Galaxy A52

SM-A525FZKGEUC

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni memorjen tuaj

 • Galaxy A52 i parë nga përpara. Një skenë e një burri që qëndron në një plazh në perëndim të diellit me ngjyra rozë dhe blu në qiell, zgjerohet jashtë kufijve të ekranit. Teksti thotë “Ndriçimi 800 nits”, “Eye Comfort Shield”, me logon e SGS dhe Real Smooth.
  Ekrani
 • Galaxy A52 në regjim horizontal. Në ekran është një skenë me njerëz në një festë në mbrëmje duke luajtur me fishekzjarrë dhe zgjerohet jashtë ekranit. Imazhi brenda ekranit është më i ndritshëm dhe më i detajuar se pjesa jashtë ekranit, duke demonstruar OIS.
  OIS
 • Galaxy A52 në ngjyrë Lejla, i parë nga pjesa e pasme me ujë që spërkat rreth tij.
  IP67
 • Galaxy A52 në regjim horizontal dhe një horizont i qytetit në perëndimin e diellit në ekran. Mbi telefon është gjysmë rrethi që tregon rrugën e diellit gjatë ditës, me ikonat e një dielli që ngrihet, diellin që shkëlqen dhe një hënë, për të përshkruar lindjen e diellit, mesditën dhe natën. Teksti thotë “4500 mAh (tipike)”.
  Bateria
4 telefona Galaxy A52 4 telefona Galaxy A52

*Foto e simuluar. **Disponueshmëria e ngjyrës mund të variojë sipas vendit ose operatorit celular. ***Galaxy A52, Galaxy A52 5G dhe Galaxy A72 kanë vlerësimin IP67. Bazuar në kushtet e testimit për zhytje deri në 1 metër në ujë të freskët për deri në 30 minuta. Nuk këshillohet për përdorim në plazh, pishinë dhe ujë me sapun. Në rast se derdhni lëngje që përmbajnë sheqer në telefon, ju lutemi shpëlajeni pajisjen në ujë të pastër dhe jo të rrjedhshëm ndërsa klikoni butonat. I sigurt vetëm ndaj presionit të ulët të ujit. Presioni i lartë i ujit, siç është uji i rrjedhshëm i çezmës ose dushi, mund ta dëmtojë pajisjen. ****Pajisja e paraqitur në këtë imazh është Galaxy A52.

Ekrani i Awesome, lëvizje vërtet e qetë

Kënaqini sytë tuaj me detajet e gjalla me ekranin FHD+ Super AMOLED, që arrin 800 nit1 për qartësi edhe në dritën e diellit. Eye Comfort Shield2 ul dritën blu dhe Real Smooth e mban pamjen të qetë, pavarësisht nëse jeni duke luajtur lojë ose duke naviguar. Të gjitha në ekranin e zgjeruar 6,5 inç Infinity-O.

Galaxy A52 i parë nga përpara. Një skenë e një burri që qëndron në një plazh në perëndim të diellit me ngjyra rozë dhe blu në qiell, zgjerohet jashtë kufijve të ekranit. Teksti thotë “Ndriçimi 800 nits”, “Eye Comfort Shield”, me logon e SGS dhe Real Smooth. Galaxy A52 i parë nga përpara. Një skenë e një burri që qëndron në një plazh në perëndim të diellit me ngjyra rozë dhe blu në qiell, zgjerohet jashtë kufijve të ekranit. Teksti thotë “Ndriçimi 800 nits”, “Eye Comfort Shield”, me logon e SGS dhe Real Smooth.

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese. **Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 6,5” në drejtkëndësh të plotë dhe 6,3"" duke marrë parasysh këndet e rrumbullakëta. Zona reale e shikueshme është më pak për shkak të këndeve të rrumbullakëta dhe vrimës së kamerës. 1. Në rast se shkëlqimi adaptiv është vendosur “On” në cilësim. Kur ekrani ekspozohet në mbi 20 000 luks siç njihet nga sensori i ndriçimit të telefonit, të tilla si në ambiente me shumë dritë ambienti ose rrezet e drejtpërdrejta të diellit, ai mund të rritet deri në 800 nit ndriçim. Vlerat e shkëlqimit të matura nga sensori mund të ndryshojnë në varësi të këndit të dritës. 2. Ekrani i Galaxy A52 (SM-A525) mori Eye Care Certification nga SGS bazuar në aftësinë e tij për të reduktuar efektet e dëmshme të dritës blu. Ky certifikim mund të gjendet në https://www.sgs.com.

Vendosja e një standardi të ri për dizajnin mahnitës

Shikoni kurbat komode dhe elegante në modelin e përsosur të Galaxy A52. Foleja minimale e kamerës gërshetohet me finiturën mat në pjesën e pasme për një pamje ikonike, pothuajse unibody. Shprehni stilin tuaj me katër ngjyra që përcaktojnë tendencat: Lejla, E zezë, E bardhë dhe Blu.

1. Lejla Galaxy A52 në ngjyrë Lejla, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën e pasme. 1. Lejla Galaxy A52 në ngjyrë Lejla, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën e pasme.

Vendosja e një standardi të ri për dizajnin mahnitës

Shikoni kurbat komode dhe elegante në modelin e përsosur të Galaxy A52. Foleja minimale e kamerës gërshetohet me finiturën mat në pjesën e pasme për një pamje ikonike, pothuajse unibody. Shprehni stilin tuaj me katër ngjyra që përcaktojnë tendencat: Lejla, E zezë, E bardhë dhe Blu.

2. E zezë Galaxy A52 në ngjyrë E zezë, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën 2. E zezë Galaxy A52 në ngjyrë E zezë, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën

Vendosja e një standardi të ri për dizajnin mahnitës

Shikoni kurbat komode dhe elegante në modelin e përsosur të Galaxy A52. Foleja minimale e kamerës gërshetohet me finiturën mat në pjesën e pasme për një pamje ikonike, pothuajse unibody. Shprehni stilin tuaj me katër ngjyra që përcaktojnë tendencat: Lejla, E zezë, E bardhë dhe Blu.

3. E bardhë Galaxy A52 në ngjyrë E bardhë, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën e pasme. 3. E bardhë Galaxy A52 në ngjyrë E bardhë, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën e pasme.

Vendosja e një standardi të ri për dizajnin mahnitës

Shikoni kurbat komode dhe elegante në modelin e përsosur të Galaxy A52. Foleja minimale e kamerës gërshetohet me finiturën mat në pjesën e pasme për një pamje ikonike, pothuajse unibody. Shprehni stilin tuaj me katër ngjyra që përcaktojnë tendencat: Lejla, E zezë, E bardhë dhe Blu.

4. Blu Galaxy A52 në ngjyrë Blu, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën e pasme. 4. Blu Galaxy A52 në ngjyrë Blu, e parë nga kënde të shumta për të treguar dizajnin: pjesën e pasme, të përparme, anësore dhe pamje nga afër në kamerën e pasme.
 • *Disponueshmëria e ngjyrave mund të variojë sipas vendit ose operatorit.

Kamera e Awesome, gjithmonë e mprehtë dhe e qëndrueshme

Sistemi i kamerës me shumë lente të Galaxy A52 i çon fotografitë një nivel më lart. Fotografoni me rezolucion ultra të lartë me kamerën kryesore 64 MP me OIS për fotografi të pastra dhe të qarta gjatë gjithë ditës. Zgjeroni këndin e shikimit me Kamerën Ultra Wide. Personalizoni fokusin me Kamerën Depth, ose afrojuni më afër detajeve me Kamerën Macro.

Një pamje e pasme e kamerës së përparuar Quad në modelin Awesome ngjyrë Lejla, që tregon kamerën kryesore OIS F1.8 64 MP, kamerën Ultra Wide F2.2 12 MP, kamerën Depth F2.4 5 MP dhe kamerën Macro F2.4 5 MP. Një pamje e pasme e kamerës së përparuar Quad në modelin Awesome ngjyrë Lejla, që tregon kamerën kryesore OIS F1.8 64 MP, kamerën Ultra Wide F2.2 12 MP, kamerën Depth F2.4 5 MP dhe kamerën Macro F2.4 5 MP.

*OIS: Optical Image Stabilization

Kapni detaje edhe në dritë të dobët me OIS

U thoni lamtumirë fotove dhe videove të paqarta. OIS (Optical Image Stabilization) ndihmon në stabilizimin e shkrepjeve tuaja për ta mbajtur lëvizjen të qetë dhe fotografitë të freskëta - edhe kur ka ndriçim të dobët. Kamera tërheq më shumë dritë për të ndriçuar fotografitë tuaja në ndriçim të ulët.

Galaxy A52 në regjim horizontal. Në ekran është një skenë me njerëz në një festë në mbrëmje duke luajtur me fishekzjarrë dhe zgjerohet jashtë ekranit. Imazhi brenda ekranit është më i ndritshëm dhe më i detajuar se pjesa jashtë ekranit, duke demonstruar OIS. Galaxy A52 në regjim horizontal. Në ekran është një skenë me njerëz në një festë në mbrëmje duke luajtur me fishekzjarrë dhe zgjerohet jashtë ekranit. Imazhi brenda ekranit është më i ndritshëm dhe më i detajuar se pjesa jashtë ekranit, duke demonstruar OIS.

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese.

Kamera Ultra Wide, përvoja ultra të gjera

E ngjashme me syrin e njeriut, Kamera Ultra Wide 12 MP e sheh botën me një kënd 123 gradë, duke i shtuar më shumë perspektivë gjithçkaje që regjistroni.

1. Një vajzë e ulur në një pemë të madhe të mbuluar me myshk. Është një shkrepje nga afër me prerje, që tregon vajzën dhe qendrën e pemës. 1. Një vajzë e ulur në një pemë të madhe të mbuluar me myshk. Është një shkrepje nga afër me prerje, që tregon vajzën dhe qendrën e pemës.
*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese. **Përvoja ultra e gjerë (fotografi/video) mbështetet vetëm për kamerën e pasme.
2. Një vajzë e ulur në një pemë të madhe të mbuluar me myshk. Shkrepur me Kamerën Ultra Wide, ju mund të shihni më shumë nga pema dhe skena përreth saj. 2. Një vajzë e ulur në një pemë të madhe të mbuluar me myshk. Shkrepur me Kamerën Ultra Wide, ju mund të shihni më shumë nga pema dhe skena përreth saj.
*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese. **Përvoja ultra e gjerë (fotografi/video) mbështetet vetëm për kamerën e pasme.

Kamera Macro u kushton vëmendje detajeve më të vogla

Afrohuni me Kamerën Macro 5 MP dhe nxirrni në pah detajet ultra të imëta në foton tuaj. Ajo aplikon efekt natyral Bokeh te fotot tuaja, duke i lejuar subjektit të dallohet nga sfondi.

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese. **Karakteristika e Kamerës Macro mbështetet vetëm për kamerën e pasme.

Një pamje nga afër e realizuar me Kamerën Macro, që tregon detajet e një lule vjollce. Një pamje nga afër e realizuar me Kamerën Macro, që tregon detajet e një lule vjollce.

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese. **Karakteristika e Kamerës Macro mbështetet vetëm për kamerën e pasme.

Gati, Super Steady, nisu

Në regjimin Super Steady, Galaxy A52 i mban videot tuaja të duken të qeta dhe të qëndrueshme. Ai regjistron si një kamerë aksion e cilësisë së lartë që përdor Kamerën Ultra Wide dhe softuerin parashikues.

Një person në biçikletë me një person tjetër që vrapon pas tij dhe shtyn. Përpara kësaj është një dorë që mban Galaxy A52 me ekranin e ndërfaqes së kamerës. Skena në ekran është më e qartë se skena jashtë ekranit, duke përshkruar se si Super Steady lejon që videoja të regjistrohet pa probleme edhe nëse subjekti është në lëvizje. Një person në biçikletë me një person tjetër që vrapon pas tij dhe shtyn. Përpara kësaj është një dorë që mban Galaxy A52 me ekranin e ndërfaqes së kamerës. Skena në ekran është më e qartë se skena jashtë ekranit, duke përshkruar se si Super Steady lejon që videoja të regjistrohet pa probleme edhe nëse subjekti është në lëvizje.

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese. **Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të kushteve të dritës dhe/ose kushteve të fotografimit, duke përfshirë subjekte të shumta, daljen jashtë fokusit ose subjektet në lëvizje. ***Nuk e mbështet funksionin e zmadhimit. ****Në dispozicion vetëm kur fotografoni me Kamera Ultra Wide në Full HD.

Silleni në plan të parë fokusin me Kamerën Depth

Kamera Depth 5 MP ju lejon të rregulloni fushën e shikimit në fotografitë tuaja. Me një prekje të thjeshtë, mund të akordoni në mënyrë të detajuar turbullirën e sfondit prapa subjektit tuaj për shkrepje portret të cilësisë së lartë që vërtet dallohen.

1. Një grua që lexon një libër duke qëndruar para një rafti plot me libra. Raftet e librave në sfond janë të sfumuara. 1. Një grua që lexon një libër duke qëndruar para një rafti plot me libra. Raftet e librave në sfond janë të sfumuara.
*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese.
2. Një grua që lexon një libër dhe duke qëndruar para një rafti plot me libra. Si personi ashtu edhe sfondi janë kapur qartë. 2. Një grua që lexon një libër dhe duke qëndruar para një rafti plot me libra. Si personi ashtu edhe sfondi janë kapur qartë.
*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese.

Kamera e përparme me rezolucion të lartë, për selfie superstarësh

Kamera e përparme e Galaxy A52 32 MP kap selfie të qarta, me rezolucion të lartë gjatë gjithë ditës. Dhe me efektin Bokeh që sfumon lehtë sfondin, fytyra juaj del në plan të parë.

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese.

Një grua që shikon në kamerë, duke bërë një selfie. Sfondi është sfumuar në mënyrë delikate me efektin Bokeh. Një grua që shikon në kamerë, duke bërë një selfie. Sfondi është sfumuar në mënyrë delikate me efektin Bokeh.

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese.

Tani reziston ndaj derdhjeve dhe spërkatjeve

Vlerësuar me IP67 për rezistencë ndaj ujit dhe pluhurit, ky telefon qëndron deri në 1,0 metra ujë për deri në 30 minuta.1 Kështu që nuk ka problem që të vazhdoni të luani dhe të fotografoni edhe nëse telefoni juaj laget pak.

1. Galaxy A52 është vlerësuar si IP67. Bazuar në kushtet e testimit për zhytje deri në 1 metër në ujë të freskët për deri në 30 minuta. Nuk këshillohet për përdorim në plazh, pishinë dhe ujë me sapun. Në rast se derdhni lëngje që përmbajnë sheqer në telefon, ju lutemi shpëlajeni pajisjen në ujë të pastër dhe jo të rrjedhshëm ndërsa klikoni butonat. I sigurt vetëm ndaj presionit të ulët të ujit. Presioni i lartë i ujit, siç është uji i rrjedhshëm i çezmës ose dushi, mund ta dëmtojë pajisjen.

Galaxy A52 në ngjyrë Lejla, i parë nga pjesa e pasme me ujë që spërkat rreth tij. Galaxy A52 në ngjyrë Lejla, i parë nga pjesa e pasme me ujë që spërkat rreth tij.

1. Galaxy A52 është vlerësuar si IP67. Bazuar në kushtet e testimit për zhytje deri në 1 metër në ujë të freskët për deri në 30 minuta. Nuk këshillohet për përdorim në plazh, pishinë dhe ujë me sapun. Në rast se derdhni lëngje që përmbajnë sheqer në telefon, ju lutemi shpëlajeni pajisjen në ujë të pastër dhe jo të rrjedhshëm ndërsa klikoni butonat. I sigurt vetëm ndaj presionit të ulët të ujit. Presioni i lartë i ujit, siç është uji i rrjedhshëm i çezmës ose dushi, mund ta dëmtojë pajisjen.

Tingulli rrethues në pëllëmbën e dorës

Me dy altoparlantë - një në krye, një në fund - mund të keni një përvojë audio stereo pa kufje. Çojeni natën e filmave ose lojërat e tua të preferuara në një nivel më lart me tingullin kinematografik që ju zhyt në skenë.

Një person që mban Galaxy A52 në regjimin horizontal me një skenë në ekran të një kalorësi që lufton me një dragua që nxjerr flakë nga goja dhe valë zanore që dalin nga të dyja anët e telefonit për të demonstruar altoparlantët stereo. Një person që mban Galaxy A52 në regjimin horizontal me një skenë në ekran të një kalorësi që lufton me një dragua që nxjerr flakë nga goja dhe valë zanore që dalin nga të dyja anët e telefonit për të demonstruar altoparlantët stereo.

Bateria e Awesome, zgjat dy ditë¹

Bateria 4500 mAh (tipike)² ju jep më shumë kohë për të bërë atë që doni - transmetim, ndarje, lojëra etj. Menaxhimi i energjisë me AI zbulon dhe përshtatet me zakonet e përdorimit tuaj të celularit për një energji që zgjat. Dhe me deri 25W Super Fast Charging, Galaxy A52 karikohet shumë shpejt plotësisht.

Galaxy A52 në regjim horizontal dhe një horizont i qytetit në perëndimin e diellit në ekran. Mbi telefon është gjysmë rrethi që tregon rrugën e diellit gjatë ditës, me ikonat e një dielli që ngrihet, diellin që shkëlqen dhe një hënë, për të përshkruar lindjen e diellit, mesditën dhe natën. Teksti thotë “4500 mAh (tipike)”. Galaxy A52 në regjim horizontal dhe një horizont i qytetit në perëndimin e diellit në ekran. Mbi telefon është gjysmë rrethi që tregon rrugën e diellit gjatë ditës, me ikonat e një dielli që ngrihet, diellin që shkëlqen dhe një hënë, për të përshkruar lindjen e diellit, mesditën dhe natën. Teksti thotë “4500 mAh (tipike)”.

*Karikuesi 25W Super Fast Charging shitet veç. 1. Vlerësuar kundër profilit të një përdoruesi mesatar/tipik. Vlerësuar në mënyrë të pavarur nga Strategy Analytics në MB mes datave 20 janar 2021 dhe 31 janar 2021 me versionet para hedhjes në treg të SM-A725, SM-A525, SM-A526, SM-A325, SM-A326 sipas cilësimit të parazgjedhur duke përdorur rrjetet LTE dhe 5G Sub6 (NUK është testuar nën rrjetin 5G mmWave). Jetëgjatësia aktuale e baterisë varion sipas mjedisit të rrjetit, veçorive dhe aplikacioneve të përdorura, shpeshtësisë së telefonatave dhe mesazheve, numrit të karikimeve, dhe shumë faktorëve të tjerë. 2. Vlera tipike e testuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera tipike është vlera mesatare e përllogaritur duke marrë parasysh devijimin e kapacitetit të baterisë mes kampioneve të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti nominal (minimal) është 4370 mAh. Jetëgjatësia aktuale e baterisë mund të variojë në varësi të mjedisit të rrjetit, mënyrave të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Performancë e mrekullueshme për të bërë më shumë njëkohësisht

Pavarësisht nëse jeni i përqendruar në një detyrë ose detyra të shumta në të njëjtën kohë, Galaxy A52 ofron një rritje të lartë të performancës falë një procesori të përparuar Octa-core dhe deri në 4 GB RAM. Ruani më shumë dhe fshini më pak me 128 GB hapësirë të brendshme ruajtjeje. Nëse kjo nuk mjafton, shtoni deri në 1 TB me kartën microSD.

Gjysmat e dy telefonave Galaxy A52 në regjimin horizontal. Në njërin ekran është një video me balona me ajër të nxehtë dhe në ekranin tjetër është një transmetim i drejtpërdrejtë i një koncerti me komente që shfaqen në kohë reale. Teksti në qendër thotë "Procesori Octa-core”, “RAM 4 GB” dhe “Hapësira ruajtëse 128 GB plus deri në 1 TB”. Gjysmat e dy telefonave Galaxy A52 në regjimin horizontal. Në njërin ekran është një video me balona me ajër të nxehtë dhe në ekranin tjetër është një transmetim i drejtpërdrejtë i një koncerti me komente që shfaqen në kohë reale. Teksti në qendër thotë "Procesori Octa-core”, “RAM 4 GB” dhe “Hapësira ruajtëse 128 GB plus deri në 1 TB”.

*Kapaciteti i RAM-it dhe i memories së brendshme mund të variojnë nga shteti në shtet. Hapësira ruajtëse reale e disponueshme mund të variojë sipas softuerit të instaluar paraprakisht. **Karta MicroSD shitet veç.

Game Booster ju jep përparësi

Maksimizoni performancën me Game Booster. Ndërprisni shpërqendrimet dhe rrisni performancën në lojë me një ndërfaqe të dedikuar dhe meny të lehtë për t'u arritur. Frame Booster u jep grafikëve lëvizje të pandërprera si në jetë reale. Dhe jepni maksimumin tuaj në lojë ndërsa Game Booster mëson mënyrën se si ju e përdorni, për të optimizuar baterinë, temperaturën dhe memorien.

Galaxy A52 ju ofron Game Booster që mëson të optimizojë baterinë, temperaturën dhe memorien kur luani lojë. Galaxy A52 ju ofron Game Booster që mëson të optimizojë baterinë, temperaturën dhe memorien kur luani lojë.

*Imazhet e pajisjes dhe të ekranit të simuluara për qëllime ilustruese. **Pajtueshmëria e Game Booster mund të variojë sipas lojës.

Mbroni atë që ka rëndësi për ju

E integruar në harduerin dhe softuerin e telefonit që nga fillimi, Samsung Knox e mbron telefonin tuaj nga minuta që ai ndizet. Me një siguri me shumë shtresa, ai e mbron informacionin tuaj më delikat nga softuerët keqdashës dhe kërcënimet.

Tekst që thotë “I sigurt” me logon Samsung Knox në vend të U. Pesë shtresa në formën e telefonit, njëra ka qark dhe një çip, katër të tjerat duken si xham me logon e Samsung Knox. Çdo shtresë përfaqëson shtresat mbrojtëse të Samsung Knox: Hardware Root of Trust, Knox Verified Boot, TIMA*, SE for Android dhe Container. Tekst që thotë “I sigurt” me logon Samsung Knox në vend të U. Pesë shtresa në formën e telefonit, njëra ka qark dhe një çip, katër të tjerat duken si xham me logon e Samsung Knox. Çdo shtresë përfaqëson shtresat mbrojtëse të Samsung Knox: Hardware Root of Trust, Knox Verified Boot, TIMA*, SE for Android dhe Container.

*Trustzone-based Integrity Measurement Architecture.

Sigurohuni me një prekje të thjeshtë

Sensori i gjurmës së gishtit në ekran i Galaxy A52 njeh gjurmën tuaj unike të gishtit, duke ju lejuar një mënyrë të thjeshtë dhe të sigurt për të zhbllokuar telefonin. Dhe me shërbimet e vërtetimit biometrik të Samsung Pass, gjurma e gishtit ofron një mënyrë më të shpejtë dhe më të sigurt vërtetimi për identifikimin në aplikacione dhe faqet e internetit.

*Veçoria e identifikimit në ueb e Samsung Pass është e disponueshme vetëm në aplikacionin Samsung Internet. **Pajtueshmëria dhe disponueshmëria e funksioneve dhe veçoritë të Samsung Pass mund të variojnë sipas aplikacionit.

Galaxy A52 i parë nga përpara me asgjë përveç sensorit të gjurmës së gishtit në ekran. Galaxy A52 i parë nga përpara me asgjë përveç sensorit të gjurmës së gishtit në ekran.

*Veçoria e identifikimit në ueb e Samsung Pass është e disponueshme vetëm në aplikacionin Samsung Internet. **Pajtueshmëria dhe disponueshmëria e funksioneve dhe veçoritë të Samsung Pass mund të variojnë sipas aplikacionit.

Optimizuar për lehtësinë tuaj

Shijoni lëvizjen e butë dhe dizajnin e këndshëm në One UI. Optimizuar për çdo madhësi ekrani, ju lejon të përqendroheni në ato që kanë rëndësi në një mënyrë komode dhe intuitive. Një ndërfaqe ju lejon të personalizoni telefonin tuaj për t'iu përshtatur shijeve tuaja dhe për të shijuar plotësisht përvojën tuaj komode të Galaxy.

*Disponueshmëria e veçorive, aplikacioneve dhe shërbimeve të One UI mund të variojë sipas pajisjes, versionit të sistemit operativ dhe vendit. **Imazhi i pajisjes dhe të ekranit i simuluar për qëllime ilustruese.

Një pamje e përparme e pajisjes, që shfaq panelin Notification dhe Quick në sfond të bardhë, pasi One UI ju ndihmon të përqendroheni. Një pamje e përparme e pajisjes, që shfaq panelin Notification dhe Quick në sfond të bardhë, pasi One UI ju ndihmon të përqendroheni.

*Disponueshmëria e veçorive, aplikacioneve dhe shërbimeve të One UI mund të variojë sipas pajisjes, versionit të sistemit operativ dhe vendit. **Imazhi i pajisjes dhe të ekranit i simuluar për qëllime ilustruese.

Një përvojë e shkëlqyer Android™, gjithmonë

Merrni aplikacionet më të fundit të Google në Android OS, mbështetur plotësisht në Galaxy A52.

*Disponueshmëria e aplikacioneve të Google mund të variojë sipas vendit ose gjuhës. **Google, Android, Google Play, YouTube dhe marka të tjera janë marka tregtare të Google LLC.

Shfaqen aplikacionet e Google të instaluara në Galaxy A52 (Play Store, YouTube, Assistant, Maps, Google, Chrome, Gmail, Photos). Shfaqen aplikacionet e Google të instaluara në Galaxy A52 (Play Store, YouTube, Assistant, Maps, Google, Chrome, Gmail, Photos).

*Disponueshmëria e aplikacioneve të Google mund të variojë sipas vendit ose gjuhës. **Google, Android, Google Play, YouTube dhe marka të tjera janë marka tregtare të Google LLC.

Përdorni Galaxy Buds Pro për të përmirësuar përvojën tuaj në Galaxy A52

Buds Pro Buds Pro

*Galaxy Buds Pro shiten veç.

Gjejeni Galaxy Buds Pro me lehtësi me SmartThings Find

*Të gjitha pajisjet duhet të regjistrohen në SmartThings për të marrë njoftime inteligjente. Kërkon identifikimin në llogarinë Samsung, lidhjen me Wi-Fi ose rrjetin e të dhënave dhe cilësimet e konfigurimit në aplikacionin SmartThings Find.

Një nga Buds Pro është në cep të divanit. Ndodhet një ikonë e vendndodhjes në Buds Pro. Një nga Buds Pro është në cep të divanit. Ndodhet një ikonë e vendndodhjes në Buds Pro.

*Të gjitha pajisjet duhet të regjistrohen në SmartThings për të marrë njoftime inteligjente. Kërkon identifikimin në llogarinë Samsung, lidhjen me Wi-Fi ose rrjetin e të dhënave dhe cilësimet e konfigurimit në aplikacionin SmartThings Find.

Gjithmonë në shërbimin tuaj, në çdo kohë, në çdo vend

Kur blini një smartfon Galaxy do të keni qetësi për mendjen tuaj. Diagnostikimi dhe optimizimi interaktiv në aplikacionin Samsung Members e bën të lehtë që të keni performancën më të mirë në pajisjet tuaja, ndërkohë që linja jonë e suportit ju ndihmon të zgjidhni problemet kur ju nevojitet asistencë shtesë.

Një grua që mban një filxhan kafeje dhe përdor Galaxy A52. Një ikonë shenje kontrolli për Automatic Checks, një ikonë dore që troket një ekran për Interactive Checks, një ikonë shigjete që shkon në formë rrethi për Clean Memory dhe një ikonë ingranazhi për Optimize Settings. Një grua që mban një filxhan kafeje dhe përdor Galaxy A52. Një ikonë shenje kontrolli për Automatic Checks, një ikonë dore që troket një ekran për Interactive Checks, një ikonë shigjete që shkon në formë rrethi për Clean Memory dhe një ikonë ingranazhi për Optimize Settings.

* Funksionet dhe veçoritë e disponueshme për aplikacionin Samsung Members mund të ndryshojnë nga vendi dhe pajisja. ** Pajisja dhe imazhi i ekranit simulohen për qëllime ilustrimi.

Ju prezantojmë telefonin e ri Galaxy A. Përsosmëria është për të gjithë.

.

Pesë telefona të serisë A, të hapura në formë erashke. Katër shihen nga pjesa e pasme për të treguar kamerën e pasme dhe ngjyrat E bardhë, Blu, Lejla dhe E zezë. Një shihet nga pjesa e përparme dhe në ekran është një kolazh i kokës së një gruaje, një bluzë rozë e ndritshme dhe një fund si lëkurë tigri dhe pantallona me kuadrate, me fjalën “Awesome”. Pesë telefona të serisë A, të hapura në formë erashke. Katër shihen nga pjesa e pasme për të treguar kamerën e pasme dhe ngjyrat E bardhë, Blu, Lejla dhe E zezë. Një shihet nga pjesa e përparme dhe në ekran është një kolazh i kokës së një gruaje, një bluzë rozë e ndritshme dhe një fund si lëkurë tigri dhe pantallona me kuadrate, me fjalën “Awesome”.

Specifikimet

 • Procesori 2.3GHz, 1.8GHz
 • Pesha (g) 189
 • Koha e luajtjes së audios (orë) Deri në 127

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.

Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.

Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

*Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 164,0mm (6.5") si drejtkëndësh i plotë dhe 160,9mm (6.3") duke llogaritur këndet e rrumbullakosura. Zona reale e shikueshme është më pak për shkak të këndeve të rrumbullakëta dhe prerjes së kamerës.

*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.

*Vlera tipike e testuar nën kushtet e laboratorit të palës së tretë. Vlera tipike është vlera mesatare e vlerësuar duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive në mesin e mostrave të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 4370 mAh. Jeta aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, modeleve të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.