Prezantimi i ekranit pa kufi, Galaxy S8 dhe S8+ revolucionarizoi mënyrën e krijimit të telefonave, duke kapërcyer kufijtë e ekranit të telefonave të zgjuar. Është fillimi i një ekrani mahnitës dhe gjithëpërfshirës që mund të mbahet lehtë me një dorë.

Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra. Telefonat që do të ndryshojnë fotografinë.

MËSONI MË SHUMË

Gjysma e sipërme e Galaxy S20 plus në Blu e ëmbël, Galaxy S20 Ultra në Gri Kozmike dhe Galaxy S20 në Rozë e ëmbël, të gjitha të para nga pas