Projektuar për ju, nga ju

Njihuni me frigoriferët tanë më të rinj Bespoke

Krijoni tuajin ose zgjidhni nga produktet e përfunduara të parazgjedhura vetëm për ju

Një dizajn me stil unik dhe të personalizuar

Integroni stilin tuaj të personalizuar në kuzhinë — dhe më tej. Zgjidhni kombinimin që është i duhuri për ju dhe përmirësojeni nëse është e nevojshme.
E disponueshme në shumë ngjyra dhe lustrime elegante, hapësira e kuzhinës është telajoja juaj bosh!

Zgjidhni kombinimin që ju përshtatet

Bespoke vjen në opsionet: frigorifer me ngrirje klasik, frigorifer me 1 derë dhe ngrirës me 1 derë për të plotësuar çdo nevojë kuzhine. Krijoni konfigurimin tuaj të përsosur duke i bashkuar ato me lloje të ndryshme produktesh. Filloni me një frigorifer të vetëm dhe më vonë thjesht zgjerojeni atë me një tjetër Bespoke në vend që ta zëvendësoni me një të ri.

I pajisur me veçoritë më të mira

Mos sakrifikoni funksionin për formën. Frigoriferët Bespoke kanë karakteristika me performancë të lartë për të gjitha nevojat tuaja për pijet dhe ushqimet.

Zgjedhjet kryesore

Shikoni se çfarë kanë pëlqyer më shumë të tjerët

Bli kompletin e kuzhinës Bespoke

Jepini kuzhinës suaj një pamje të bukur elegante dhe unike që reflekton shijet tuaja personale dhe plotëson dizajnin tuaj ekzistues të ambientit të brendshëm.

  • * Të gjitha specifikimet e dhëna mund të ndryshojnë nga specifikimet aktuale.
  • * Distanca e nevojshme midis murit dhe produktit duhet të jetë të paktën 12 mm. Rekomandohet 50 mm.
  • * Distanca ndërmjet produkteve është 7 mm ose 15 mm. Mund të ndryshojë sipas llojit të modelit dhe drejtimeve të hapjes së derës.