Kamera | Samsung Galaxy S9 dhe S9+

Kamera

*Imazh i Galaxy S9+.

Pamje nga afër e Galaxy S9+ e parë nga pjesa e pasme  

Dual Aperture

Një lente që imiton syrin e njeriut për të lejuar vetëm sasinë e duhur të dritës. Pra, atë që shihni me sy, do ta shihni edhe në fotografi

Bëni foto pa menduar dy herë - pavarësisht momentit të ditës. Me dy regjime f-stop, Dual Aperture sipas kategorive përshtatet me ndriçimin e fortë dhe dritën super të ulët automatikisht, njësoj si syri i njeriut. Dhe mund të shprehni edhe anën tuaj artistike, duke e përshtatur aperturën sipas dëshirës.

*Dual Aperture mbështet regjimet F1.5 dhe F2.4. Instaluar në kamerën e pasme (Galaxy S9)/kamerën e pasme të gjerë (Galaxy S9+).

Foto e shkrepur me Galaxy S9 ose Galaxy S9+ në ndriçim të ulët që demonstron aperturën F1.5

Regjimi i aperturës F1.5

Nëse është errësirë, lentja hapet në regjimin F1.5 për një foto të qartë dhe me dritë.

Foto e shkrepur me Galaxy S9 ose Galaxy S9+ në ndriçim të lartë që demonstron aperturën F2.4

Regjimi i aperturës F2.4

Në dritë dielli, lentja kalon në regjimin F2.4 për ta ndihmuar foton tuaj të bëhet e qartë.

Fotot me ndriçim të ulët me reduktim zhurme

Atë që shihni me sy, do ta shihni edhe në fotografi. Në dritë të ulët. Në dritën e diellit. Në çdo dritë

Regjistroni aventurat tuaja natën me qartësi të mahnitshme. Me regjimin e aperturës F1.5 dhe reduktimin e mizave multiframe, kamera e pasme siguron që fotot që shkrepni në errësirë të dalin të qarta dhe me ndriçim, pa qenë nevoja për kalibrim. 

*Imazh i simuluar për qëllime ilustrimi.

*E disponueshme vetëm në regjimin e aperturës F1.5.

Foto e shkrepur me Galaxy S9 ose Galaxy S9+ që demonstron aftësinë në ndriçim të ulët dhe reduktimin e mizave

Super Slow-mo

Slow-motion i nivelit tjetër: Super Slow-mo.

Regjistroni me shpejtësi të pabesueshme: 960 kuadro për sekondë, falë super sensorit të shpejtësisë. Tregoni aftësitë tuaja si regjisor duke shtuar regjistrime Super Slow-mo në një video ose duke theksuar një moment.

*Super Slow-mo mbështet vetëm rezolucionin HD. Kufizuar në 20 shkrepje për video dhe rreth 0,2 sekonda regjistrim dhe 6 sekonda luajtje për secilën shkrepje.

*Redaktuar për qëllime krahasimi.

Slow-motion

Super Slow-mo

Video e regjistruar në Galaxy S9 ose Galaxy S9+ në 240FPS Slow-motion dhe 960FPS Super Slow-mo me ilustrime poshtë që tregojnë shpejtësinë e kuadrove Imazh i regjistruar në Galaxy S9 ose Galaxy S9+ në 240FPS Slow-motion dhe 960FPS Super Slow-mo me ilustrime poshtë që tregojnë shpejtësinë e kuadrove

Ndarje e lehtë

Modifikime në çast. Pëlqime pa u munduar.

Krijoni video të mrekullueshme Super Slow-mo për t’i ndarë me miqtë tuaj. Shtoni muzikë te videoja juaj me një përzgjedhje të rastësishme nga zgjedhjet e ngarkuara paraprakisht ose përdorni një këngë nga lista juaj e këngëve. Ju mund të krijoni gjithashtu një GIF me tre stile cikli: kthim prapa, përpara ose rrotullim para-mbrapa. 

*Muzika në sfond nuk mund të shtohet te GIF-et.

Video Super Slow-mo e regjistruar në Galaxy S9 ose Galaxy S9+ e shfaqur që tregohet në Galaxy S9 me ndërfaqe të modifikuar

Tri mënyra për të parë veprimin vazhdimisht.

*Vendosni mausin sipër për ta parë në lëvizje.

GIF me Cikël kthim prapa

Cikël kthim prapa 

GIF me Cikël përpara

Cikël përpara

GIF me Kthim para-mbrapa

Kthim para-mbrapa 

Ekrani i kyçjes

Krijoni një kryevepër slow-mo.

Rijetoni momentet epike Super Slow-mo në ekranin e kyçjes.

Galaxy S9+ e mbajtur në dorë që shfaq një video Super Slow-mo të vendosur si ekran kyçjeje
 
 

Motion Detection

Regjistroni në momentin e duhur.

Krijoni videon Super Slow-mo që dëshironi me një regjistrim. Aktivizoni Motion Detection dhe kamera do të fillojë të filmojë automatikisht me 960FPS kur t’ju nevojitet.

*Redaktuar për qëllime ilustruese.

 Ilustrimi i tre ekraneve që shfaqin ndërfaqen e Motion Detect në Galaxy S9+ me kuadro nga një video Super Slow-mo e regjistruar në Galaxy S9 ose Galaxy S9+

OIS

Më shumë veprim. Më pak turbullirë.

Kur ju dridhen duart, fotot tuaja do të dalin sërish të qarta falë stabilizimit optik të imazhit (OIS). Ai i mban fotot të qarta edhe kur dridheni pak.

* Galaxy S9 (OIS), Galaxy S9+ (Dual OIS).

Imazhi i një personi që shkrep foto me Galaxy S9+ me një foto të shfaqur në ekran dhe skenën që shfaqet në sfond për të treguar OIS

Fokusoni drejtpërdrejtë me sfonde me forma të turbullta

Fotot sapo u bënë më të gjalla.

Portretet e njerëzve do të shfaqen sapo t'i shfaqeni përpara fytyrat e tyre me fokusin Live. Më pas përdorni funksionin e sfondit të turbullt për t'i transformuar dritat e sfondit bokeh në forma, duke i shtuar edhe rrezatim skenës.

*Fokusi Live me filtrin e sfondit të turbullt gjendet vetëm në kameran e pasme të Galaxy S9+.

Foto e shkrepur në Galaxy S9+ me fokus Live
Sfond i turbullt
0

Google Photos

Pikërisht ajo që keni parë, fotoja e përsosur. Tani me hapsirë të pakufizuar

Ruani fotot, videot tuaja të mrekullueshme, madje edhe videot slow-mo në cilësi të lartë, me hapësirë të pakufizuar nga Google Photos. Kujtimet tuaja organizohen automatikisht dhe janë gjithmonë të lehta për t’u gjetur dhe ndarë.

*Hapësira e lirë me cilësi të lartë kërkon llogari Google dhe lidhje me internetin. 

*Mund të ndryshojë sipas politikës së Google.

©2018 Google, LLC. Të gjitha të drejtat të rezervuara. Google Photos është markë tregtare e Google, LLC.

Logoja e Google Photos
Galaxy S9+ që afishon ndërfaqen e Google Photos