin tuaj gjatë udhëtimit tuaj të përditshëm dhe kaloni lehtësisht në televizorin Samsung kur të ktheheni në shtëpi. Qoftë në Android ose iOS, aplikacioni SmartThing e bën të lehtë lidhjen dhe shijimin e përmbajtjes.

*Teknologjia e disponueshme, funksionet GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) dhe veçoritë mund të variojnë sipas rajonit, ofruesit të shërbimit, ambientit të rrjetit ose produktit, dhe janë subjekt ndryshimi pa njoftim paraprak.*

Një kabllo, lidhje pa ngatërrime

Përfshihet marrësi HD Base-T

Nuk keni më nevojë të blini një marrës të veçantë HDBase-T për të lidhur pajisjet tuaja të jashtme me The Terrace - sepse ekziston tashmë një i tillë i integruar. Thjesht lidhni kabllon dhe jeni gati. Media Bay i integruar ofron mbështetje shtesë për media sticks dhe mbrojtje nga bora, shiu dhe pluhuri.

* Pajisjet e përputhshme duhet të kenë mundësi të futen brenda zonës së instalimit të disponueshme në Media Bay të integruar (5,5 x 1,0 x 7,9 inç).

* Pajisjet e përputhshme duhet të kenë mundësi të futen brenda zonës së instalimit të disponueshme në Media Bay të integruar (5,5 x 1,0 x 7,9 inç).

Lidhja e TV me Wi-Fi Lidhja e TV me Wi-Fi

Lidhja e TV me Wi-Fi

Shijoni një përvojë të përsosur televizive në ambiente të jashtme me lidhje me valë me ofruesit tuaj të preferuar të përmbajtjes, si dhe telefonat celularë, soundbar-ët ose ndonjë pajisje tjetër të përputhshme.

Lidhja Bluetooth® TV Lidhja Bluetooth® TV

Lidhja Bluetooth® TV

Çiftoni smartfonin ose altoparlantin tuaj të jashtëm me The Terrace për një përvojë të zgjeruar televizive muzikore dhe në ambiente të jashtme.

OneRemote për t’i rezistuar çdo kushti të motit

Telekomanda IP56

Lidhni pajisjet tuaja të jashtme me The Terrace dhe lejoni OneRemote të marrë në kontroll përvojën tuaj të televizionit në ambiente të jashtme. Por OneRemote është më tepër se një telekomandë e plotfuqishme, ultra komode. Ai gjithashtu ka një vlerësim IP56 për mbrojtje gjatë gjithë vitit kundër kushteve të motit - shiut, lagështisë, pluhurit dhe nxehtësisë.

Tingull i përmirësuar i optimizuar për ambientet e jashtme

Integrim i fuqishëm, i thjeshtë për t’u përdorur

One Remote Control / Aplikacioni SmartThings / Smart Hub

The Terrace e bën jetën tuaj dixhitale të lehtë. Një telekomandë dhe aplikacioni SmartThings ju lejojnë të aksesoni dhe të kontrolloni pa u munduar pajisjet tuaja të lidhura. Gjithashtu mund të përdorni Smart Hub për të kërkuar lehtësisht përmbajtje, për të shfletuar në internet dhe për të eksploruar aplikacione fantastike.

* Vetëm pajisjet e përputhshme.* Çdo pajisje duhet të jetë e lidhur në Wi-Fi ose në një rrjet tjetër me valë.* Duhet të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin SmartThings.* Produktet aktuale, duke përfshirë telekomandën mund të ndryshojnë nga imazhi i treguar. Ju lutemi shikoni galerinë e produkteve tona.* Për ndërveprim përmes SmartThings, të gjitha pajisjet duhet të regjistrohen me një llogari të vetme Samsung.* Teknologjia e disponueshme, funksionet, GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) dhe veçoritë smart mund të variojnë sipas rajonit, ofruesit të shërbimit, ambientit të rrjetit, pajisjeve celulare ose produktit të televizorit, dhe janë subjekt ndryshimi pa njoftim paraprak.

* Vetëm pajisjet e përputhshme.* Çdo pajisje duhet të jetë e lidhur në Wi-Fi ose në një rrjet tjetër me valë.* Duhet të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin SmartThings.* Produktet aktuale, duke përfshirë telekomandën mund të ndryshojnë nga imazhi i treguar. Ju lutemi shikoni galerinë e produkteve tona.* Për ndërveprim përmes SmartThings, të gjitha pajisjet duhet të regjistrohen me një llogari të vetme Samsung.* Teknologjia e disponueshme, funksionet, GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) dhe veçoritë smart mund të variojnë sipas rajonit, ofruesit të shërbimit, ambientit të rrjetit, pajisjeve celulare ose produktit të televizorit, dhe janë subjekt ndryshimi pa njoftim paraprak.

Specifikimet

  • Seria LS
  • Rezolucioni 3,840 x 2,160
  • HDR (Sfera e lartë dinamike) Po
  • Madhësia e setit pa mbajtësen (GJxLxTh) 1466.3 x 851.1 x 59.8 mm

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.