Rezervoni tani brenda periudhes nga 5.8.2020 deri në 20.8.2020* modelet e reja Samsung Galaxy Note20, ose Samsung Galaxy Note20 Ultra dhe do të merrni dhuratë kufjet e reja Samsung Galaxy Buds+ në ngjyrë të bardhë ose Galaxy Buds Live në ngjyrë bronz mistik**


Gjatë periudhës së promocionit nga 5.8.2020 deri në fund të ditës 20.08.2020*, rezervoni modelet e reja Samsung Galaxy Note20, ose Samsung Galaxy Note20 Ultra dhe do të merrni dhuratë kufjet e reja Samsung Galaxy Buds+ në ngjyrë të bardhë ose Galaxy Buds Live në ngjyrë bronz mistik**

Të gjithë blerësit privat apo biznes të cilët blejnë brenda periudhës së promocionit nga 5.8.2020 deri në fund të ditës 20.08.2020* pranë Partnerit të Shitjes së Samsung, modelet e reja Samsung Galaxy Note20, ose Samsung Galaxy Note20 Ultra, do të marrin dhuratë kufjet e reja Samsung Galaxy Buds+ në ngjyrë të bardhë ose Galaxy Buds Live në ngjyrë bronz mistik**.

Dërgimi i Galaxy Buds+ në ngjyrë të bardhë ose Galaxy Buds Live në ngjyrë bronz mistik do të nisë nga 7.9.2020 dhe do të vazhdojë deri më 26.9.2020.

Shitja dhe dërgimi i Galaxy Note20, dhe Samsung Galaxy Note20 Ultra do të nisë më 21.8.2020***

Lexoni Termat dhe Kushtet në websitin e partnerëve.

*ose deri në përfundimin e stokut të Galaxy Buds+ në ngjyrë të bardhë ose Galaxy Buds Live në ngjyrë bronz mistik
**në varësi të cilit produkt keni porositur (Galaxy Buds+ në ngjyrë të bardhë me Note20 dhe Galaxy Buds Live në ngjyrë bronz mistik me Note20 Ultra)
*** në varësi të stokut në dispozicion të Partnerit të Shitjes Samsung

Galaxy Note20

Galaxy Note20 Galaxy Note20

Galaxy Note20 Ultra

Galaxy Note20 Ultra Galaxy Note20 Ultra
BLI TANI BLI TANI

Bli tani nga partnerët tanë!