Aksesorët

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo operatorit.

Një pamje e shtrirë e disa aksesorëve Galaxy përfshirë Galaxy Buds plus, Mbulesën e Shikimit të Zgjuar LED, Mbulesa e Zgjuar LED, Mbulesa Transparente e Shikimit të Zgjuar dhe Galaxy Watch Active2

Përmirësoni përvojën tuaj Galaxy me aksesorët e duhur

PAJISJE QË MUND TË VISHEN

Një stil në sintoni të plotë me mënyrën tuaj të të jetuarit

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo operatorit.

Galaxy Buds plus në një kasë të hapur dhe Galaxy Watch Active2

Galaxy Buds+

Gëzoni altoparlantët me 2 kalime që japin tingull më të plotë dhe më të pasur AKG, bëni telefonata me zë më të qartë, transmetoni përmbajtje dhe të gjitha këto me një karikim të vetëm.1

Galaxy Watch Active2

Praktik për të monitoruar shëndetin tuaj, i thjeshtë për tu kontrolluar dhe me një dizajn të rafinuar dhe minimalist. Dhe mjafton vetëm një moment për ta lidhur atë me smartfonin tuaj.

KASA

Mbroni telefonin tuaj dhe dukuni mirë ndërsa e bëni atë

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo operatorit.

Tre telefonat Galaxy S20 Ultra, dy të vendosur përmbys dhe një tjetër duke qëndruar në një kënd prej tre të katërtat. Një ka Mbulesën e Shikimit të Zgjuar LED të vendosur, një tjetër ka Kapak Smart LED dhe ai që qëndron ka Mbulesën Transparente të Shikimit të Zgjuar

Kapak pozicionues mbrojtës

Mbajeni telefonin tuaj të mbrojtur me këtë kasë të fortë me dy këmbëza të përfshira në mënyrë që të shihni video pa përdorur duart.2

Kapak Kvadrat

Shtoni bukurinë e telefonit tuaj duke e mbështjellë atë me një tekstil të qëndrueshëm nga Kvadrat.2

ENERGJI

Mbajeni karikimin pranë, kudo që shkoni

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo operatorit.

Paketa e Baterisë me Valë 25W dhe Paketa e Baterisë 25W duke qëndruar në një kënd me tre të katërtat

Paketa e Baterisë me Valë 25W

Kudo që të shkoni, ju mund të karikoni pajisje të shumta njëkohësisht përmes wireless-it dhe përmes kabllit 25W. 3,4

Paketa e Baterisë 25W

Paketa me dizajn të hollë përmban shumë energji, duke përdorur 25W për të karikuar pajisjet tuaja me shpejtësi të lartë — dhe duke karikuar veten super shpejt gjithashtu.3,4