Samsung Galaxy S9 dhe S9+ | Bli Tani ose Mëso më shumë

„S9 ka një ekran të mahnitshëm“

 

„Video fantastike super slow-mo“

 

„Super slow motion veçoria më e mirë“

 

Zotëroni ditën dhe natën

*Imazh i Galaxy S9+.

Imazh që thekson kamerën e Galaxy S9+

Dual Aperture

Një lente që imiton syrin e njeriut për të lejuar vetëm sasinë e duhur të dritës. Pra, atë që shihni me sy, do ta shihni edhe në fotografi

Lentja jonë Dual Aperture më e mira në kategori përshtatet si syri i njeriut. Ajo mund të kalojë automatikisht mes kushteve të ndryshme të shikimit me lehtësi—duke i bërë fotot tuaja të duken bukur qoftë kur është dritë apo errësirë, ditë apo natë.

*Dual Aperture mbështet regjimet F1.5 dhe F2.4. Instaluar në kamerën e pasme (Galaxy S9)/kamerën e pasme të gjerë (Galaxy S9+).

 • Foto e shkrepur me Galaxy S9 ose Galaxy S9+ në ndriçim të ulët që demonstron aperturën F1.5

  Regjimi i aperturës F1.5

  Nëse është errësirë, lentja hapet në regjimin F1.5 për një foto të qartë dhe me dritë

 • Foto e shkrepur me Galaxy S9 ose Galaxy S9+ në dritë dielli të plotë, që demonstron aperturën F2.4

  Regjimi i aperturës F2.4

  Në dritë dielli, lentja kalon në regjimin F2.4 për ta ndihmuar foton tuaj të bëhet e qartë.

Foto në ndriçim të ulët

Atë që shihni me sy, do ta shihni edhe në fotografi. Edhe në errësirë.

Regjimi i aperturës F1.5 gjen ndriçim edhe në errësirë. Prandaj, kamera me ndriçim të ulët rezulton në foto të shkëlqyera edhe natën vonë. Që do të thotë se kamerën mund ta përdorni në çdo kohë.

Galaxy S9+ që shfaq foto në ndriçim të ulët të shkrepur në Galaxy S9 ose Galaxy S9+

Por nuk ndaluam këtu.

Super Slow-mo

Kamera që ngadalëson kohën, duke i bërë momentet e përditshme epike.

Videot e regjistruara në Galaxy S9 ose Galaxy S9+ në 960FPS Super Slow-mo Image taken on Galaxy S9 or Galaxy S9+ in 960FPS Super Slow-mo

*Super Slow-mo mbështet vetëm rezolucionin HD. Kufizuar në 20 shkrepje për video dhe rreth 0,2 sekonda regjistrim dhe 6 sekonda luajtje për secilën shkrepje.

Shtoni muzikë. Bëni GIF-e. Merrni pëlqime.

Super Slow-mo ju lejon të shikoni gjërat që do t’i kishit humbur sa hap e mbyll sytë. Vendosni videon me muzikë ose kthejeni në GIF të animuar, dhe ndajeni me një trokitje. Më pas rehatohuni dhe shikoni reagimet e njerëzve.

Galaxy S9+ që shfaq video Super Slow-mo të regjistruar në Galaxy S9 ose Galaxy S9+, shenja plus, ilustrim që paraqet muzikën, shenja e barazimit, zemër e ilustruar

AR Emoji 

Kamera që ju kthen në emoji, prandaj ju nuk jeni personi që kanë të gjithë të tjerët.

Krijoni një version në Augmented Reality të vetes suaj duke shkrepur një selfie. Më pas ndajini ndjenjat e jetës reale si adezivë emoji dhe video.

 
 
Rreth i ndarë në gjysmë me selfien e personit në të majtë dhe AR Emoji të personit në të djathtë

Shprehni emocionet tuaja me adezivët AR Emoji.

 • 18 adezivë AR Emoji të bërë me selfien e të njëjtit person

Jepuni jetë bisedave tuaja me adezivët dhe videot AR Emoji.

*Aplikacionet që nuk mbështesin GIF-e të animuara mund të vazhdojnë të dërgojnë adezivë AR Emoji si imazhe të  palëvizshme.

Galaxy S9+ me aplikacionin Messages në ekran që tregon një bisedë me adezivë AR Emoji

Live Translation

Kamera që mund të lexojë në çast atë që sytë nuk munden.

Merrni përkthim në kohë reale kur ju nevojitet. Live Translation ju lejon të shikoni botën në një mënyrë të re.

*Funksionet e disponueshmërisë dhe veçoritë mund të variojnë sipas shtetit.
*Nevojitet identifikimi në llogarinë Samsung dhe rrjet me të dhëna (lidhje me Wi-Fi ose internet). Shpejtësia e përkthimit mund të variojë sipas lidhjes së internetit dhe numrit të fjalëve. Ky funksion është i kufizuar për gjuhë të caktuara. Për listën e plotë të gjuhëve, vizitoni http://www.samsung.com/al/apps/bixby/voice/.

 
 
 
 
Galaxy S9+ që shfaq një tabelë të përkthyer me një tabelë të papërkthyer në sfond

Skanim inteligjent

Kamera që ju njeh në çast.

Skanimi inteligjent është një teknologji e re që kombinon njohjen e fytyrës dhe skanimin e syrit për ta bërë shkyçjen të thjeshtë edhe në ndriçim të ulët.

*Imazh i simuluar për qëllime ilustruese.

*Saktësia e Skanimit inteligjent mund të variojë sipas kushteve të mjedisit.

 
Galaxy S9+ me foton e personit në ekran dhe një ilustrim që përshkruan njohjen e fytyrës
 

Përvoja në shumë pajisje

Ndajeni ekranin tuaj me ekrane të tjera Samsung, pa shqetësime.

Ndajini me lehtësi fotot dhe videot që keni bërë duke sinkronizuar pajisjet përmes llogarisë Samsung. Prandaj, mund të jeni në shtëpi edhe nëse jeni diku tjetër.

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese.

*Funksionet e disponueshme mund të variojnë sipas shtetit, operatorit celular, mjedisit të rrjetit ose produktit.

 
Samsung TV, Samsung Galaxy Tab S3 dhe Galaxy S9+ të grupuara së bashku. Të gjitha shfaqin të njëjtën foto të shkrepur në Galaxy S9 ose Galaxy S9+
 

Infinity Display

Telefoni me një ekran të pandërprerë.

Shikoni fotot dhe videot siç doni t’i shikoni: të ekspozuara në një ekran të bukur nga cepi në cep.

*Imazh i simuluar për qëllime ilustrimi.

*Infinity Display: një xham pothuajse pa kornizë, plotësisht frontal, nga cepi në cep.

 
Galaxy S9+ i shfaqur në një kënd që thekson Infinity Display
 

Altoparlantët me tingull rrethues

Telefoni që ju rrethon me tingull Dolby Atmos në altoparlantët stereo të sintonizuar nga AKG.

Dëgjoni veprimet me qartësi falë tingullit të pastër të altoparlantëve stereo të sintonizuar nga AKG. Shtesa e Dolby Atmos ofron tingull të plotë dhe të gjallë, duke ju dhënë një përvojë audioje si në kinema.

Galaxy S9+ në regjim horizontal që qëndron në një kënd e rrethuar nga fara të animuara lule radhiqeje që lëvizin sipas tingullit nga altoparlantët stereo, me një imazh në ekran
 •  
 •  
 •  
 •  

Aksesorët

Ka shumë mënyra për ta bërë tuajën.

Mbroni telefonin tuaj me një përzgjedhje të gjerë kapakësh elegantë.

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e aksesorëve mund të variojë sipas shtetit.

2 telefona Galaxy S9+ dhe 3 telefona Galaxy S9 në këmbë dhe që shihen nga pas për të shfaqur një shumëllojshmëri kapakësh
2 telefona Galaxy S9+ dhe 3 telefona Galaxy S9 në këmbë dhe që shihen nga pas për të shfaqur një shumëllojshmëri kapakësh
2 telefona Galaxy S9+ dhe 3 telefona Galaxy S9 në këmbë dhe që shihen nga pas për të shfaqur një shumëllojshmëri kapakësh
2 telefona Galaxy S9+ dhe 3 telefona Galaxy S9 në këmbë dhe që shihen nga pas për të shfaqur një shumëllojshmëri kapakësh
2 telefona Galaxy S9+ dhe 3 telefona Galaxy S9 në këmbë dhe që shihen nga pas për të shfaqur një shumëllojshmëri kapakësh

Ajo që kemi ndryshuar këtu do të ndryshojë mënyrën se si e përjetoni gjithçka në jetën tuaj.

Galaxy S9+ në këmbë në një kënd me imazhin e një lule radhiqeje në ekran dhe farat e lule radhiqes që notojnë në ajër në të djathtë të telefonit
 •  
 •  
 •  
 •  

"Smartfoni më i mirë me ekranin më të madh."

The Guardian

"Ekrani më i mirë që kam parë ndonjëherë në ndonjë telefon."

CNBC

"Një kamera e gjitha e re  me hapje të rregullueshme."

Forbes

"Kamera e Galaxy S9+  padyshim triumfon mbi rivalët e saj, por sekreti është tek veçoria e saj Super Slow-mo."

Times

"Ajo që shpresoj është që versioni i animuar i vetes të më ngjajë."

Mashable

"Gjithçka që duhej ishte një foto, disa rregullime, dhe kisha një version 3D të vetes që unë mund ta dërgoj si emoji  dhe GIF, të gjitha të integruara direkt në tastierën time."

Digital Trends