Galaxy S20 FE Galaxy S20 FE
Katër pajisje Hubble të zeza janë të shtrira diagonalisht, një është përmbys, tre të tjerat janë me pamje lart. Katër pajisje Hubble të zeza janë të shtrira diagonalisht, një është përmbys, tre të tjerat janë me pamje lart.
Katër pajisje Hubble të zeza janë të shtrira diagonalisht, një është përmbys, tre të tjerat janë me pamje lart. Katër pajisje Hubble të zeza janë të shtrira diagonalisht, një është përmbys, tre të tjerat janë me pamje lart.
Galaxy S20 FE Galaxy S20 FE
Një Hubble Z3 i zi i shtrirë me pamje lart, i zmadhuar në kamerat e pasme. Një Hubble Z3 i zi i shtrirë me pamje lart, i zmadhuar në kamerat e pasme.
Galaxy S20 Galaxy S20
Videoja shfaq një pajisje Hubble Z3 të zezë që rrotullohet ngadalë, më pas Hubble X1 rozë dhe Hubble Y2 blu, më pas të tre pajisjet Hubble krah për krah njëra-tjetrës. Videoja shfaq një pajisje Hubble Z3 të zezë që rrotullohet ngadalë, më pas Hubble X1 rozë dhe Hubble Y2 blu, më pas të tre pajisjet Hubble krah për krah njëra-tjetrës.
Videoja shfaq një pajisje Hubble Z3 të zezë që rrotullohet ngadalë, më pas Hubble X1 rozë dhe Hubble Y2 blu, më pas të tre pajisjet Hubble krah për krah njëra-tjetrës.
Galaxy S20 FE

Buying Tool

PAJISJA

Ju lutemi zgjidhni pajisjen tuaj

LIDHJA

Ju lutemi zgjidhni rrjetin e pajisjes tuaj

NGJYRA

Ju lutemi zgjidhni ngjyrën e pajisjes tuaj

SIM

Zgjidhni llojin e kartës

MEMORJA

Ju lutemi zgjidhni memorien e pajisjes tuaj

Estimate your installment plan
Si funksionon ndërrimi
 • 01

  Zgjidhni pajisjen tuaj të re Samsung dhe na tregoni rreth telefonit të vjetër.
  Nëse kualifikoheni, do të shikoni një vlerë të përllogaritur të ndërrimit.

 • 02

  Merrni një zbritje paraprake për çmimin e pajisjes suaj të re Samsung.

 • 03

  Dërgoni pajisjen tuaj të vjetër në paketën e dhënë për riciklimin për të përfunduar ndërrimin.

Samsung Care+

Samsung Care+, Deklarata e mohimit me lidhjen

We recommend to set as below to see optimized screen
 • Option 01

  Rotate the device until it is horizontal to view the screen in landscape mode.

 • Option 02

  Tab on desktop version in the browser.

Galaxy S20 FE | S20 | S20+ | S20 Ultra
Dritarja kërcyese e Samsung Care+, Titulli

Protects your device from accidental damage for up to two years.

Accidental damage, Worldwide cover, Repairs by genuine parts
Accidental damage, Worldwide cover, Repairs by genuine parts
Kushtet e përgjithshme të Samsung Care+
Merr njoftim kur të ketë furnizim

Merrni njoftime kur ky artikull të disponohet sërish dhe gati për t'u blerë, duke shtuar emailin tuaj për të marrë njoftime.

Emaili

Duke dhënë emailin, ju pranoni që të merrni komunikime marketingu dhe njoftime rreth furnizimeve nga Samsung.